Vamire666 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 καλοριζικο και απο μενα! Τα πληκτρα παντως εχουν μεγαλα κενα μεταξυ τους αποτι βλεπω που αυτο εστι αργο γραψιμο εκτος και αν ειναι τοσο μικρο στο οποιο ειναι απαρετητες η αποστασεις που εχουν! Καλοταξιδεμενο!!! Α μην το πετας και ετσι στο IX να του βαζεις και καμια ζωνη LOL!
Freakster Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Είναι 13αρι οποτε ειναι αρκετα μικρο. Θα του πάρω και κάθισμα για laptops, no worries
dimitris75 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 http://rapidshare.com/files/137612765/DRIVERS_XP_SONY_VGN-SR19.part1.rar http://rapidshare.com/files/137614488/DRIVERS_XP_SONY_VGN-SR19.part2.rar Όποιος θέλει οδηγούς για ΧΡ παίδες. Τους δοκίμασα στο SR19 και δουλεύουν.
Freakster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Raziels, στο Vaio SR19VN, πως τα πάει απο φασαρία το ανεμιστηράκι του..;
dimitris75 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Συγγνώμη που απαντώ εγώ. Είστε σίγουροι ότι έχει το SR19 έχει ανεμιστηράκι γιατί δεν ακούγεται τίποτα. Είναι τελείως αθόρυβο. Η ταχύτητά του είναι αξεπέραστη για το μέγεθος του (ας είναι καλά ο καινούργιος επεξεργαστής της INTEL, τα 4 GB DDR2 800MHz μνήμης και ο σκληρός των 7200 στροφών) και η οθόνη έχει πολύ καλή απόδοση χρωμάτων, βαθύ μαύρο (contrast) και από ταχύτητα δεν τα πάει καθόλου άσχημα για τεχνολογία LCD.H κάρτα γραφικών υστερεί σε επιδόσεις αλλά για 13,3" δεν χρειάζεται καλύτερη. Από ζέστη βλέπω ότι μπορείς άνετα να ακουμπάς το χέρι από κάτω όση ώρα θέλεις και φυσικά δεν ψήνεις αυγά ούτε βράζεις νερό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που τον ενδιαφέρει η φορητότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε επιδόσεις.Μέχρι και ΧΡ του έβαλα έτσι για δοκιμή χωρίς κανένα πρόβλημα.Αντίθετα βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο η ταχύτητα.
Freakster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Προς Θεού κανένα πρόβλημα που απάντησες εσύ, δεν ήξερα αν είχες το ίδιο μοντέλο για αυτό. Απορώ όμως τι εννοείτε για την κάρτα γραφικών.. Μη με παρεξηγήσετε, απλά 4,7 σκορ είναι πολύ καλό..! Δε σας τρέχει κάποιο παιχνίδι καλά ή τίποτα τέτοιο;
raziels Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 όντως είναι σχετικα αθόρυβο, βεβαια, δεν εκανα τεστ, σε στιγμη απόλυτης υσηχίας. παντοτε, δουλεύει κατι άλλο μαζι με το Laptop. εγώ τουλάχιστον δεν ασχολούμε με παιχνιδια στο laptop, ούτε καν σκεφτηκα να δοκιμάσω κάποιο για να δω. τώρα για το πληκρολόγιο και τα κενά που έχει το ενα πλήκτρο απο το άλλο, προσωπικά με βολεύει.
Viperus Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σας παιδιά, ύστερα από μια μικρή έρευνα βρέθηκα και εγώ με αυτό το laptop. Είναι κορυφαίο αλλά από την στιγμή που το αγόρασα βρέθηκα σε μια απίστευτη ταλαιπωρία... Όταν μου ζήτησε να κάνω recovery disk είχα μόνο 2 κανονικά δισκάκια και αυτό υποτείθεται οτι ήθελε 8! Οπότε το αμέλησα... Την μεθεπόμενη μέρα εγκατέστησα Ubuntu και μην ξέροντας περί recovery partition βρέθηκα σε μια απίστευτη ιστορία να κάνει επανεγκατάσταση κάθε φορά που έκανε boot νομίζοντας οτι υπάρχει πρόβλημα επειδή έβλεπε κουτσουρεμένο τον δίσκο! Με τα πολλά εγκατέστησα δικά μου Vista (ας είναι καλά το msvlp του πανεπιστημίου πατρών) και όταν προσπάθησα να εγκαταστήσω του driver για τα διάφορα καλούδια του hardware... υπήρχαν ελλείψεις... Συγκεκριμένα το bluetooth μετά το δεύτερο boot θέλει ξανά drivers και με μπορούν να εγκατασταθούν οι driver για το wireless, ενώ τους δίνει το support της sony. Τους driver για το Fingerprint Sensor δεν τους δίνει... Τέλως πάντων έκανα μια κόπια του recovery partition σε dual layer δισκάκι για να το bootάρω από στην αρχή... αλλά και πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Αυτό που ζητάω είναι μήπως κάποιος έχει τη ευγενή καλωσύνη να μου γλιτώσει 45 ευρώ και να κερδίσει μια 25άδα DVD κάνοντας μου recovery δισκάκια για να επαναφέρω το σύστημα όπως ήταν. Το μοντέλο που ζητάω είναι το Sony Vaio VGN-SR19VN. Ευχαριστώ για την κατανόηση
dimitris75 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Φίλε μου το email μου είναι [email protected]. Αν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση σου να σου τα στείλω με courrier. To μόνο που θα πληρώσεις είναι τη courrier, γύρω στα 5 με 10 Ευρώ. Είναι 2 DVD. Αν στείλεις email γράψε σαν θέμα το μοντέλο του φορητού για να μην το σβήσω καταλάθος. Περιμένω απάντηση.
