haHa Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Παντα οι tft οθονες πρεπει να δουλευουν στην μεγιστη αναλυση, αν θελετε να εχουν ευκρινεια.. Για κανενα λογο μην αλλαξετε την αναλυση. Αν σας φαινονται μικρα τα γραμματα, τοτε απλα πατηστε το control και το + σε firefox-internet explorer για μεγαλυτερα γραμματα ή αυξηστε τα dpi απο το μενου της καρτας γραφικων.
epicouros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου δώσει την διεύθυνση του service της Sony; Ευχαριστώ.
npaolo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Παντα οι tft οθονες πρεπει να δουλευουν στην μεγιστη αναλυση, αν θελετε να εχουν ευκρινεια..Για κανενα λογο μην αλλαξετε την αναλυση. Αν σας φαινονται μικρα τα γραμματα, τοτε απλα πατηστε το control και το + σε firefox-internet explorer για μεγαλυτερα γραμματα ή αυξηστε τα dpi απο το μενου της καρτας ποιο ειναι το dpi αμα θελεις γραψε καμια λεπτομερια -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 08 : 25 : 54----- Φίλε npaolo όταν λες αθόρυβο εννοείς δεν ακούγεται τίποτα απολύτως? Σ' εμένα πάντως ακούγεται μπορώ να πω αλλά όχι ότι κάνει θόρυβο. Απλά δεν έχω ξαναδουλέψει σε laptop και σίγουρα δε μπορώ να συγκρίνω.. Ανάλυση οθόνης έχεις αφήσει τη μέγιστη ε? Δεν είναι πολύ μικρά όμως τα γράμματα? Δεν είναι λίγο κουραστικό? Η ζωντάνια της οθόνης σε ικανοποιεί? Εγώ τη ρυθμίζω στη μέγιστη brightness.. αναλυση εχω αφησει τη μεγιστη,δεν ειπα οτι δεν ακούγεται τίποτα ,για την ζωντανια της οθονης δεν ειμαι τοσο ενθουσιασμενος αλλα μαλον θελει καποια ρυθμιση πουτην ψαχνω για αυτο και ζηταω βοηθεια απο το forum
ribo7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Φίλε npaolo βρήκες άκρη με τη φωτεινότητα του FW21E?
gsjv22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Φίλοι μου γεια σας. Παλεύω ένα παλιό VAIO PCG-5B1M που φαίνεται ότι έχει πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του. 5 πλήκτρα του βγάζουν άλλα αντί άλλων. πχ. το P βγάζει *, το > είναι σαν πατάς enter. Δεν είναι βραχυκυκλωμένο. Απλά αυτό συνέβη μετά από ένα format του δίσκου χωρίς να κρατηθεί το recovery backup. έχει κανείς σας καμιά ιδέα; Ευχαριστώ
npaolo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Φίλε npaolo βρήκες άκρη με τη φωτεινότητα του FW21E? φιλε βρηκα ακρη απο το ati catalyst center πας στο χρωμα
ribo7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? Στην επιλογή color δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Εσύ τί ρυθμίσεις έχεις βάλει? Thanks npaolo!
npaolo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός? Στην επιλογή color δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Εσύ τί ρυθμίσεις έχεις βάλει? Thanks npaolo! κατεβασε κανενα driver ,οταν πασ στο χρωμα μπορει να επιλεξεις να ρυθμισεις ,φωτεινοτητα,γαμμα,αντιθεση
ssonic Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ποια η γνώμη σας για το Sony VAIO VGN-AW11M/H Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Τι λέει και από ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ;
basilis5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ποια η γνώμη σας για το Sony VAIO VGN-AW11M/H Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Τι λέει και από ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ; εχω δει καποια αντιστοιχα στην αμερικη, οχι το συγκεκριμενο διαβασα τα σπεκς ,το μηχανημα ειναι αστερι για μενα, ενω η οθονη του απλα δεν εχει αντιπαλο. τωρα που η σονυ δινει και 2 χρονια εγυηση, δεν μπορω να σκεφτω λογο για να μην το παρεις φιλε εφοσον διαθετεις τα χρηματα δεν ξερω αν ο ογκος του σε ενοχλει στην μεταφορα απλα εντιτ: ενα ισως μεγαλο ελαττωμα πρεπει να ναι η μπαταρια του που απο οτι ειδα ειναι 4400ΜΗΑ δηλαδη πολυ μικρη για ενα τετοιο ενεργειακο θηριο. μην περιμενεις αυτονομιες μεγαλυτερες της 1μισης ωρας στην καλυτερη αν ειναι οντως 4 κελιεων
darvinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το τελευταίο μου απόκτημα από sony, το VGN-CS11Z. Το λάτρεψα με το πρώτο άγγιγμα.
cone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Βρήκα μια χρήσιμη σελιδούλα και είπα να την μοιραστώ μαζί σας πιστεύω θα φανεί χρήσιμη. http://www.laptoprepair101.com/laptop/2008/01/07/service-manuals-for-sony-vaio-laptops-notebooks/'>http://www.laptoprepair101.com/laptop/2008/01/07/service-manuals-for-sony-vaio-laptops-notebooks/ Είναι επίσης και για όλα τα laptop. Sorry αν έχει ξαναμπεί. http://www.laptoprepair101.com/
skiabox Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εχω παρει το Sony Vaio VGN-FW21Z. Ποια cooling base εχετε να προτεινετε για την συγκεκριμενη κασα? Εχω βαλει στο ματι την nc2000 απλα δεν ξερω αν κανει για το συγκεκριμενο laptop. Αν εχει κανεις τον συγκεκριμενο συνδιασμο cooling base και laptop ας ποσταρει. Ευχαριστω. -----Προστέθηκε 6/1/2009 στις 11 : 14 : 05----- Ποια η γνώμη σας για το Sony VAIO VGN-AW11M/H Υπάρχει κάποιος που να το έχει; Τι λέει και από ποιότητα κατασκευής, οθόνη κλπ; Το οτι ειναι 3.8 κιλα το ειδες?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εχω παρει το Sony Vaio VGN-FW21Z.Ποια cooling base εχετε να προτεινετε για την συγκεκριμενη κασα? Εχω βαλει στο ματι την nc2000 απλα δεν ξερω αν κανει για το συγκεκριμενο laptop. Αν εχει κανεις τον συγκεκριμενο συνδιασμο cooling base και laptop ας ποσταρει. Ευχαριστω. Έχεις κάποιο πρόβλημα θερμοκρασίας???
Chris_85 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φίλε npaolo όταν λες αθόρυβο εννοείς δεν ακούγεται τίποτα απολύτως? Σ' εμένα πάντως ακούγεται μπορώ να πω αλλά όχι ότι κάνει θόρυβο. Απλά δεν έχω ξαναδουλέψει σε laptop και σίγουρα δε μπορώ να συγκρίνω.. Ανάλυση οθόνης έχεις αφήσει τη μέγιστη ε? Δεν είναι πολύ μικρά όμως τα γράμματα? Δεν είναι λίγο κουραστικό? Η ζωντάνια της οθόνης σε ικανοποιεί? Εγώ τη ρυθμίζω στη μέγιστη brightness.. Εχω το ιδιο κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με οθονη/θορυβο/θερμοκρασιες Μονο απο τ touch pad κ τ ηχεια εχω παραπονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.