panos2000gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 SONY VAIO VGN-SR29VN/S http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905682 αξίζει η αγορά του παίδες? το μόνο που με ξενερώνει λίγο ειναι η μικρή οθόνη.. ! για πείτε γνώμες οποιος γνωρίζει για το μοντέλο αυτό.. τνχ Μα το μέγεθος πληρώνεις στο συγκεκριμένο μοντέλο. Προσωπικά θεωρώ τις 13.3" ως την ιδανικότερη διάσταση σε laptop. Αν θες κάτι μεγαλύτερο πήγαινε στη σειρά FW που είναι ίδια σχεδιαστικά, κατα πολύ φτηνότερη, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και οθόνη 16.4" με μεγαλύτερες αναλύσεις.
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Aν το διαγράψεις, κατά την εγκατάσταση θα φας περισσότερη ώρα, γιατί κάθεται και τα φτιάχνει τότε. Θα τ'αφήσω τότε! Ευχαριστώ για την απάντηση
coooollll Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, πριν απο λίγο καιρό είχα αποφασίσει να προβώ στην αγόρα του VAIO FZ11S για φορητό. Διαπίστωσα όμως ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει εξαντληθεί απο την ελληνική αγορά... ρώτησα πριν απο λίγο σε ΠΛΑΙΣΙΟ και Ε-SHOP.GR και μου 'παν πως δεν έχουμε και ούτε ξέρουμε πότε θα φέρουμε ξανά και αν θα φέρουμε... Έχω κοιτάξει σε δίαφορα on-line shops (ελληνικά) και πάλι βλέπω ότι δεν υπαρχει διαθεσημότητα. Έχω στο μυαλό μου δύο λύσειςα) Γνωρίζει κανείς μήπως άν θα φέρουν πάλι το συγκεκριμένο VAIO Γνωρίζει κανείς αν το notebook.de είναι αξιόπιστο site για μια τόσο "σημαντική" αγορά... Ειμαι κάτοχος του συγκεκριμενου λαπτοπ VAIO FZ11S και αυτη την στιγμη τον ετοιμαζω για πεταμα..στα καλα καθουμενα δεν αναβει καν. τον έχω κατι παραπανω απο έναν χρονο..Η εταιρία για να το φτιαξω μου λέει πως πρεπει να τον στειλει στο Βέλγιο. Το μεγιστο που θα πληρωσω ειναι 900 ευρω. Είναι δυνατον?καινουργιο λαπτοπ. πιστευα πως η σονυ ειναι αξιοπιστη εταιρια αλλα τελικα λαθος έκανα..γι'αυτο προσεχε. (Το Acer που έχω 5 χρονια δεν εχει παθει τιποτα απολυτως)
basilis5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι κάτοχος του συγκεκριμενου λαπτοπ VAIO FZ11S και αυτη την στιγμη τον ετοιμαζω για πεταμα..στα καλα καθουμενα δεν αναβει καν. τον έχω κατι παραπανω απο έναν χρονο..Η εταιρία για να το φτιαξω μου λέει πως πρεπει να τον στειλει στο Βέλγιο. Το μεγιστο που θα πληρωσω ειναι 900 ευρω. Είναι δυνατον?καινουργιο λαπτοπ. πιστευα πως η σονυ ειναι αξιοπιστη εταιρια αλλα τελικα λαθος έκανα..γι'αυτο προσεχε. (Το Acer που έχω 5 χρονια δεν εχει παθει τιποτα απολυτως) φιλε μου, αν σου χαλασει το ασερακι ελα παλι και πες μας το οτι το σερβις της σονυ ειναι εξωτερικο-και μαλιστα γαλλια ειναι κατι γνωστο αν δεν μεριμνησες να το μαθεις πριν το παρεις δεν ειναι θεμα αξιοπιστιας τωρα αν εκαψες μητρικη-που ειναι το πιο πιθανο, εισαι παρα πολυ ατυχος, καθως σπανια συμβαινει σε σονυ για να σε βγαζει ασπροπροσωπο το ασερ και να σε χαλαει το σονυ,εισαι ταυτοχρονα ο πιο τυχερος και ο πιο ατυχος ανθρωπος στο κοσμο
nikosl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όταν φωνάζαμε πάρτε την επέκταση δεν ακούγατε. Κηνύγατο τουλάχιστον μήπως σου αναγνωρίσουν την υποχρεωτική 2ετή εγγύηση που έχει ορίσει η ΕΕ
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Eννοείται, επέκταση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
