Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν οι συσκευές dvd στα Vaio AR είναι IDE ή SATA; Έχει χαλάσει το dvd της κοπέλας μου και ψάχνω ανταλλακτικό.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aραγε μπορώ να παραπονεθώ που το πληκτρολόγιο έχει γυαλίσει απίστευτα σε μικρό χρονικό διάστημα ή είναι...φθορά?

Τελικά τι σου απάντησαν; :shifty:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

διαβαζα ςε πιο πιςω ςελιδες για το VGN-SR19VN κ θα ηθελα να μαθω κυριως κ απο αυτους που το εχουν γενικα ποιοτητα καταςκευης/θερμοκραςια/θορυβο.. κ γενικα περι του λαπτοπ οτι εχουν να δηλωςουν,αν ειχαν καποιο προβλημα η οχι..!ευχαριςτω!

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου ένα χρόνο λάπτοπ sony vaio fz-21M. Αν και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος ,διαπιστώνω πρόβλημα σε διάφορα παιχνίδια, πράγμα που δικαιολογείται μιας και το μοντέλο της κάρτας γραφικών που ενσωματώνει είναι η geforce 8400 gt(κάρτα χαμηλών δυνατοτήτων απο ότι μου λένε). Η ερώτησή μου είναι έαν είναι δυνατόν να πάω σε κάποιο μαγαζί τύπου plaisio, να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου και να βάλω κάποια άλλη πιο γρήγορη?Ξέρω ότι κάποια εξαρτήματα των λάπτοπ όπως πχ σκληρός δίσκος, είναι δυνατόν να αλαχτούν, ισχύει το ίδιο για τις κάρτες γραφικών?

Δημοσ.

Οχι, είναι ενσωματωμένη στην μητρική.

-------------

Τελικά το δικό μου το έστειλα στο σέρβις για το drive.Μου άλλαξαν το BR/DVD drive, μου το καθάρισαν και μου έκαναν δώρο ένα αυθεντικό πανάκι καθαρισμού Sony Vaio.

Εφυγε Πέμπτη και Τρίτη ήταν πίσω, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.Αψογο σέρβις και μάλλον θα κάνω και την επέκταση της εγγύησης.

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι για το νέο μοντέλο VGN-AW11Z/B.. Το έχει κανείς? Εντυπώσεις? Ευχαριστώ..

Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τα χρήματά του γιατί το βρίσκω κοντά στα 2000Ευρώ. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με πιο λίγα χρήματα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Οχι, είναι ενσωματωμένη στην μητρική.

Τελικά το δικό μου το έστειλα στο σέρβις για το drive.Μου άλλαξαν το BR/DVD drive, μου το καθάρισαν και μου έκαναν δώρο ένα αυθεντικό πανάκι καθαρισμού Sony Vaio.

Εφυγε Πέμπτη και Τρίτη ήταν πίσω, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.Αψογο σέρβις και μάλλον θα κάνω και την επέκταση της εγγύησης.

Και εγω εχω ακούσει τα καλύτερα για το Service της SONY. Αχρείαστο να είναι, έχω εγγύηση μεχρι 2011 και το βασικότερο το πλήρωσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης :-D (το πήρα σχεδόν αμεταχείριστο). Πάντως από ότι θυμάμαι η επέκταση από 1 σε 3 έτη έχει 200 ευρώ και πρέπει να γίνει εντός 6μηνου από την αγορά.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ψάχνοντας να αγοράσω καινούργιο μηχάνημα, σκεφτομαι μεταξύ άλλων το AW11 M/H (18,4" οθόνη) και εναλλακτικά το FW21E (16.4"). Τη μεγαλύτερη των 15.4" οθόνη τη χρειάζομαι και το FW μάλλον το προτιμώ αλλά δεν έχει num-pad το οποίο επίσησ προτιμώ επάνω στο laptop κ΄όχι εξωτερικό.

Έχει κανείς γνώμη για τα δύο μηχανήματα αυτά;

Σε ποιό κατάστημα στην Αθήνα (μένω κέντρο) θα έχω καλύτερη πληροφόρηση/γνώση επί τεχνικών στα VAIO; Να προτιμήσω Sony Center ή κάποια αλυσίδα; Ρωτάω, γιατί όταν πριν χρόνια είχα πάρει μια desktop οθόνη της εταιρίας, έξω την έβρισκα 320ευρώ, ενώ εκεί (στην Αλεξάνδρας συγκεκριμένα) 260. Και από εξυπηρέτηση ήταν ευγενέστατοι.

Δημοσ.

Παιδιά έχει 2 μέρες που απόκτησα το FW-21M. Ακόμα δεν πρόλαβα να του βγάλω το λάδι για να δω αν αξίζει τα 1300 ευρώ που έδωσα. Αλλά αυτό που με προβλημάτισε λίγο είναι ένα καμμένο Pixel που εμφανίστηκε μετά απο 2 ώρες 'εργασίας'. Πήρα τηλέφωνο στην Sony και μου είπαν ότι η εγγύηση πιάνει από 9 pixel και πάνω. Τί να πώ? Κατά τα άλλα αν ξέρει κάποιος κάτι από αυτό το μοντέλο πολύ ευχαρίστως να το ακούσω. Κριτικές ευπρόσδεκτες.

Βασίλης

Δημοσ.
Παιδιά έχει 2 μέρες που απόκτησα το FW-21M. Ακόμα δεν πρόλαβα να του βγάλω το λάδι για να δω αν αξίζει τα 1300 ευρώ που έδωσα. Αλλά αυτό που με προβλημάτισε λίγο είναι ένα καμμένο Pixel που εμφανίστηκε μετά απο 2 ώρες 'εργασίας'. Πήρα τηλέφωνο στην Sony και μου είπαν ότι η εγγύηση πιάνει από 9 pixel και πάνω. Τί να πώ? Κατά τα άλλα αν ξέρει κάποιος κάτι από αυτό το μοντέλο πολύ ευχαρίστως να το ακούσω. Κριτικές ευπρόσδεκτες.

Βασίλης

Δοκίμασε το JScreenFix ή το UDPixel μπορεί να σου κάνε δουλειά.

Η καλύτερα βάλε αυτό το βίντεο http://uk.youtube.com/watch?v=HJubi7wRTE4 full-screen και ΜΑΧ brightness

Δημοσ.
Δοκίμασε το JScreenFix ή το UDPixel μπορεί να σου κάνε δουλειά.

Η καλύτερα βάλε αυτό το βίντεο http://uk.youtube.com/watch?v=HJubi7wRTE4 full-screen και ΜΑΧ brightness

Δοκίμασα το UDPixel αλλά δεν έγινε τίποτα. Τώρα έβαλα να παίζει το βίντεο. Το Pixel που κάηκε έχει πορτοκαλί χρώμα. Δεν ξέρω αν έχει σημασία...

Δημοσ.

Εμενα μετα απο 1.5 μηνα μου χαλασε ο μηχανισμος που κλειδωνει το laptop οταν ειναι κλειστο.

Τοσο φτηνιαρικα ειναι πια τα VAIO??!!

(Και μαλιστα απο οτι ειδα εχουν διατηρησει τον ιδιο 'ηλιθιο' μηχανισμο και στα καινουρια μοντελα απο οτι εχω δει σε φωτογραφιες!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...