jgio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Στο notebook.de έχει ένα VGN-FZ11S και ένα VGN-FZ11S (UK Ver). Ποιά η διαφορά τους (εκτός απο τον +1 χρόνο εγγύησης + οτι τα windows στο δεύτερο είναι English) ??? έχουν και μια διαφορά στην τιμή το "σκέτο" είναι πιο φθηνό... https://www.notebook.de/sony-vaio-vgn-fz11s-mit-intel-core-2-duo-t7100-18-ghz800fsb-p-6014/ https://www.notebook.de/sony-vaio-vgn-fz11s-mit-intel-core-2-duo-t7100-18-ghz800fsbuk-p-7239/
dinos.gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 γεια σας πριν 2 ημερες πηρα το sony vaio VGN-AR51J ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανημα. αλλα εχω ενα προβλημα δε μπορω να κανω recovery cd οταν πατω το εικονιδιο recover center μου λεει οτι ενα προγραμμα χρειαζετε την αδεια μου για να συνεχισει. παταω συνεχεια και μου βγαζει fail. δε χερω τι πρεπει να κανω παρακαλω τη βοηθεια σας. τα βηματα αναλυτικα
dinos.gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 γεια σας πριν λιγες μερες αγορασα το sony vaio VGN-AR51J με βολευει παρα πολυ γιατι με τη 17΄΄οθονη με βοηθαει στη δουλεια μου και στο autocad
gsmservicegr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 paidia exv enan fz11m kai uelv na epanafero ths ergostasiakes rythmiseis dhladh na ton epanaferv apo to kryfo partition mporei kapoios na me bohthisei euxaristo ek ton proteron
basilis5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Θα παρω απο ενα φιλο μου ενα Sony Vaio FE21B, θα ηθελα τις γνωμες σας διοτι σε λιγο καιρο τελειωνει η εγγυηση και μετα πως θα παρω επεκταση εγγυησης? αυτο ακριβως εχω, εδω και 1 χρονο,δουλευε ασταματητα γγλια που ημουν για μεταπτυχιακο χωρις προβλημα πριν 3 μηνες του εβαλα 2 γιγα μνημη, μειονεκτημα κανενα για την χρηση που του κανω, ενω και τα γραφικα του (7400) ειναι αρκετα καλα.η οθονη δεν το συζητω! καμια φορα αποδεικνυεται λιγο αργος ο σκληρος (τοσιμπα 80 γιγα στις 5400) παντως αναλογα το ποσο θα τον παρεις,διοτι πλεον θεωρειται αρκετα ξεπερμασμενο λαπτοπ τεχνολογικα. οσον αφορα επεκταση εγγυσης εγω την πηρα 260κατι απο πλαισιο και την ενεργοποιηση 10 μερες ποριν την ληξη της εγγυησης μεσω ιντερνετ σου δινεται ενας κωδικος και εφοσον εχεις κανει ηδη δηλωση το λαπτοπ πας σε μια διευθυνση τον περνας και ανανεωνεται 2 χρονια, επισης το σερβις που ειναι γαλλια ειναι πραγματικα αψογο και ταχυτατο αν πχ πας ΑΛΜΑΝ περαν της αθλιας εξυπηρετησης θα δεις και τραγικες ταχυτητες επιδιορθωσης, παραλαβης ανταλλακτικων κλπ
basilis5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 paidia exv enan fz11m kai uelv na epanafero ths ergostasiakes rythmiseis dhladh na ton epanaferv apo to kryfo partition mporei kapoios na me bohthisei euxaristo ek ton proteron υπαρχει καποια επιλογη στο σταρτ μενου που λεει για sony/system back up καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως,εκει σου δινει 2 επιλογες, μια να κανεις δικο σου αντιγραο ασφαλειας και η αλλη να τρεξει αυτοματα το restore δηλαδη να φορμαρει και ξαναπερασει τα παντα απο την αρχη
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Παντως σε πολλα φορητα Σονυ που εχω δει το εργαλειο back up παορτι δουλευει καλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον απλο χρηστη. Για μενα καλυτερα ενα image με το Acronis true image...
dmeint Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους . Ενας φίλος έχει αγοράσει το Laptop Vaio VGN-AR21S το οποίο έχει εγκατεστημένα τα Windows Media Center Edition 2005 τα οποία είναι στα Αγγλικά . Θα ήθελα να ρωτήσω ποίος είναι ο ευκολότερος και πιο ανωδυνος τρόπος ωστε να τοποθετήσει κάποια Windows ( XP - Vista κ.τ.λ.) στα Ελληνικά . Ευχαρίστω πολύ .
