Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφορικα με το FW11 του οποιου ειμαι κατοχος.Θα συμφωνησω για τις 3 usb, αν και δεν εχω προβλημα, ειναι σιγουρα λιγες.Επισης η μπαταρια θα μπορουσε να ηταν καλυτερη (εμενα διαρκει περιπου 3 με το wifi και σερφαρισμα+office και τα settings σε 'high performance'. Eπισης να πω οτι προσωπικα δεν με πειραζει γιατι το εχω στην πριζα συνηθως.Οποιος βεβαια χρειαζεται μπαταρια ας το σκεφτει αλλα πρεπει να συνυπολογισουμε το γεγονος οτι η οθονη ειναι μεγαλη.

Τωρα για την οθονη ειναι μεγαλη συζητηση.Προσωπικα η φωτεινοτητα της μου φαινεται αρκετη και μαλιστα χρειαζεται να την μειωσω αρκετα.Αναφορικα με το τελευταιο σημαντικο νομιζω ειναι η φωτεινοτητα του περιβαλλοντος που δουλευει κανεις.

Τα χρωματα της ειναι εξαιρετικα (βασικο μου μετρο συγκρισης ειναι ενας dell 6 μηνων που χρησιμοποιω στη δουλεια και ο τοσιμπα Α210 που ειχα μεχρι προτινος) και γενικα το μεγεθος της οθονης το βρισκω ιδανικο για τις αναγκες μου και ειναι ενας απο τους βασικους λογους που το επελεξα.

Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ γρηγορος αν και η καρτα γραφικων του δεν ειναι για hard gamers (εγω κανενα total war που και που βαζω).

Επισης το επομενο μοντελο FW με την διπλη λαμπα κοστιζει περιπου 300Ε παραπανω (εγω το πηρα 1170) εχει δισκο 300 gb αλλα στις 4200 στοφες που ειναι πολυ αργος και επισης εχει και Blueray recorder οχι απλως rom.

Ακομη, ειναι αθορυβος, σημαντικο γιατι ο toshiba που ειχα μετα το τριμηνο ειχε αρκετο θορυβο, και δεν ζεστενεται καθολου μα καθολου.Αρνητικο στοιχειο ειναι επισης τα ασθενικα ηχεια που δεν ταιριαζουν σε multimedia laptop, οχι οτι ειναι προβλημα αλλα μπορουσε και καλυτερα.Το πληκτρολογιο ειναι εξαιρετικο και επισης η ποιοτητα κατασκευης του ειναι (η ετσι φαινεται) επισης εξαιρετικη.Το design του μου αρεσει πολυ αλλα αυτο ειναι ακρως υποκειμενικο.

Κατι που πρεπει να ξερουν οι υποψηφιοι κατοχοι ειναι οτι επιτελους εχει 2 χρονια (πανευρωπαικη) εγγυηση αλλα αν θελουν να κανουν επεκταση θα παρουν το πακετο +2 αλλα η συνολικη τους εγγυηση θα ειναι μονο 3 χρονια.Δηλαδη θα το πληρωσουν οπως ολοι για +2 αλλα θα παρουν +1.Αυτο το εμαθα επειτα απο επικοινωνια με την sony hellas γιατι στα καταστηματα μου ελεγαν οτι να ναι.

Σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και μου αρεσει το μεγεθος της οθονης, φανερα μεγαλυτερη απο τις 15,4 αλλα επισης εμφανως λιγοτερος ογκος συνολικα απο τα 17αρια.Πιστευω οτι η οθονη εμφανιζεται με αδυναμιες αν συγκριθει με αυτες με την διπλη λαμπα γιατι αλλιως ειναι εξαιρετικη.Για εμενα και την χρηση που κανω ειναι παραπανω απο ικανοποιητικη και ομορφη στα χρωματα και τις ταινιες.Εχει βεβαια αδυναμιες που φαινονται απο τα reviews (αν και μερικες φορες ειναι αντιφατικα).

Δυο ακομη reviews

http://www.laptopmag.com/review/laptops/sony-vaio-vgn-fw198u-h.aspx?page=1

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2325561,00.asp

Αυτα και σορρυ για το μακροσκελες Post.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες έχω οδηγούς για windows xp για τα μοντέλα VGN-NR21S κσι VGN-AR71M.

