AKOYLINI Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εχω δηλωσει σαν αγγλικο keyboard το Us,αλλα οταν παταω το shift Και 2 για να φανει το " βγαινει το @ ,τι να κανω για να γινει σωστη η ταξηνομηση των πληκτρων? εχω το SONY VAIO VGN-FZ11M
tristan01966 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους....κάτοχος εδώ και 2 χρόνια πρίπου, του VGNFS 215S....είχα την τύχη!!! να μου σκάσει ο δίσκος στους 11 μήνες, οπότε ίσα ίσα πρόλαβα την εγγύηση....αν ξανάπερνα VAIO ( πιθανό ), το πρώτο πράγμα που θα βλεπα θα ταν η επέκταση της εγγύησης....αυτή τη στιγμή δουλεύει τέλεια VISTA ULTIMATE....
tristan01966 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια εχω δηλωσει σαν αγγλικο keyboard το Us,αλλα οταν παταω το shift Και 2 για να φανει το " βγαινει το @ ,τι να κανω για να γινει σωστη η ταξηνομηση των πληκτρων?εχω το SONY VAIO VGN-FZ11M Δήλωσε το αγγλικό (united kingdom)...πατώντας shift και @ δε θα χεις πρόβλημα
AKOYLINI Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 σήμερα ανακάλυψα ένα μικρο προβληματάκι,όταν πατάω Fn Και τα F6 h F7 που αντιστοιχούν στην φωτηνοτητα της οθόνης δεν γίνετε τίποτα,ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
tristano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 VGN FS 215S....2 χρόνια άψογης λειτουργίας....
natski Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας! 'Εχω μια ερώτηση για έναν υπολογιστή sony vaio (VGN-FZ11S). Από χθες κάποια πλήκτρα από το πληκτρολόγιο δεν λειτουργούν (enter, backspace, οι αριθμοί κλπ). Ο υπολογιστής είναι καινούριος (αγορασμένος τον Αύγουστο). Μέχρι τώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ξαφνικά ξεκίνησε να το κάνει. Έχει windows vista. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Τι μπορώ να κάνω; Τσέκαρα για τυχόν updates από το site της sony. YΓ: Προκείται για τον υπολογιστή ενός φίλου (ο οποίος είναι αρχάριος με τους υπολογιστές) οπότε προσπάθω να δω πως μπορώ να τον βοηθήσω μέσω τηλεφώνου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 δοκιμασε να κανεις ενα ριστορ μια βδομαδα πισω μυριζομαι καποιο conflict sta windows
natski Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 basilis5 ευχαριστώ για τη συμβουλή. Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο. To restore δεν βοήθησε. Δοκιμάσαμε και επαναφορά στα default settings του BIOS αλλά τίποτα. Προς το παρόν βολεύεται έχοντας συνδέσει πληκτρολόγιο usb το οποίο δουλεύει μια χαρά. Θα επικοινωνήσουμε με το e-support της sony για να δούμε τι θα κάνουμε
@ngelaki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 paidia geia sas!! Exw to vgn n31 z/w ! Gia thn akriveia de to exw parei akoma sta xeria mou... apla ithela na sas rwthsw an xerete an yparxei periptwsh na yparxei provlima an thelisw na valw winows xp anti gia ta vista pou exei mazi...
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Θα παρω απο ενα φιλο μου ενα Sony Vaio FE21B, θα ηθελα τις γνωμες σας διοτι σε λιγο καιρο τελειωνει η εγγυηση και μετα πως θα παρω επεκταση εγγυησης?
pix_lax82 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Πηρα το SONY VAIO VGN-FE41S Αλλα επειδη είμαι λίγο ασχετος εχω κάποιες απορίες. Εχει τα Win Vista. Αλλα η συσκευασία δεν έχει τίποτα μεσα απο CD. Εαν πάθει κατι πως κάνω FORMAT? Τι ειναι το κρυφο Partition?
steve2810 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, το κρυφό partition είναι ένας χώρος στο δίσκο - εσύ δεν τον βλέπεις - που περιέχει το λειτουργικό σύστημα και τα προεγκατεστημένα προγράμματα. Έτσι, άμα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, κάνεις ένα recovery και ο υπολογιστής σου επιστρέφει στην εργοστασιακή του κατάσταση. Καλό θα είναι να κάνεις recovery disks που είναι dvd που δημιουργείς μόνος σου και σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος, βάζεις μέσα το DVD και κάνει recovery από το DVD. Για να κάνεις recovery κάπου στα προγράμματα έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται vaio recovery utility. Εκει θα βρεις από που γίνονται οι δίσκοι επαναφοράς και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου αναγράφονται.
jgio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα, πριν απο λίγο καιρό είχα αποφασίσει να προβώ στην αγόρα του VAIO FZ11S για φορητό. Διαπίστωσα όμως ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει εξαντληθεί απο την ελληνική αγορά... ρώτησα πριν απο λίγο σε ΠΛΑΙΣΙΟ και Ε-SHOP.GR και μου 'παν πως δεν έχουμε και ούτε ξέρουμε πότε θα φέρουμε ξανά και αν θα φέρουμε... Έχω κοιτάξει σε δίαφορα on-line shops (ελληνικά) και πάλι βλέπω ότι δεν υπαρχει διαθεσημότητα. Έχω στο μυαλό μου δύο λύσεις α) Γνωρίζει κανείς μήπως άν θα φέρουν πάλι το συγκεκριμένο VAIO Γνωρίζει κανείς αν το notebook.de είναι αξιόπιστο site για μια τόσο "σημαντική" αγορά...
haHa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Το notebook.de ειναι πολυ αξιοπιστο. Νομιζω υπαρχει και η επιλογη για αντικαταβολη,να πληρωσεις δηλαδη οταν το παραλαβεις στην πορτα σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.