achronak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 grapse to mhnyma pou sou bgazei sto google kai tha vreis plirofories ti tha pirakseis sto registry kai ola tha ftiaksoun... vriskw info mono gia alles ekdoseis. OXI gia home premium
loutsopo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά σε VGN-AR51J δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω την οθόνη να απενεργοποιείται. Ούτε από επιλογές ενέργειας ούτε και από το πληκτρολόγιο.Τι να παίζει;
thanos75x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδη απο τον πινακα ελεγχου εκει που λεει διαχειριση ενεργειας δεν κανει τιποτα ?
loutsopo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Τίποτα απολύτως.Να παιζει κάτι μέ κάρτα γραφικών;Αν την κανω απεγκατάσταση θα την ξαναδεί μετά απο επανεκινηση η θα μείνω μόνο με το σασί του lap top;
S2Katana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Κατσε, στη διαχειριση ενεργειας δεν εχει επιλογη ''Turn Off monitor''?
loutsopo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εννοείς στις επιλογές ;Πάω εκεί θέλω να απενεργοποιήται σε 5 λεπτά .Δεν γίνεται τίποτα ,και γενικά όταν τρέχουν τα windows δεν απενεργοποιήται από πουθενά.Να κάνω κατάργηση οδηγών της οθόνης ;Λέτε να παίζει τίποτα εκεί; Εχω γκουγκλίσει αρκετά δεν έχω βρεί κάτι.
cyb3rt0l1s Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχει σχέση η κάρτα γραφικών..Στην Διαχείρηση Ενέργειας όπως λέει και ο S2Katana δεν έχει επιλογή;; Από και κλείεται..Κάνε κλικ πάνω στο σήμα της μπαταρίας και πήγαινε στις επιλογές...Επίσης μπορείς και από το Vaio Control Center..
loutsopo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχή ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω δοκιμάσει τα πάντα από πλευράς επιλογές ενέργειας.Και από Vaio control center.Εχω ρυθμίσει από τις επιλογές ενεργειας να απενεργοποιήται η οθόνη στα 5 λεπτά.Εάν το αφήσω η οθόνη μπορεί να απενεργοποιηθεί σε ασχετο χρόνο και να ενεργοποιηθεί πάλι σε ασχετο χρόνο.Κάπου υπάρχει πρόβλημα παιδιά σίγουρα.
S2Katana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως για καποιο λογο κινειται το ποντικι σου(αν εχεις) ή κατι ακουμπαει το touchpad? Παιδια, πως απενεργοποιειται το vaio content analyzer?Μου τρωει ολα τα resources!
loutsopo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι παιζει με το ποντίκι,αλλαξα και τωρα γινεται η απενεργοποιηση. Οσο για την ερώτηση σου ο google λέει If you want to remove it, you have to keep it from starting when your operating system starts. μάλλον από το msconfig υπολογίζω.Εμένα δεν έχει τέτοιο πράγμα ή κανω λάθος;
badoun Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά!Απο προχθές ανήκω κι εγώ στην ένδοξη ομάδα των vaio users!Έχω τον FZ21M και είναι τέλειος.Έχω μόνο ένα ψιλοπροβληματάκι.Δεν μπορώ να πατήσω ταυτόχρονα δύο βελάκια και ένα οποιοδήποτε άλλο πλήκτρο.Αλλά αυτό γίνεται με διαφορετικούς συνδιασμούς.Ας πούμε μπορώ να πατάω Ε+πάνω+δεξιά αλλά όχι Ε+κάτω+ δεξιά. Τι μπορεί να φταίει?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
S2Katana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι παιζει με το ποντίκι,αλλαξα και τωρα γινεται η απενεργοποιηση.Οσο για την ερώτηση σου ο google λέει If you want to remove it, you have to keep it from starting when your operating system starts. μάλλον από το msconfig υπολογίζω.Εμένα δεν έχει τέτοιο πράγμα ή κανω λάθος; Kαταλαβα, οπως δλδ και πολλα αλλα utilities. @Badoun, να υποθεσω πως παιζεις καποιο game?Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα στο παλιο μου λαπτοπ.
badoun Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Σωστά υπέθεσες!!Και πως το έλυσες το πρόβλημα??(ελπίζω να το έλυσες δηλαδή!!!!)
kkat5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλημερα εχω παρει και εγω ενα SONY VAIO AR-51J και θα ήθελα να ρωτησω εαν το recovery που έκανα είναι σωστό. Πήγα στο Recovery center και έβαλα να κάνει create recovery disks. 3 dvd.μήπως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο ή είναι αρκετό? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι συμβατό το AutoCad 2007 και το Μicrosoft Project Professional 2003. Εάν δεν είναι υπάρχει τρόπος να το ανοίγω σε Xp? Ευχαριστώ πολύ..
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αν εχουν εγγραφει σωστα τα δισκακια, ειναι αρκετο. Τα προγραμματα δοκιμασε να τα εγκαταστησεις, κατα 99% θα δουλεψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.