Μπορείτε να πάτε να τα δείτε στο θέμα μου με τίτλο "NOTEBOOKS KAI WINDOWS XP"

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έπειτα από αρκετές αναφορές για περιστατικά υπερθέρμανσης, ο ιαπωνικός όμιλος Sony ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ξεκινά πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου για 440.000 φορητούς υπολογιστές Vaio.

Το πρόγραμμα αφορά 19 μοντέλα της σειράς Vaio TZ που κατασκευάστηκαν από το Μάιο 2007 ως τον Ιούλιο 2008, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο Τόκιο.

Εκπρόσωπος της Sony Hellas δήλωσε στο in.gr/news ότι στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα δωρεάν ελέγχου αφορά φορητούς υπολογιστές των σειρών TZ11XN/B, ΤΖ21ΧΝ/Β και TZ31XN/B, οι οποίοι έχουν πωληθεί στην Ελλάδα, καθώς και φορητούς άλλων σειρών που έχουν αγοραστεί στο εξωτερικό.

H εκπρόσωπος αρνήθηκε να αποκαλύψει πόσοι τέτοιοι φορητοί έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά, καθώς η εταιρεία δεν δημοσιοποιεί στοιχεία πωλήσεων.

Σχετικές ανακοινώσεις έχουν αναρτηθεί στους ελληνικούς δικτυακούς τόπους της Sony και των υπολογιστών Vaio. Οι αγοραστές δεν θα ενημερωθούν ο καθένας ξεχωριστά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony στην Ιαπωνία, το πιθανό πρόβλημα αφορά τις σειρές VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 και VGN-TZ2000.

Ο όμιλος έχει ενημερωθεί για περισσότερα από 200 κρούσματα υπερθέρμανσης, από τα οποία τα 83 στην Ιαπωνία και τα 15 στις ΗΠΑ, όπου ένας αγοραστής υπέστη και ελαφρά εγκαύματα.

Το πρόβλημα οφείλεται σε ελαττωματική καλωδίωση και «αφορά ένα μικρό αριθμό μονάδων οι οποίες είναι δυνατόν να υπερθερμανθούν και θα μπορούσαν να προκαλέσουν παραμόρφωση στο σημείο εισόδου του μετασχηματιστή ρεύματος και σε κάποια σημεία της LCD οθόνης», αναφέρει η ανακοίνωση στον ελληνικό δικτυακό τόπο της εταιρείας.

H Sony δεν θα προχωρήσει σε διαδικασία ανάκλησης, καθώς εκτιμά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς ούτε σοβαρών τραυματισμών.

πηγη: http://www.in.gr

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, σήμερα απόκτησα και εγω το νέο μου laptop και φυσικά είναι sony vaio!!!

Αυτό που θα ηθελα να ρωτησω είναι αν εχει νοημα το κανω το registration στην sony…εσεις το εχετε κανει…και εάν ναι ουσιαστικα τι “κερδισατε” ??

Δημοσ.

Nαι το έκανα και κέρδισα ένα BR με το Spiderman 3.

Παιδιά, είδατε που έπεσε η τιμή της 3ετούς εγγύησης, αλλά θέλει να το κάνεις μέσα σε ένα εξάμηνο?

Εγώ δλδ που υπολόγιζα να το κάνω πάνω στο χρόνο, τι θα γίνει?

Δημοσ.

Από γενικότερες εντυπώσεις και εμπειρίες από downgrade σε XP άλλων χρηστών, προσπάθησέ το μόνο αν είσαι έτοιμος για αρκετό ψάξιμο, χάσιμο της εγγύησης και ίσως μερικής δυσλειτουργίας του laptop..

Δημοσ.
Παιδιά ποιά η γνώμη σας για το Sony Vaio VGN-CR41S/W http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1115405

Ξέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω και θα ήθελα την άποψη σας,επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχουν drivers για XP;

Ειναι αμαρτία να πάρεις τέτοιο μηχάνημα και να του κάνεις downgrade σε XP.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα Vaio VGN-SZ450N αγορασμένο πριν ένα χρόνο από Αμερική.

Το μηχάνημα είναι πολύ καλό. Τα μειονεκτήματα που έχει για μένα είναι.

Δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις π.χ. να αλλάξεις σκληρό.

