Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμενα μετα απο 1.5 μηνα μου χαλασε ο μηχανισμος που κλειδωνει το laptop οταν ειναι κλειστο.

Τοσο φτηνιαρικα ειναι πια τα VAIO??!!

(Και μαλιστα απο οτι ειδα εχουν διατηρησει τον ιδιο 'ηλιθιο' μηχανισμο και στα καινουρια μοντελα απο οτι εχω δει σε φωτογραφιες!)

Στον δικό μου FΖ είναι μαγνητικό δεν έχει πιαστράκι (καλύτερα!!!)

Δουλεύουν αυτά τα προγράμματα για τα pixel?

Οχι πάντα, αλλά δεν χάνεις τιποτα αν δοκιμάσεις...μόνο κερδισμένος θα βγείς.

Δημοσ.
Στον δικό μου FΖ είναι μαγνητικό δεν έχει πιαστράκι (καλύτερα!!!)

Α αποφασισαν να την αλλαξουν αυτην χαζομαρα τελικα?

Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το σφιγγω το laptop τωρα για να μην ειναι χαλαρο μεσα στην τσαντα και ξεχαρβαλωθουν και αλλα πραγματα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι κάτοχος ενός AR51J από πέρσι το Νοέμβριο και είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος,εκτός από τον hdd Fujitsu MHX2250BT,ο οποίος έχει 8 ΜΒ buffer & στροφάρει μόνο στις 4200 rpm.Με τη λήξη της εγγύησης σε λίγο καιρό,σκοπεύω να τον μετατρέψω σε εξωτερικό,χρησιμοποιώντας το Black case IB-250STUH-B της Raidsonic & ταυτόχρονα στη θέση που είχε μέσα στο laptop,να τοποθετήσω έναν Western Digital WD3200BEKT που έχει 16 ΜΒ buffer & στροφάρει στις 7200 rpm.

Το ''πρόβλημά'' μου ξεκίνησε όταν σκέφτηκα αντί για έναν WD,να βάλω 2,καθώς υπάρχει το απαιτούμενο port,που είναι όμως ανεκμετάλλευτο,αφού η Sony έβαλε μόνο έναν Fujitsu.Προσπαθώ να βρω,πώς ο υπολογιστής μου μπορεί να λειτουργήσει σε raid,μια & μπαίνοντας στο bios,δεν βρήκα τίποτα σχετικό με την ενεργοποίηση του raid!Στην αρχή πίστεψα πως κάτι δεν είδα,όταν όμως ξανάψαξα & ξανάψαξα & ξανάψαξα,κατάλαβα πως δεν είμαι στραβός.Έχω κάνει κάτι λάθος?Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω?Απλά ψάχνω για να μαθαίνω & να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ,ώστε να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να απογειωθούν οι επιδόσεις!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων & σας χαιρετώ από τη Νάξο!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι κάτοχος ενός AR51J από πέρσι το Νοέμβριο και είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος,εκτός από τον hdd Fujitsu MHX2250BT,ο οποίος έχει 8 ΜΒ buffer & στροφάρει μόνο στις 4200 rpm.Με τη λήξη της εγγύησης σε λίγο καιρό,σκοπεύω να τον μετατρέψω σε εξωτερικό,χρησιμοποιώντας το Black case IB-250STUH-B της Raidsonic & ταυτόχρονα στη θέση που είχε μέσα στο laptop,να τοποθετήσω έναν Western Digital WD3200BEKT που έχει 16 ΜΒ buffer & στροφάρει στις 7200 rpm.

Έκανα το ίδιο σε ένα Vaio FE που έχω και απογειώθηκαν οι επιδόσεις του. Θηκούλα βλέπω διάλεξες καλή...εγώ την πάτησα σαν πρωτάρης και πήρα την συμβατική (9.5mm) με αποτέλεσμα να μην χωράει ο Fujitsu μέσα.

Υ.Γ: Πάντως δεν είναι απαραίτητο να περιμένεις την ληξη της εγγύησης για να κάνεις τέτοιο... αφού ούτως ή αλλως θα κρατήσεις και τον παλιό.