PasxosC Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Είμαι κάτοχος του Vaio VGN Fe31M με 2 GB μνήμη και σκληρό 200GB Seagate momentus στις 7200Rpm και 16ΜΒ cache(τον αναμένω σε λίγες μέρες),πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το Laptop σε όλους τους τομείς με εξαίρεση τον αργό εργοστασιακό σκληρό στις 4200 στροφές γι' αυτό εξάλλου και οι παραγγελία του Seagate που πιστευω θα δώσει άλλο αέρα στο μηχανάκι....σε 2 μήνες τελειώνει και η εγγύηση και σκέφτομαι σοβαρά την επέκταση για άλλα 2 χρόνια.
achronak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας, Σκεύτομαι να αγοράσω το FZ21M. Ξέρει κανείς τπτ για αυτό? Μειονεκτήματα- Πλεονεκτήματα ??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905591 Αξίζει η grafics? ή να πάρω το FZ21E (φτηνότερο λόγω grafics, BLRAY player και σκληρό απότι κατάλαβα)? Σίγουρα σκεύτομαι για επέκταση εγγύησης.
basilis5 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 να παρετε οπωσδηοποτε επεκταση εγγυησης αξιζει,εχετε το κεφαλι σας ησυχο για +2 χρονια κανει 260 ευρω περιπου,ενω και το πιο απλο προβλημα να βγαλει ο ελεγχος μαζι με μεταφορικα παει 150+
haHa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 να παρετε οπωσδηοποτε επεκταση εγγυησης αξιζει,εχετε το κεφαλι σας ησυχο για +2 χρονιακανει 260 ευρω περιπου,ενω και το πιο απλο προβλημα να βγαλει ο ελεγχος μαζι με μεταφορικα παει 150+ +1 Ή απλα μην παρετε sony που εχουν ακριβο service,πανακριβη επεκταση εγγυησης.
dmeint Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους . Ενας φίλος έχει αγοράσει το Laptop Vaio VGN-AR21S το οποίο έχει εγκατεστημένα τα Windows Media Center Edition 2005 τα οποία είναι στα Αγγλικά . Θα ήθελα να ρωτήσω ποίος είναι ο ευκολότερος και πιο ανωδυνος τρόπος ωστε να τοποθετήσει κάποια Windows ( XP - Vista κ.τ.λ.) στα Ελληνικά . Ευχαρίστω πολύ . Καμιά απάντηση γιαυτο το θέμα ???
PasxosC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καμιά απάντηση γιαυτο το θέμα ??? εξαρτάται με το τι εννοείς ανώδυνος!!! ο καλύτερος τρόπος πιστευω είναι Clean install της Ελληνικής εκδοσης των Windows ειδικά αν είναι Vista!!!
satmania1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 το σερβις της σονυ υπο φυσιολογικες συνθηκες1.παιρνεις τηλ και λες το προβλημα-σου κανονιζουν ραντεβου την επομενη καθημερινη 2.ερχεται την επομενη καθημερινη το κουριερ,παραλαμβανει και την επομενη ειναι στην γαλλια 3. το ανοιγουν αν ολα πανε καλα την μερα που το παραλαμβανουν. αν δεν πεσεις στην περιπτωση να χει πολυ κινηση ή καποιο ανταλλακτικο που θελει παραγγελια, το φτιαχνουν σε 1 (ή 2 μερες) και μετα ταξιδευει πισω για ελλαδα εκανα χρηση εγγυησης-σερβις πριν 2 βδομαδες. τριτη εφυγε και παρασκευη ηρθε.μετα απο λιγες μερες με πηραν και τηλ να δουν αν ειμαι ευχαριστημενος και αν το λαπτοπ ειναι οκ. αν θελεις μπορω να σου πω και για ενα φουτζιτσου που ειχα τι επαιξε με το σερβις,μονο που εκει θα επρεπε να γραψω 1 σελιδα. συμπερασμα απο προσωπικη εμπειρια. το σερβις της σονυ ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα.ΟΜΩΣ αν εισαι εκτος εγγυησης, θες ελαχιστη χρεωση για να παει γαλλια και ελεγχο 150 ευρω.δεδομενου οτι σε αλλες εταιριες ενας απλος ελεγχος εχει 50-60+φπα στην σονυ απλα πληρωνεις τον ελεγχο σχετικα αρκετα παραπανω( σχεδον χ2) Πες μου σε παρακαλώ το τηλ που πήρες γιατί έχω και εγώ ένα πρόβλημα και είμαι στην εγγίσει ευχάριστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.