Η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο με wifi on. (Η Sony και τα περιοδικά διαφήμιζαν για

5-6 ώρες αυτονομία.) 2,5 ώρες το πολύ.

Δεν έχει HDMI.

Σκέφτηκα να πάρω το καινούργιο vaio FZ11S αλλά μόλις είδα το πληκτρολόγιο

ξενέρωσα.

Σκέφτομαι να πάω σε Dell ηToshiba.

Δημοσ.

Φιλε udt71

Εχω ενα sony της σειρας που απορριπτεις (FW11M) λογω πληκτρολογιου και θα σου συνιστουσα να μην το απορριψεις για αυτο το λογo και μονο.Ειχα και εγω τους ιδιους ενδoιασμους αλλα τωρα ειμαι ενθουσιασμενος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός VGN-SR19VN.Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την web camera,drivers δεν φαίνονται πουθενά εγκατεστημένοι και όσο και αν εψαξα στο internet βρήκα μόνο για xp.Κατά τα αλλά το μηχάνημα φαίνεται πραγματικά αψογο.

Δημοσ.

Στο Sony Vaio VGN-NR31E/S μπορει να με βοηθησετε να βρω drivers για να περασω τα XP ??? Δεν υπαρχουν πουθενα....Και θελω πολυ να βγαλω τα Vista...

Δημοσ.
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός VGN-SR19VN.Θα ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με την web camera,drivers δεν φαίνονται πουθενά εγκατεστημένοι και όσο και αν εψαξα στο internet βρήκα μόνο για xp.Κατά τα αλλά το μηχάνημα φαίνεται πραγματικά αψογο.

Εγώ περιμένω σήμερα το δικό μου! :-)

Περίεργο αυτό που λες όμως.. Αυτό το είδες;

• Depending on your unit Preinstalled drivers, utilities and applications can also be found on your recovery CDs/DVDs or/and hard disk drive (C:\Drivers and C:\Utilities).
  • Not all Sony and third party applications can be downloaded directly as they are copyrighted. They can be installed from the hard disk

με γεια τα λαπιτόπια μας :-D

-----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 07 : 07 : 59-----

Λοιπόν από που να αρχισω και πού να τελειώσω. Sony Vaio SR19vn. Best keyboard i've ever used. Πολύ καλή οθόνη, τέλειο μέγεθος και βάρος, διαθέσιμη στην αγορά μπαταρία των 7800ma.. Τα αρνητικά τώρα. Η default μπαταρία έπρεπε να κρατάει περισσότερο πάντως.. Το power button δεν έπρεπε να είναι εκεί στο πλάι, αφύλακτο, με το που το έβαλα στη τσάντα, άνοιξε από μόνο του, έλεος. Δυο ώρες για backup και uninstall του crapware, απαράδεκτο. Και τα εξωτερικά ηχεία ακούγονται σαν .. μπουκωμένα (εντάξει, δεν πήρα media laptop) + (τα ακουστικά σώζουν την κατάσταση). Κόλλησαν μαζί τις δυο θύρες usb και δεν χωράνε με άνεση ένα usb stick και ένας εκτυπωτής. Έβαλαν τον αισθητήτα αποτυπωμάτων μεταξώ των πλήκτρων του trackpad και δε μπορώ να κάνω autoscroll όπως είχα συνηθίσει (πατώντας και τα δυο μαζί)) Βαθμολογία mini review, 8/10. Αν τα ήξερα όλα αυτά και πάλι θα το αγόραζα, αλλά είναι κρίμα, μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρώ κάτι που να αφορά την web camera,αν μπορούσες να με βοηθήσεις θα ήμουν ευγώμων,ίσως να είναι και εγκατεστημένη απλά να μην μπορώ να βρώ πως τίθεται σε λειτουργία

Δημοσ.

Μάλλον εγκατεστημένη είναι! Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα που να την χρησιμοποιεί για να λειτουργήσει! Π.χ. το skype που ήταν προεγκατεστημένο (άνοιξε το, πήγαινε στις ρυθμίσεις κάμερας και θα δεις τον εαυτό σου :P ) . Για πες μου και εσύ, τα ηχεία είναι όντως πολύ σιγανά και χωρίς μπάσο εε; Δεν πιστεύω το δικό μου να έχει ελάττωμα..;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...