isspro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 παιδια εχω ενα θεμα με το καλωδιο φορτισης του VGN-FE21M... εχθες σταματησε να φοριζει το λαπτοπ. εβγαλα και μπαταρια, κουνησα καλωδιο, το αλλαξα μπριζα αλλα τπτ. το λαμπακι σταματησε να αναβει. ξερουμε απο που μπορω να παω να αγορασω αλλο φορτιστη? στη sony που πηρα μου ειπαν περι €140.. δεν παιζει να δωσω τοσα. Η αν του περισσευει κανενος [και επι πληρωμης].
haHa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Βρες τον κωδικο του μοντελου του φορτιστη και κανε search στο skroutz.. Στα μαγαζια τους πουλανε καμμια φορα φθηνοτερα απο οτι στην sony.
isspro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Βρες τον κωδικο του μοντελου του φορτιστη και κανε search στο skroutz..Στα μαγαζια τους πουλανε καμμια φορα φθηνοτερα απο οτι στην sony. οκ θα το κοιταξω [τωρα ειμαι δουλεια]. μεχρι τοτε αν εχεις καποιος κατι αλλο να προτεινει εδω ειμαστε
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχεις κάποιο πρόβλημα θερμοκρασίας??? Το συγκεκριμενο φορητο ειδικα οταν δουλευει η καρτα γραφικων εχει ενα ανεμιστηρακι που γυρναει σα δαιμονισμενο. Οποτε πιστευω χρειαζεται οπωσδηποτε και cooling base. Επισης εχει επεξεργαστη T9400 και η κασα ειναι πολυ μικρη αν τη δεις σε σχεση με τις παλιες κασες οποτε τα πραγματα μεσα ειναι πολυ στριμωγμενα. Συνεπως θεωρω απαραιτητη την cooling base.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μια φιλη πηρε τον VGN-AW11M/H και μου λεει οτι κανει ενα θορυβο...σαν να βγαινει καφες απο καφετιερα....Ειναι φυσιολογικο αυτο ρε παιδια ???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905686 Μαλλον ακριβος για...καφετιερα !!!!! Ευχαριστω.
antonio4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά δεν ξέρω αν έπρεπε να αναφέρω εδώ το πρόβλημα που έχω αλλά έχω σκάσει! Έχω ένα vaio fw11m. Μόλις το έχω αγοράσει. Όλα δουλεύουν ρολόι εκτος από το ctrl και το shift τα οποια δε δουλεύουν καθόλου, ούτε τα αριστερά ούτε τα δεξιά. Αποτέλεσμα να μη μπορώ να χρησιμοποιήσω τα σύμβολα! Μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει να απευθυνθώ στη sony; δοκίμασα να τρέξω ένα αρχείο το "fix single select" αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. please help
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μια φιλη πηρε τον VGN-AW11M/H και μου λεει οτι κανει ενα θορυβο...σαν να βγαινει καφες απο καφετιερα....Ειναι φυσιολογικο αυτο ρε παιδια ???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905686 Μαλλον ακριβος για...καφετιερα !!!!! Ευχαριστω. Ελα γιαννη ανεβασε κανενα sample του ηχου!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ελα γιαννη ανεβασε κανενα sample του ηχου! Σε mp3 ή σε ...wav ???? Μια φιλη πηρε τον VGN-AW11M/H και μου λεει οτι κανει ενα θορυβο...σαν να βγαινει καφες απο καφετιερα....Ειναι φυσιολογικο αυτο ρε παιδια ???? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905686 Μαλλον ακριβος για...καφετιερα !!!!! Ευχαριστω. Μου ειπε η κοπελια οτι τον θορυβο τον κανει ήτε ειναι με μπαταρια ητε με το ρευμα και το κανει οταν αναβοσβηνει το λαμπακι του δισκου....
nikosl Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ναι λογικό είναι. Είναι η κεφαλή του σκληρού δίσκου που διαβάζει/γραφει αρχεία.
Chilli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 SONY VAIO VGN-SR29VN/S http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905682 αξίζει η αγορά του παίδες? το μόνο που με ξενερώνει λίγο ειναι η μικρή οθόνη.. ! για πείτε γνώμες οποιος γνωρίζει για το μοντέλο αυτό.. τνχ
hexadecimal0f Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα και εγώ ενα VAIO VGN-AW11Z. Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που εδώ και ένα μήνα μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Μία στις 5 φορές που τον ανοίγω δε μου δουλεύει η συσκευή ανάγνωσης αποτυπωμάτων, η webcam και επίσης δεν αναγνωρίζει κανένα usb mouse. Οι usb θύρες δουλεύουν(άμα βάλω memory stick ή εξωτερικό δίσκο δουλεύει) αλλα όταν βάζω ποντίκι η gamepad τίποτα. Μου λέει συνεχώς usb device not recognised. Το κουφό είναι πως φτιάχνει μόνο του χωρίς να πειράξω κάτι(όταν τον ανοίξω κάποια άλλη φορά, όχι όσο τον έχω ανοιχτό). Δεν έχω system restore point τόσο παλιό που να μην έχει το πρόβλημα. Καμια ιδέα?
Freakster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έτοιμος για φορματ.. Έχω τα 4 dvd που είχα φτιάξει όταν τον αγόρασα, το θέμα είναι: χρειάζομαι και το partition που έχει για restore ή μπορώ να το διαγράψω;
S2Katana Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Aν το διαγράψεις, κατά την εγκατάσταση θα φας περισσότερη ώρα, γιατί κάθεται και τα φτιάχνει τότε.
lampisd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 Vaio VGN-NS11Z/S ή sateLlite A300-1LT?βασικα προς το vaio κλεινω το εχει κανεις?απο ποιοτητα τι λεει/?
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ποιό είναι το Toshiba που λες??Είναι στην ίδια τιμή??Εάν ναι,θα σου'λεγα να πάρεις το Vaio!Από ποιότητα είναι super!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.