Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το σημαντικότερο: Θα προλάβει να εγκαταστήσει τα vista και να κάνω και recovery discs δουλεύοντας μόνο με μπαταρία την πρώτη φορά όπως με "ορμήνεψε" το παιδί στο Πλαίσιο?

Για να κάνεις σωστά αυτά τα δύο θα πρέπει το Laptop να είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα.

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok. να υποθέσω ότι δεν χάλασε κι ο κόσμος αν δουλέψει μια φορά στο ρεύμα με μπαταρία.

ελπίζω να πάνε όλα καλά!χεχε!

Δημοσ.
Σου έχει βγαλει μήπως κανα πρόβλημα...Άλλα θα μου πεις καινουργιος ειναι οπότε..Τα vista τα σηκώνει άνετα?Ή να βάλω χρ?

Μια χαρά τα τρέχει τα vista.Δεν έχει κνένα πρόβλημα.Εκανα upload και μια εικόνα απο την αξιολόγηση στστήματος.Μου έβγαλε 4,8 (http://img142.imageshack.us/my.php?image=83711726pe2.jpg)

Το σύστημα λέπει τα 3giga μνήμης, το άλλο 1giga πάει στην κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
Μια χαρά τα τρέχει τα vista.Δεν έχει κνένα πρόβλημα.Εκανα upload και μια εικόνα απο την αξιολόγηση στστήματος.Μου έβγαλε 4,8 (http://img142.imageshack.us/my.php?image=83711726pe2.jpg)

Το σύστημα λέπει τα 3giga μνήμης, το άλλο 1giga πάει στην κάρτα γραφικών.

Αναγνωριζει τα 3 gb γιατι εχει 32-bit windows που μεχρι τοση μνημη μπορουν να δουν.

Ειναι οξυμωρο να πουλας λαπτοπ με 4 GB Ram και να το δινεις με 32-bit windows τα οποια μπορουν να δουν μεχρι 3 περιπου GB Ram.

Επρεπε αφου δεν πουλανε το λαπτοπ με 64bit windows,να διαθετουν τουλαχιστον τους drivers για 64 bit windows.

Αλλα το marketing την δουλεια του την εκανε: οι αγοραστες θα τρεξουν να αγορασουν το λαπτοπ με τα 4GB μνημης(που αναγνωριζονται τα 3) και γενικοτερα δεν προσφερουν καποια αυξηση επιδοσεων...

Δημοσ.
παιδια καλησπερα. λεω να παρω αυτο το λαπτοπ. αλλα επειδη ειναι ακριβο σκεφτομαι να το φερω απο Αμερικη. ποια η γνωμη σας για το λαπτοπ?

το πηρα και το εχω μολις μια μερα. ειναι πολυ καλο και βεβαια σιγα σιγα αρχιζω να συνηθιζω και τα vista. το μονο προβλημα που εχω ειναι με την εγγυηση αλλα θα βρω και γι αυτο μια λυση

Δημοσ.
το πηρα και το εχω μολις μια μερα. ειναι πολυ καλο και βεβαια σιγα σιγα αρχιζω να συνηθιζω και τα vista. το μονο προβλημα που εχω ειναι με την εγγυηση αλλα θα βρω και γι αυτο μια λυση

Νομίζω οτι πρόβλημα θα λυθεί με αυτήν την επέκταση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Γεία σας κ από μένα παιδιά. Θα σας τα χαλάσω λίγο με τα Vaio. Είμαι κάτοχος ενός VGN-FE31H το οποίο χρησιμοποιώ κ ως εργαλέιο δουλειάς. Τρέχει τα windows xp media edition της Sony (για την ακρίβεια έτρεχε, λεπτομέριες έπονται). Επίσης για επαγγελματική χρήση τρέχει Redhat EL4 και Solaris express εδώ κ ένα χρόνο σχεδόν. Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να κάνω recover ta windows καθώς πετούσαν μπλε οθόνη. Αφού λοιπόν επέλεξα το "κρυφό" partition ακολούθησα την διαδικασία για να ανακαλύψω πως το "εργαλέιο" της Sony δεν έβρισκε το image για το restore. Δεν πειράζει λέω ας ξανακάνω reboot. Το πανέξυπνο utility φρόντισε να μου σκίσει το partition πρώτα κ μετά να ψάξει για το recovery image. Από τότε δεν έχω windows. Κ όποιος έχει την πλάνη να πιστεύει πως μπορεί να βάλει xp πλανάται πλάνην ικτρά. ΜΟΝΟ τα recovery της Sony παίζουν. Κ τα οποία με την #!~#!~#@!@# πολιτική της πρέπει να τα πληρώσεις για να στα στείλουν 43 ευρώ χοντρικά. Δεν καταλάβα???? Πληρώνω windows προεγκατεστημένα κ δεν μου δίνετε τα cd???? Που ζουμεεεεεεεεεεεεε ρεεεεε????

Να την χαιρόμαστε λοιπόν την Sony. Τώρα ψάχνω να βρω απο p2p κ torrent τα recovery cd. Δεν τους πληρώνω τους καραγκιόζηδες μια.

Κ ξέρετε τι τρέχω τώρα αντί για xp? windows 2003 enterprise server. Το μόνο που δεν είναι κλειδωμένο. Vista δεν δοκιμάσα.

Κατά τα άλλα.... Super οθόνη, το πληκτρολόγιο φτηνιάρικο, η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο με wifi on.

Αυτά που λέτε από μένα.

Πιστεύω βέβαια τα όσα περιγράφεις, όμως έχοντας το ίδιο ακριβώς μοντέλο, επίτρεψέ μου να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία.Χρειάστηκε 3 φορές να κάνω recovery στο σύστημα, και χρησιμοποιώντας τα DVD που με είχε προτρέψει να "φιάξω" πριν από την χρήση , για λόγους ασφαλείας, δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μήπως δεν είχες δημιουργήσει κι εσύ τα DVD για ένα πιθανό recovery ;

Εάν μένεις Αθήνα και νομίζεις ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις επαναφορά του συστήματός σου με τα "συγκεκριμένα" DVD που έχω, ευχαρίστως να τα αντιγράψω και να σου τα δώσω

Δημοσ.
Αναγνωριζει τα 3 gb γιατι εχει 32-bit windows που μεχρι τοση μνημη μπορουν να δουν.

Ειναι οξυμωρο να πουλας λαπτοπ με 4 GB Ram και να το δινεις με 32-bit windows τα οποια μπορουν να δουν μεχρι 3 περιπου GB Ram.

Επρεπε αφου δεν πουλανε το λαπτοπ με 64bit windows,να διαθετουν τουλαχιστον τους drivers για 64 bit windows.

Αλλα το marketing την δουλεια του την εκανε: οι αγοραστες θα τρεξουν να αγορασουν το λαπτοπ με τα 4GB μνημης(που αναγνωριζονται τα 3) και γενικοτερα δεν προσφερουν καποια αυξηση επιδοσεων...

Βαλε Vista Service Pack 1 . Θα δει και τα 4mb ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...