Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας Ειμαι καινουργιος στο φορουμ.

Επεσε στα χερια μου ενας VIO VGN-AR21S με σπασμενη οθονη προσπαθισα να τον συνδεσω με εξωτερικη οθονη με τις εξοδους VGA και HDMI αλλα σημα δεν εδινε.. Πηρα την αντιπροσωπια και μου ειπαν να πατησω FN ΚΑΙ F7 .. το εκανα αλλα και παλι τιποτα...

Συνδεσα ενα παλιο μονιτορ 15ετιας και εδειξε καποιο σημα ασταθες αλλα δεν μπορεσα να βγαλω νοημα..

Το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν φορτωνει τα windows .

Η καρτα γραφικων που εχει ειναι NVDIA GeForce Go 7600 GT.

Μπορειτε να μου δωσετε καποια λυσή;

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σας Ειμαι καινουργιος στο φορουμ.

Επεσε στα χερια μου ενας VIO VGN-AR21S με σπασμενη οθονη προσπαθισα να τον συνδεσω με εξωτερικη οθονη με τις εξοδους VGA και HDMI αλλα σημα δεν εδινε.. Πηρα την αντιπροσωπια και μου ειπαν να πατησω FN ΚΑΙ F7 .. το εκανα αλλα και παλι τιποτα...

Συνδεσα ενα παλιο μονιτορ 15ετιας και εδειξε καποιο σημα ασταθες αλλα δεν μπορεσα να βγαλω νοημα..

Το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν φορτωνει τα windows .

Η καρτα γραφικων που εχει ειναι NVDIA GeForce Go 7600 GT.

Μπορειτε να μου δωσετε καποια λυσή;

Tυχερος και ατυχος μαζι... :fear:

Βασικα εισαι σιγουρος πως λειτουργει???Και οταν λες επεσε στα χερια σου πως δηλδη το βρηκες στο δρομο???

Αν σου το εδωσε καποιο φιλαρακι και εισαι σιγουρος πως λειτουργει πανε σε κανενα servise και δες ποσο κανει μια οθονουλα την βαλεις!!!

κανε και κανα search στο google η στο skroutz μπας και βρεις εκει κανενα ανταλλακτικο

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. αποφάσισα να αγοράσω το AR71S και θέλω μια τελευταία γνώμη απο εσάς.

Είναι καλή αγορά?

Και μια ερώτηση: Εχει δυο χρόνια εγγύηση. Η επεκταση εγγύησης είναι για δυο επιπλέον χρόνια ή στα τρία χρόνια?

http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-AR71S&site=voe_el_GR_cons&category=VN+AR+Series

Δημοσ.

Θέλω να πώ απο μέρους μου ενα τεράστιο μπράβο στη sony για το after sales support.

Η μπαταρία του fz-31m μου, 4 μήνες μετά την αγορά του διαρκούσε μόνο μισή ώρα. Έγραψα το πρόβλημα μου στο e support και αφού με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση έρχεται με κούριερ απο βδομάδα νέα μπαταρία απευθείας από βέλγιο!!:-D

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου.

Τώρα ξέρω γιατί τα vaio είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Αν και οταν χαλασει η νεα μπαταρια τι θα κανεις?? (αν εισαι εκτος εγγυησης)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι να διαρκει μια μπαταρια μονο μιση ωρα μετα απο 4 μηνες , θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις...

Δημοσ.

Φάε τη γλώσσα σου ντε!!!

Αν γίνει το ίδιο πράγμα θα δώ πώς θα το αντιμετωπίσω. Λογικά και η καινούρια που έρχεται θα καλύπτεται με εγγύηση.

Δημοσ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ :-D

Χθες με πήρανε τηλέφωνο, σήμερα ήρθε από Βέλγιο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ οι άνθρωποι με καταϋποχρέωσαν και ήταν τόσο γρήγοροι λές και μου την φέρανε από Αθήνα.

ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ

Φυσικά έδωσα την παλιά μπαταρία, την οποία απο ότι είδα θα την στείλουνε στην sony Γαλλίας.

Δημοσ.

Όντως και εμένα με εξέπληξαν. Είχα πρόβλημα με τον φορτιστή ο οποίος την είδε τενόρος και ούρλιαζε :P όποτε τον σύνδεσα. Έγραψα και εγώ το πρόβλημα, με πήραν τηλ, δεν με βρήκαν, μου έστειλαν email να τους πάρω εγώ χωρίς χρέωση, πήρα στις 5 το απόγευμα και το επόμενο πρωί είχα τον καινούριο στα χέρια μου! (Δεν πήρε τον παλιό και όταν ρώτησα μου είπαν να τον κρατήσω 4 εβδομάδες και να τον πετάξω αν δεν μου τον ζητήσουν)

Δημοσ.

Aραγε μπορώ να παραπονεθώ που το πληκτρολόγιο έχει γυαλίσει απίστευτα σε μικρό χρονικό διάστημα ή είναι...φθορά?

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.. αποφάσισα να αγοράσω το AR71S και θέλω μια τελευταία γνώμη απο εσάς.

Είναι καλή αγορά?

Και μια ερώτηση: Εχει δυο χρόνια εγγύηση. Η επεκταση εγγύησης είναι για δυο επιπλέον χρόνια ή στα τρία χρόνια?

http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-AR71S&site=voe_el_GR_cons&category=VN+AR+Series

Αν και προβληματίστηκα αρκετά γιατί ήταν πολλά τα λεφτά, τελικά το αγόρασα..

Πολύ καλό..

Μια ερώτηση: Εχει δύο 250GB σκληρούς δίσκους που τους εμφανίζει σαν ένα (500GB). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα απο τα vista ή απο αυτα που δίνει η SONY για να κανω partition? Please οποιος ξέρει ας απαντήσει.. Thanx!

Δημοσ.

Συγχαρητήρια, αγόρασες ένα μηχάνημα με σασί τριετίας, το οποίο σημαίνει απαράδεκτα υψηλό βάρος σε σχέση με τον ανταγωνισμό, μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις με μεγάλες επιφάνειες που μένουν αχρησιμοποίητες, αμφισβητούμενη ποιότητα κατασκευής σε βάθος χρόνου, μέτρια απαγωγή θερμότητας, έλλειψη πλήρους πληκτρολογίου και όλα αυτά σε τραγικά υψηλή τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...