rodez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλημερα, Αγορασα προσφατα το VGN-FW11M (1160e).Μπορω βα πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος ειδικα με τις διαστασεις της οθονης.Αν και με linux εχω μερικα θεματα, ελπιζω να λυθουν συντομα. Μια ερωτηση, το μοντελο μου εχει 2 χρονια εγγυηση απο την αντιπροσωπεια και με 200ε περιπου μπορω να παρω ακομη 2.Νομιζετε οτι αξιζει? edit Μιλησα με την sony και μου ειπαν το τρελο οτι μιας και υπολογιστης μου εχει ηδη 2 χρονια εγγυηση ακομα και αν παρω τη επεκταση +2 χρονια θα εχω συνολικα 3 χρονια εγγυηση και ας εχω δωσει πληρες το ποσο της εγγυησης (200+ ?).Μαιμουδιες!
Socom Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Φίλε νομίζω ότι παίζει να χρειάζεται να τους τα σκάσεις για να ισχύει και στο εξωτερικό... Καλορίζικο πάντως. Γράφε εντυπώσεις να δούμε τι γίνεται. Ψάχνω κι εγώ για laptop σε αυτά τα λεφτά και είναι από τα επικρατέστερα.
rodez Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη απο την αρχη, παραπανω χρηματα χρειαζεται για να την κανεις παγκοσμια.Θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις οταν βρω λιγο χρονο, αν θελεις κατι συγκεκριμενο ρωτα με να σου απαντησω αμεσα.
dimitris75 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 SONY VAIO VGN-AR51J DRIVERS XP. http://rapidshare.com/files/138566255/SONY_VAIO_VGN-AR51J_DRIVERS_XP.rar Τα είχα περάσει στο φορητό του κολλητού μου αρχές του έτους. Τώρα και δικοί σας
dimitris75 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Έτοιμοι και οι οδηγοί για το SONY VGN-NR21S/S. Τους ανεβάζω στο rapidshare. Αύριο θα είναι για downloading Μεταβείτε στο θέμα μου "NOTEBOOKS KAI WINDOWS XP"
mindscape Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη απο την αρχη, παραπανω χρηματα χρειαζεται για να την κανεις παγκοσμια.Θα γραψω περισσοτερες εντυπωσεις οταν βρω λιγο χρονο, αν θελεις κατι συγκεκριμενο ρωτα με να σου απαντησω αμεσα. Επειδή την ψάχνω και εγώ για τα Vaio... Το FW11M είναι καλή περίπτωση αλλά έχει πολλά μειονεκτηματάκια. 1. Η οθόνη του είναι single lamp, μέτριας φωτεινότητας δηλαδή κυρίως σε σύγκριση με τα double lamp τα οποία τιμώνται λίγο ή πολύ παραπάνω. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται για ΚΑΛΗ οθόνη. 2. Παρόλο που εντυπωσιάζει ως κατασκευή, έχουν κάνει την ηλιθιότητα να βάλουν και τις 3 USB απο τα δεξιά που συνεπάγεται ένα αναπόφευκτο μπάχαλο με τα καλώδιο και το mouse. 3. Διαβάζοντας πολλά reviews για το μοντέλο αυτό, σημειώνω και την μέτρια απόδοση μπαταρίας, ίσως και κάτω από το μέτριο. Αυτές είναι οι ενστάσεις μου με σειρά σπουδαιότητας. Ολόφρεσκο review που ανέβηκε χτες στο notebookcheck.net: http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VGN-FW11M-Notebook.10735.0.html Για να προλάβω μηνύματα... Μοντέλα στην Ελλάδα με double lamp technology σε τιμές που δεν ξεφεύγουν... 1. FZ31S (1195 euro, e-laptops.gr) 2. FZ11S (1258 euro, shopcenter.gr) 3. FZ31Z (1386 euro)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.