Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον

Βοήθεια & Υποστήριξη

Αφού γίνει η εγγραφή του υπολογιστή σας SONY VAIO, έχετε στη διάθεσή σας διάφορους τρόπους επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης SONY VAIO-LINK.

Αν ο SONY VAIO σας είναιεντός της εγγύησης, τηλεφωνήστε

0080044121496

Αν ο SONY VAIO σας είναι εκτός της εγγύησης, τηλεφωνήστε

00800 4414 2962

Αν αγοράσατε τον SONY VAIO σας σε χώρα εκτός Ευρώπης, τηλεφωνήστε

00800 4414 2962

λινκ

http://support.vaio.sony.gr/contacts/contacts.asp?site=voe_el_GR_cons&tp=vaio&cc=el_GR&cm=phone

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια που έχουμε θέμα για τους vaio να πω και εγω τον πόνο μου.

Πριν 2-3 μέρες αγόρασε η κοπέλα μου το vaio FZ21M. Το θέλει κυρίως για την δουλειά της, οπου χρησιμοποιεί autocad-cadware και στατικά προγράμματα.

Εγώ έχω το FE21M και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (δουλεύοντας σε linux φυσικά) έτσι είπαμε να πάρει και αυτή vaio.

Είχα διαβάσει ότι έχει τα %$^@@! vista αλλά έλεγα ότι δεν πειράζει. Αφου εγκατέστησα το autocad 2005 πήγα να το τρέξω και με τρόμο διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται από τα vista. Δηλαδή έπρεπε να αναβαθμίσω στο autocad 2008 (το autocad δεν είναι φθηνό και αν υπολογίσει κανείς και το cadware που θα ήθελε αναβάθμιση....). Μετα από ψάξιμο βρήκα ότι αν το δηλώσεις στα vista να το τρέξουν ως xp και ως admin θα τρέξει. Δεν είναι και η καλύτερη λύση να σε ρωτάει συνέχεια ως admin αν θες να το τρέξεις αλλά κάτι είναι και αυτό. Εξάλλου πολυ φοβάμαι ότι και άλλα προγράμματα της δουλειάς δεν θα δουλέυουν.

Προσπάθησα να βάλω windows xp αλλά ούτε το σκληρό δίσκο δεν έβλεπε και φυσικά η sony δεν έχει drivers για xp. Σκέφτομαι να βάλω linux και να τρέξω σε emulator τα xp αλλά θα βλέπει την κάρτα γραφικών ως απλή vga.

Το συμπέρασμα είναι πλήρης απογοήτευση από τον υπολογιστή και την sony γενικότερα. Έχουν γίνει υπάλληλοι της microsoft μου φαίνεται και προωθούν τα vista που έχουν τόσα προβλήματα. Έπρεπε η sony, που είναι και αντίπαλος της microsoft σε κάποιους τομείς, να ασχολείται περισσότερο με τους drivers για τα προϊόντα της. Θα το σκεφτώ πολύ πριν αγοράσω ξανά προϊόν της

Δημοσ.

pleon anoikw k egw stin megali parea twn sony vaio users, tin deutera agorasa to FZ21M me to opoio kai eimai apolutws katenthousiasmeni !!

othoni apsogi,grafika teleiotata, vista polu mourata..(meta klaine..),

exw merikes apories vevaia giauto thelw ligi voitheia... katarxas antimetwpisa kapoia prwta provlimata idia me tou filou REVEUX , egw gia autocad den tin palepsa akoma alla prospathisame me filous na perasoume to arcmap (alla mas evgaze sfalmata oti den eimai administrator k den mporei na trexei k ta loipa,akri akoma den vrikame...) to 2o thema einai oti apo periergia kathara koitaksa to taskmanager k paidia ti ginetai ekei mesa SOS, exei to ermo 90 - 100 applications na trexoun ksemparkes pou pragmatika den kserw an exoun kapoia xrisimotita,ta perissotera einai kati vaio programmata, mporei kapoios na mou pei poia xreiazetai kai poia oxi to laptop ta upoloipa pws ta stamataei kaneis???? endiktika anaferw, vaio media content collection pou pianei an einai dunaton 800,000K eleos.. k mia alla VCM Intelligent analyzing manager k den sumazeuetai, k mia alli vaio entrertainment database service.... ... ... epeidi psiloskiazomai kiolas na ta apenergopoiisw mipws xriazontai alles fores ta kleinw alles t afinw..alla mou fainetai oti zorizetai xwris logo to mixanima...

kapoios as apantisei an eixe to idio provlima..

Δημοσ.
Γεια σας,

Σκεύτομαι να αγοράσω το FZ21M. Ξέρει κανείς τπτ για αυτό?

Μειονεκτήματα- Πλεονεκτήματα ???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905591

Αξίζει η grafics? ή να πάρω το FZ21E (φτηνότερο λόγω grafics, BLRAY player και σκληρό απότι κατάλαβα)?

Σίγουρα σκεύτομαι για επέκταση εγγύησης.

na to pareis..egw to exw erwteu8ei..einai toso kaloo,omorfo,mourato,grigoro... i othoni einai to kalutero stoixeio tou pisteuw..i bataria einai eukoli sto vgalsimo-valsimo.. genika einai mia zwgrafiaaaaaa lalalaaa... (to exw 6 meres twra!!!)

