Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σήμερα αγόρασα το εν λόγο μοντέλο.

όμως δεν το έχω βγάλει από το κούτι του ακόμα, μιας και βρισκομαι στην δουλειά μου ακόμα.

λεπτομέρειες,πρώτες εντυπώσεις μεσα στο ΣΚ

Δημοσ.

όΛΕ! Kαλορίζικο! Ένα μινι review θα με διευκολυνε πάρα πολύ! Κυρίως αν ζεσταίνεται πολύ και εντυπώσεις απο την οθόνη + πληκτρολόγιο και υλικά κατασκευής! :-D

Δημοσ.

ευχαριστώ, αλλά, δεν έχω ξαναγράψει review.

θα προσπαθήσω πάντως να κάνω ότι καλύτερο. όπως είπα πιο πάνω μέσα στο ΣΚ, υπομονή λίγες μέρες :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες του thread οπότε συγχωρέστε με αν ρωτάω κάτι που έχει ξαναειπωθεί. Ο ίδιος δεν είμαι κάτοχος της εν λόγω μάρκας laptop όμως μου έδωσε φίλος έναν χθές να του κάνω format και να ξαναπεράσω τα windows xp (pro).

Δυστυχώς δεν μου έδωσε cd's me drivers οποτε ανγκάστηκα να τους κατεβάσω απο το site. Όλα OK, εκτός απο αυτούς της κάρτας γραφικών. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τους περάσω - συγκεκριμένα δεν είμαι καν σιγουρος αν το αρχειο που κατεβάζω είναι το σωστό (απ ότι είδα το laptop δεν έχει δική του κάρτα γραφικών αλλα ενα ξεχωριστό κυκλωματάκι της Intel: GMA 900)

Το μοντέλο είναι fs515e.

Χρειάζεται κάποιον driver; Απο περιέργεια, μπορεί να προκληθεί ζημιά στο hardware αν κάποιο pc δεν φέρει drivers για κάποιο device;

Ζητώ τα φώτα σας, Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
Γεια χαρα.

Επισης κάτοχος του FZ11S και (αναγκαστικά) νέος χρήστης των vista.

Το μηχανακι είναι πολυ καλο αλλα ξεφορτωσα και αρκετα από αυτα που το συνοδευαν πχ norton internet security.

Στα partition του δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, μονο ενα κρυφο partition που εχει φορτωμενα τα παντα ωστε να το επαναφερεις στην εργοστασιακη κατασταση (πολυ χρησιμο αυτο).

Βασικα τωρα το ψαχνω αλλα ρωτα οτι θες ωστε ν' ανταλάξουμε ιδεες. Επίσης εχω την εντυπωση οτι οι drivers της 8400 ειναι beta ακομα. Καπου το διάβασα αλλα δεν είμαι σιγουρος.

Το Norton Internet Security που το ξεφόρτωσες όπως λές είναι το κορυφαίο internet security και δεν το είχαν τυχαία.Εκτός αν θες να γεμίσεις διάφορα.

Δημοσ.
Το Norton Internet Security που το ξεφόρτωσες όπως λές είναι το κορυφαίο internet security και δεν το είχαν τυχαία.Εκτός αν θες να γεμίσεις διάφορα.

Έχεις αποδείξεις για την υπεροχή του NIS έναντι άλλων, πολύ ελαφρύτερων και πρακτικότερων, προγραμμάτων;

Δημοσ.

Sony Vaio VGN-SR19VN

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, για να αποκτήσω ένα laptop. Μετά από ένα search αποφάσισα να πάρω το μοντέλο της Sony, VGN-SR19VN . Να επισημάνω ότι η κατηγορία του συγκεκριμένου μοντέλου είναι business και έρχεται μαζί με τα Vista Business GR/EN και με ενσωματωμένο το Service Pack 1.

box.jpg

boxop.jpg

boxopen.jpg

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

CPU: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz

RAM: 4 GB (2 X 2048MB)

HD: 200 GB (7200rpm)

Monitor: 13.3”

VGA: ATI Radeon HD 3470

thingsinsidethebox.jpg

rooftop.jpg

Το laptop, αγοράστηκε στην τιμή των 1.500€ με δώρο την επέκταση 2 χρόνων εγγύησης.

Τιμές Διαγνωστικών των Vista:

CPU ---> 5.2

RAM ---> 5.9

Graphics ---> 4.8

Graphics Games ---> 4.7

HD ---> 5.5

openlaptop.jpg

Εδώ θέλω να επισημάνω, ότι το εν λόγο μοντέλο είναι καθαρά για επαγγελματική χρήση, γι’αυτό και δεν είναι εφοδιασμένο με καλύτερη κάρτα γραφικών αντ’ αυτού έχει, μάξιμουμ μνήμη RAM και σχετικά γρήγορο σκληρό δίσκο.

Τέλος μετά από μια ώρα εργασίας ακολουθούν οι εξής θερμοκρασίες:

CPU ---> 44C

Core #1 ---> 24C

Core #2 ---> 26C

naturallight.jpg

Δημοσ.

Αυτα είναι! Άριστο μηχάνημα! Το βρίσκεις και σε τιμή των 1350. Και η κάρτα γραφικών καλή είναι απο ότι έχω δει στο συγκριτικά.

όταν λες "μια ώρα εργασίας" εννοείς office? Ο φορτιστής είναι βαρύς - ελαφρύς; το πληκτρολόγιο πως σου φαίνεται; στην οθόνη μπορείς να δουλέψεις κόντρα σε ήλιο; Είναι στιβαρό μηχάνημα ή για να το κάνουν ελαφρύ το αμέλησαν..;

και πάλι καλορίζικο!

Δημοσ.

Λοιπόν,

για το πληκτρολόγιο, αυτό που μου άρεσε, είναι ότι έχεις την αισθησή, ότι δεν θα σου "πεταχτεί" κανένα κουμπί αν γράψεις λιγο πιο γρήγορα. Δηλαδή πάνω απο τα πλήκτρα υπάρχει ενα σαν καπάκι, όπως νομίζω, φαινετε στις φωτογραφίες.

ο φορτιστής είναι αρκετα μικρος, αν και το καλώδιο απο το ρεύμα στο φορτιστή είναι κοντό 35-45 cm περίπου.

μία ώρα εργασίας, περιελάμβανε, surfing, μεταφορά αρχείων μεσω τοπικού δικτύου απο το ενα pc στο άλλο, msn και ακρόαση 2-3 τραγουδιων. να αναφέρω ότι η θερμοκρασία δωματίου ήταν στους 27C

αυτή την τιμή, την βρήκα στην Πάτρα.

για το ήλιο - οθόνη, δεν το τέσταρα.

σκέφτεσαι να το αγοράσεις freakster?

Δημοσ.

Αν σκέφτομαι λέει;;; μετά απο αυτό το review... θα βρω κανένα κατάστημα ανοιχτό; :-)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πολύ καλή δουλειά και ωραίες pics.

Δημοσ.

απλά να έχεις στο νου σου, για τι δουλειές θέλεις αυτό το laptop.

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και απλά να πω ότι πήρα ιδέες από άλλες παρουσιάσεις :-)

Δημοσ.

Το θέλω κυρίως για δουλειά, να το πετάω στο αυτοκίνητο και να το έχω μαζί μου παντού, αλλά και όταν θα είμαι στο σπίτι, να παίξω κανένα παιχνίδι! Τα εχει όλα αυτό το λαπτοπ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...