DarkLord888 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Γεια σε ολους! Εχω τον VGN - FW41M , δηλωνω αρκετα ικανοποιημενος. Το μονο κακο ειναι οτι συνοδευοταν απο τα Vista , οποτε μολις τον πηρα εκανα την αλλαγη στα Windows 7 64 bit. Το προβλημα ειναι οτι πλεον δεν μου το αναγνωριζει το Vaio Update με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεαζω νεους drivers. Εχω καταφερει να δουλευουν τα Fn keys kai to touchpad αλλα μεχρις εκει. Για να γινω πιο συγκεκριμενος εχω το κατεβασα μεν, την εκδοση 5, αλλα οταν κανει search for updates μου λεει Could not acquire information. Ειναι σαν να μην αναγωνριζει οτι εχω Vaio! Αυτο πως μπορει να διορθωθει; Θελει καποιους drivers?
purespyros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Γεια σε ολους! Εχω τον VGN - FW41M , δηλωνω αρκετα ικανοποιημενος. Το μονο κακο ειναι οτι συνοδευοταν απο τα Vista , οποτε μολις τον πηρα εκανα την αλλαγη στα Windows 7 64 bit.Το προβλημα ειναι οτι πλεον δεν μου το αναγνωριζει το Vaio Update με αποτελεσμα να μην μπορω να κατεαζω νεους drivers. Εχω καταφερει να δουλευουν τα Fn keys kai to touchpad αλλα μεχρις εκει. Για να γινω πιο συγκεκριμενος εχω το κατεβασα μεν, την εκδοση 5, αλλα οταν κανει search for updates μου λεει Could not acquire information. Ειναι σαν να μην αναγωνριζει οτι εχω Vaio! Αυτο πως μπορει να διορθωθει; Θελει καποιους drivers? Για δες σε αυτό το site μήπως βρείς τους σχετικούς drivers http://genesis.sony-europe.com/instranet/ccil_sony/selfservice/index.jsp?l=el_GR&m=VGN-FW41M_H Ελπίζω να βοήθησα
markelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μόλις απέκτησα έναν Βάιο VGN-NW21EF/S και ήταν καμμένος ο φορτιστής... Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλον μέχρι να αντικατασταθεί ή θα το κάψω το μηχάνημα; Έχω έναν της Dell που βγάζει ίδια Volt με τον Βάιο, 19.5V.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μην κάνεις τίποτα. Ξανασυσκεύασέ τον όπως ακριβώς ήταν και πήγαινέ τον αυριο το πρωί πίσω από εκεί που τον πήρες. Tα sony έχουν 7 μέρες DOA. Αν το έχεις αγοράσει εντός 7 εργάσιμων ημερών υποχρεούνται να στο αντικαταστήσουν με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ επιτόπου...........
isspro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 καλησπερα παιδια. μου εδωσε ενας γνωστος το VGN-AR61M. μπορει να μου υποδειξει καποιος ποια μνημη του 1GB μπορω να παρω και απο που? ευχαριστω. θελω απο 2gb να το παω στα 3gb.
cygne Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος που διαθέτει έναν από τους παρακάτω φορητούς τις εντυπώσεις του ,γιατί σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός από τους 3; Sony Vaio VPC-F11M1E/H Sony Vaio VPC-EB2M1E/WI Sony VAIO VPC-EB1S1E/BJ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.