(ta klassika me ta vista tha ta antimetopiseis me oti k na pareis opote einai allo thema..)

Δημοσ.
εξαρτάται με το τι εννοείς ανώδυνος!!!

ο καλύτερος τρόπος πιστευω είναι Clean install της Ελληνικής εκδοσης των Windows ειδικά αν είναι Vista!!!

Τελικά μου είπαν ότι για να βάλω Ελληνικα Windows πρέπει να τα αγοράσω , γιατί το συγκεκριμένο vaio έχει μονο τα Media Center που είναι μόνο Αγγλικα.

Ανωδυνος τρόπος , εννοούσα το κατά πόσο με καλυπτει η εγγύηση σε περίπτωση που έβαζα εγω δικά μου ΧΡ .

Δημοσ.

δεν νομιζω να εξαρταται η εγγυηση απο το λειτουργικο που τρεχεις

απλα αν βαλεις ελληνικα και βγαλει προβλημα,παει γαλλια και εκει παιζει να στο φορμαρουν αφου ελληνικα δυσκολο να ξερουν

αλλα πρωτα θα επικοινωνισουν μαζι σου

Δημοσ.

Μέσα σε μία μέρα εξαφανίστηκε το FZ21M από παντού!!! Μετά από επικοινωνία με αρκετούς dealers μου ειπαν θα αργήσει πολύ (ένας μου είπε 1 μήνα!!)

Σκεύτομαι να το αγοράσω από το sony style europe. Έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί? Επιμένω sony λόγω ποιότητας κατασκευής κ ποιότητας συγκεκριμένα στα μέρη του(πχ RAM,κτλ).Kαι ας έχει ακριβό service

Δημοσ.
Μέσα σε μία μέρα εξαφανίστηκε το FZ21M από παντού!!! Μετά από επικοινωνία με αρκετούς dealers μου ειπαν θα αργήσει πολύ (ένας μου είπε 1 μήνα!!)

Σκεύτομαι να το αγοράσω από το sony style europe. Έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί? Επιμένω sony λόγω ποιότητας κατασκευής κ ποιότητας συγκεκριμένα στα μέρη του(πχ RAM,κτλ).Kαι ας έχει ακριβό service

alitheia???? pwpw kala pou prolava k egw diladi..gia to sony style europe den kserw,sti thesi sou tha epairna tin sony na rwtisw kateutheian..B) ti ginetai genikotera me ta laptop pws eksafanizontai etsi,stin arxi eixa kataliksei sto hp9542 alla eksafanistike gia kali mou tuxi k meta emfanistike to fz21m...kamia sxesi e? :o

Δημοσ.
Επιμένω sony λόγω ποιότητας κατασκευής κ ποιότητας συγκεκριμένα στα μέρη του(πχ RAM,κτλ).

Αυτο για τις Ram απο που προκυπτει?

Τα sony vaio ειχαν απο τη μανα τους μνημες ιδιας μαρκας με αλλους φορητους ,απλα πιο αργες-φθηνες.

Τουλαχιστον τωρα πια βαζουν τις ιδιες(ταχυτητα κλπ) οπως και οι αλλες εταιριες φορητων.

Δημοσ.

η σονυ εδω και χρονια φορα infineon μνημες

επισης μεχρι προτεινως λιγοι βαζανε μνημες καλες πανω σε λαπτοπ

ακομα και η τοσιμπα

Δημοσ.

gia sas k apo mena!!! 8elw plirofories sxetika g to VGN-FE41S... k sigkekrimena g ton skliro disko giati pisteuw pws an k litourgei kanonika ine ligo argos. an kapios me to ido montelo antimetwpizi to idio provlima 8a me voi8ouse poli na epikinonisw mazi tou.

euxaristw ek twn prwterwn

Δημοσ.

Τι λένε απο θόρυβο.

Σε απόλυτα ήσυχο δωμάτιο το ακούς καθόλού?

Σύγκριση με άλλα σύγχρονα λαπτοπ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Geia sas,

Exw to eksis problem se ena neo FZ21M.

"windows sidebar is managed by your system administrator"

Den mporw na anoiksw to windows sidebar. By default eixe to google desktop, alla to evgala gt diaforous logus. ti proteinete? Den vrika lush gia vista Home Premium

Δημοσ.

Παίδες έχω πάρει το VGN-AR51J αλλά προσπαθώ να λειτουργικό xp. Έχω βρεί τα πάντα από οδηγούς αλλά η κάρτα ήχου δεν δουλεύει. Έχει 2 ειδών οδηγούς. Realtek που δουλεύουν κανονικά αλλά χρειάζεται και τους οδηγούς παράλληλα και της SIGMATEL. Όποια έκδοση SIGMATEL(IDT) και να βάλω μου βγαζει ένα θαυμαστικό στη διαχείρηση υλικού με αποτέλεσμα να μην έχω ηχο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (οδηγούς από άλλους φορητούς, διάφορες εκδόσεις οδηγούς, αυτούς που είχε για VISTA). Κάποια βοήθεια μήπως;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...