Δημοσ.
Α αποφασισαν να την αλλαξουν αυτην χαζομαρα τελικα?

Εχει κανεις καμια ιδεα πως να το σφιγγω το laptop τωρα για να μην ειναι χαλαρο μεσα στην τσαντα και ξεχαρβαλωθουν και αλλα πραγματα?

Πιαστράκια δεν εχει η τσάντα σου ?

Δημοσ.

Εχει ναι.Εντωμεταξυ πριν απο λιγο συνδεω το usb hub σε μια απο τις 3 usb θυρες(αυτη που βρισκεται διπλα απο την τροφοδοσια) και ο υπολογιστης δεν ξεκινουσε καν!

Το εβγαλα μετα το hub και ξεκινησε.

Και μιλαμε για self-powered hub οποτε δεν τιθεται θεμα ρευματος που τραβαει.

Εχω παθει φοβια πλεον με τα VAIO! :(

Δημοσ.

Τι να εχει?

Το θεμα με το ενα και μοναδικο πιαστρακι ειναι κατασκευαστικη ηληθιοτητα.

Ειναι βλακες οι αλλοι κατασκευαστες που χρησιμοποιουν 2 πιαστρακια τα οποια δεν εχουν πολυπλοκους μηχανισμους?

Δημοσ.
Τι να εχει?

Το θεμα με το ενα και μοναδικο πιαστρακι ειναι κατασκευαστικη ηληθιοτητα.

Ειναι βλακες οι αλλοι κατασκευαστες που χρησιμοποιουν 2 πιαστρακια τα οποια δεν εχουν πολυπλοκους μηχανισμους?

Μάλλον γιατί η SONY στους FZ,FW,NR,NS,SR,Z,C τα έχει καταργήσει και δεν έχει καθόλου πιαστράκια..;)

Δημοσ.
Πάντως για καλό και για κακό έσκασα 200 ευρώ σήμερα για επέκταση εγγύησης...Ακριβή η σιγουριά!

Την καλυτερη δουλεια εκανες!!

Μακαρι βεβαια να μην σου χρειαστει ποτε...

Δημοσ.

Να σου πω φίλε haHa, στην αρχή πήγαινα για την μονοετή επέκταση.Ομως, δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη και τυχαία βρήκα μια ξεχασμένη 2ετή...

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 08 : 37 : 17-----

Οκ, το γκαντέμιασα, χαχα.

Δε με αφήνει στο e-support να κάνω register το λάπτοπ μου!Και δεν μου λέει γιατί.Συνεπώς, δεν μπορώ να κάνω register ούτε την επέκταση εγγύησης και την Κυριακή λήγει η ετήσια εγγύηση!Αν δεν προλάβω μέχρι τότε, πάνε τσάμπα τα 200 ευρώ!

Help, help! :P

Δημοσ.

Παιδια το αγορασα το sony fw21e,τα πρωτα συμπεροσματα ειναι οτι ειναι αθορυβο,δεν ανεβαζει θεμοκρασιες οπως το παλιο μου λατοπ(toshiba a100-912),φοβερο πληκτριλογιο,αρκετα καλος σχεδιασμος.το μονο προβλημα ειναι οτι μαλον δεν εχω ρυθμισει σωστα την ati radeon, γιατι οταν παω να δω dvd δεν εχει καλη αναλυση

Δημοσ.

Φίλε npaolo όταν λες αθόρυβο εννοείς δεν ακούγεται τίποτα απολύτως? Σ' εμένα πάντως ακούγεται μπορώ να πω αλλά όχι ότι κάνει θόρυβο. Απλά δεν έχω ξαναδουλέψει σε laptop και σίγουρα δε μπορώ να συγκρίνω.. Ανάλυση οθόνης έχεις αφήσει τη μέγιστη ε? Δεν είναι πολύ μικρά όμως τα γράμματα? Δεν είναι λίγο κουραστικό? Η ζωντάνια της οθόνης σε ικανοποιεί? Εγώ τη ρυθμίζω στη μέγιστη brightness..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...