coooollll Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου, αν σου χαλασει το ασερακι ελα παλι και πες μας το οτι το σερβις της σονυ ειναι εξωτερικο-και μαλιστα γαλλια ειναι κατι γνωστο αν δεν μεριμνησες να το μαθεις πριν το παρεις δεν ειναι θεμα αξιοπιστιας τωρα αν εκαψες μητρικη-που ειναι το πιο πιθανο, εισαι παρα πολυ ατυχος, καθως σπανια συμβαινει σε σονυ για να σε βγαζει ασπροπροσωπο το ασερ και να σε χαλαει το σονυ,εισαι ταυτοχρονα ο πιο τυχερος και ο πιο ατυχος ανθρωπος στο κοσμο Φίλε Βασιλη μπορει να εχεις και δικιο. Η αληθεια ειναι οτι ήμουν πολυ ικανοποιημενος οσο δουλευε.τελειες επιδοσεις.Αλλα με το συγκεκριμενο μοντελο την εχουν παθει κι'αλλοι.ισως ηταν κακη σειρα. Τωρα χρειαζομαι πολλα λεφτα για να τον επαναφερω αρα μαλλον παω για καινουργιο.Αυτη την φορα desktop
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για εμενα ,μαλλον απο τα ποιο χειρώτερα λαπτοπ που εχουν βγει ποτε
ppiccasso Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 καλησπερα σας, ηθελα την αποψη σας, ενδιαφερομαι για το VGN-TT21WN/B το οποιο εχει SSD "σκληρο δισκο" στα 128. Η ερωτηση ειναι ποια τα συν και ποια τα πλην, σε σχεση με τον κανονικο σκληρο? Θα ειναι πιο γρηγορος? λιγοτερη θερμοκρασια? τι μειονεκτηματα εχει? γιατι το μοντελλο με νορμαλ σκληρο στα 160 ειναι 100 ευρω ακριβοτερο?
basilis5 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 καλησπερα σας, ηθελα την αποψη σας, ενδιαφερομαι για το VGN-TT21WN/B το οποιο εχει SSD "σκληρο δισκο" στα 128. Η ερωτηση ειναι ποια τα συν και ποια τα πλην, σε σχεση με τον κανονικο σκληρο?Θα ειναι πιο γρηγορος? λιγοτερη θερμοκρασια? τι μειονεκτηματα εχει? γιατι το μοντελλο με νορμαλ σκληρο στα 160 ειναι 100 ευρω ακριβοτερο? αναλογα με το τι σκληρο φοραει υπερτερει λογικα σε ταχυτητες αναγνωσης αλλα υστερει σε ταχυτητες γραψιματος.ειναι πιο κρυος,εντελως αθορυβος και σημαντικα ελαφρυτερος, αλλα πιο μικρος σε ογκο συνηθως και λογικα πιο αργος
elpinor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Φίλοι κάτοχοι Vaio, έχω το VGN-AW21Z/B και θέλω να γράψω μια εκπομπή από το tuner που έχει audio out (άσπρο-κόκκινο RCA). Πού θα βρώ audio in στο Vaio; Η μόνη in που βλέπω είναι του μικροφώνου που όταν την χρησιμοποιώ γίνεται της αλεπούς ο θάνατος από σήμα. Καμιά άλλη λύση υπάρχει;
ergidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παιδια για σας> Εχω το βαιο AR51.. Το χρησιμοποιω κυριως για Ιντερνετ και κανα youtub,, Exει τα vista ultimat.. Exει παρα πολλα προγραμματακια προεγγατεστημενα. Πια μπορω να βγαλω μηπως και γινει πιο γρηγορο??
Nomikaria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά,ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κανείς.Exω αυτό το Vaio,το οποίο έχει ένα κουμπί "AV Mode" το οποίο είχα διαβάσει πως το πατάς και σε βγάζει σ'ενα μενού,όπου έχεις πρόσβαση σε multimedia υλικό,ακόμα και με κλειστό υπολογιστή. Όμως,ο φίλος μου μου'βγαλε κάτι προγράμματα της Sony που βάραιναν το λαπτοπ,και τώρα όταν πατάω αυτό το κουμπί,δεν κάνει τίποτα. Μήπως ξέρετε ποιό πρόγραμμα πρέπει να εγκαταστήσω για να δουλέψει;Δεν καίγομαι κιόλας,αλλά μιας κι έχει αυτή τη δυνατότητα.. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.