Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω οταν ειχα ενα αντιστοιχο προβλημα (ηταν θεμα σοφτγουερ) πηρα στο τηλ για τα λαπτοπ εντος εγγυησης.μιλησα με βελγιο με αστικη χρεωση

εδωσα τον κωδικο του λαπτοπ και επαληθευσαν τα στοιχεια μου,τους ειπα τι ειχε και μου κλεισαν ραντεβου με κουριερ την επομενη εργασιμη. σε σενα δεν ξερω γιατι ειπαν ετσι. εκανε 4 μερες να παει να φτιαχτει και να ρθει

και γω αυτο τον καιρο το χρειαζαομαι γιατι δουλευω την πτυχιακη μου ,αλλα 4 μερες ηταν οκ δεδομενου οτι στην τελικη κανεις την δουλεια σου

οσο για την τοσιμπα μπραβο της

Βοήθεια & Υποστήριξη

Αφού γίνει η εγγραφή του υπολογιστή σας SONY VAIO, έχετε στη διάθεσή σας διάφορους τρόπους επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης SONY VAIO-LINK.

Αν ο SONY VAIO σας είναιεντός της εγγύησης, τηλεφωνήστε

0080044121496

Αν ο SONY VAIO σας είναι εκτός της εγγύησης, τηλεφωνήστε

00800 4414 2962

Αν αγοράσατε τον SONY VAIO σας σε χώρα εκτός Ευρώπης, τηλεφωνήστε

00800 4414 2962

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα και εγω κατοχος ενος vaio fs215s που παω για το 3 χρονο και ειμαι υπερευχαριστημενος. μοναδικο μειονεκτημα για μενα η ελλειψη s-video out.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια χαρα παιδια ,ενδιαφερομαι για τον FZ11s μπορει καποιοσ κατοχος να μας πει αν ι καρτα γραφικων ειναι ικανοποιιτικη? παραδειγμα με τα ιδια λεφτα παιρνεις hp dv9542 με καλυτερα χαρ/κα ,αλλα σιγουρα η οθονη του θα υστερει.κανα μειονεκτημα γενικοτερα?

Δημοσ.

Κι εγώ αυτόν εχω. Και μάλιστα σήμερα του την έκανα 1γιγα. Την μνήμη. Κρίμα που δε γίνεται παραπάνω. Θα του βάλω και τα βιστα τώρα να δω τι λέει. Άσχετο. Είναι πανεμορφοι πάντως οι sony. Το ίδιο και οι apple. Προσωπικα πάντα ε;

Δημοσ.

καλησπερα κι απο μενα... εγω εχω τον AR21S...θα με πιστεψετε αν σας πω οτι δεν εχω καταφερει να δω ακομα ταινια BLU-RAY γιατι μου λενε οτι θελει ιδιαιτερο προγραμμα??? ειμαι καμμενος?

Δημοσ.
καλησπερα κι απο μενα... εγω εχω τον AR21S...θα με πιστεψετε αν σας πω οτι δεν εχω καταφερει να δω ακομα ταινια BLU-RAY γιατι μου λενε οτι θελει ιδιαιτερο προγραμμα??? ειμαι καμμενος?

Βρες έναν blue-ray player έστω και trial, κανε εγκατάσταση και δοκίμασε το.

edit. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=975435&tab=specs

σκέφτομαι να το πάρω, δεν το έχω δει από κοντά, το μόνο που με χαλάει είναι το χρώμα , θα προτιμούσα το προηγούμενο στυλ. Εσείς που έχετε vaio με αυτό το case, από ομορφιά τι λέει;

Δημοσ.

βασικα και μενα με ειχε χαλασει στην φωτογραφια,αλλα οταν το ειδα απο κοντα αλλαξα γνωμη, πραγματικα ειναι πολυ ντελικατο λαπτοπ,δουλεμενο φαινεται, και τα χρωματα δενουν καλα. στην φωτο δεν μπορεις να καταλαβεις. παντως εγω πιστευω πως περαν του ποσο καλο και δυνατο ειναι ενα λαπτοπ πρεπει να μας αρεσει και στο ματι, εστω ενα μικρο ποσοστο για μενα εχει σημασια,και εκει τα σονυ διαπρεπουν.

Δημοσ.
paidia sos eho to FZ11S kai sto msn den doulevei to webcam oyte sto skype,ti prepei na kano?

Σου λέει ότι η camera ήδη χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ενώ δεν χρησιμοποιείται;;

Είναι κλασσικό πρόβλημα των vista με τη σειρά FZ.

Δεν είναι τπτ ,απλά κατεβάσεις ένα αρχειάκι και το φτιάχνει.

Αν έχεις αυτό το πρόβλημα πές μου να στο βρώ το .exe γιατί τώρα δυστυχώς δεν έχω χρόνο.

Είμαι κι εγώ περήφανος κάτοχος ενός FZ11M !!

Δημοσ.

kai egw eimai katoxos fz11m.poly eyxaristhmenos mexri stigmhs.Tha ithela bebaia na exw tous drivers wste an goystarw na balw xp alla den peirazei.

to eixa ayto to problhma me th kamera kai mia mera eftiakse mono toy!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα Vaio AR21B με XP Media Center ιταλικά και θέλω να κάνω format. Το laptop δε συνοδευόταν από recovery disks και ο κάτοχός του δε γνωρίζει τίποτε περισσότερο για τη διαδικασία. Υπάρχει κάποιο κρυφό partition που μπορεί να επαναφέρει το laptop στην αρχική κατάσταση όταν bootάρει ή πρέπει να δημιουργήσω dvd επαναφοράς;

Edit: Το βρήκα, με F10 κάνει επαναφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...