Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια καλησπερα. λεω να παρω αυτο το λαπτοπ. αλλα επειδη ειναι ακριβο σκεφτομαι να το φερω απο Αμερικη. ποια η γνωμη σας για το λαπτοπ?

Το μηχανημα ειναι τοπ!!!

Απλα παρτου μια επεκταση εγγυησης...

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πανάκριβο αλλά εξαιρετικό. Πως θα το αγοράσεις ακριβώς? Μέσω ebay ή θα πας εκεί.

Ο σκληρός είναι στις 5400 αλλά για τέτοιο μηχάνημα αν είναι να το πάρεις -50% από ότι κοστίζει εδώ και στις 4200 να ήταν δε θα με χάλαγε καθόλου. Με 120 ευρώ πέρνεις έναν 160άρι στις 7200.

το εχω κανει κρατηση σε μαγαζι εκει και θα παει καποιος γνωστος μου να το παρει. ακουστε τι μου ετυχε. επειδη θα παει σικαγο ο γνωστος και δεν εβρισκα μαγαζι εκει επικοινωνω με τη σονυ αμερικης και μου λενε 3 μαγαζια της σονυ στο σικαγο αλλα μου λενε πρεπει να παρεις τηλ για διαθεσιμοτητα. παιρνω τηλ και αρχιζω να μιλαω στα αγγλικα. μολις λεω στον υπαλληλο οτι τηλεφωνο απ ελλαδα μου κανει σε σπαστα ελληνικα απο που και μενω καγκελο. επεσα πανω σε ελληνα πωλητη. τετοια τυχη. και μου λεει θα στο κρατησω εγω και οταν ερθει ο αλλος θα του το δωσω.

εννοειται επεκταση οπως και αυτο το vaio που εχω το ειχα κανει

Δημοσ.

Αντικατέστησα το παλιό Vaio μου (FE-31H) με ένα καινούργιο Vaio φυσικά. Πήγα στο Πλαίσιο και είδα πολλά αλλά κανένα άλλο δεν έχει το design και την ποιότητα ενός Vaio.Πήρα τον FZ-38M. Με εντυπωσίασε το AV Mode. Πραγματικά πολύ καλό.Παίζει μουσική, βλέπεις βίντεο ή φωτογραφίες χωρίς να ανοίξουν τα Windows.

Και με δώρο αυτήν τη τσάντα, αφού πρώτα έγινε ολόκληρο φασαρία θέλοντας να μου δώσει μία τσάντα sentio κόστους 18€ άθλια τελείως (δεν έβαζα με τίποτα εκεί το Vaio μου.)

EDIT: Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας, μόλις είδα το Hitman σε Full HD 1080p.Το βίντεο ήταν 15GB και ήθελε κάμποση ώρα για να κατέβει αλλά άξιζε η αναμονή με το αποτέλεσμα.Τέλεια ποιότητα και απο την οθόνη του φορητού αλλά και απο την TV (40") συνδεδεμένη με HDMI.Ξετρελάθηκα!!!! :-)

Δημοσ.
Αντικατέστησα το παλιό Vaio μου (FE-31H) με ένα καινούργιο Vaio φυσικά. Πήγα στο Πλαίσιο και είδα πολλά αλλά κανένα άλλο δεν έχει το design και την ποιότητα ενός Vaio.Πήρα τον FZ-38M. Με εντυπωσίασε το AV Mode. Πραγματικά πολύ καλό.Παίζει μουσική, βλέπεις βίντεο ή φωτογραφίες χωρίς να ανοίξουν τα Windows.

Και με δώρο αυτήν τη τσάντα, αφού πρώτα έγινε ολόκληρο φασαρία θέλοντας να μου δώσει μία τσάντα sentio κόστους 18? άθλια τελείως (δεν έβαζα με τίποτα εκεί το Vaio μου.)

EDIT: Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας, μόλις είδα το Hitman σε Full HD 1080p.Το βίντεο ήταν 15GB και ήθελε κάμποση ώρα για να κατέβει αλλά άξιζε η αναμονή με το αποτέλεσμα.Τέλεια ποιότητα και απο την οθόνη του φορητού αλλά και απο την TV (40") συνδεδεμένη με HDMI.Ξετρελάθηκα!!!! :-)

Ααααααχ βγήκε ο Hitmanakos μου σε dvd επίσημα?Άαααντε και τονε περιμένω πως και πως.Ποτέ δεν αρκούν 2 φορές στο σινεμά για τον Hitmanako μου...Τέλεια..Ανυπομονώ...

Δημοσ.

παιδια προβλημα. θελω τα φωτα σας.

θελω να παρω ενα λαπτοπ απο αμερικη. αλλα μου ειπνα οτι αν αγορασω επεκτση εγγυησης απο εκει θα ισχυει μονο για την αμερική. γινεται να αγορασω απο εδω μια και να την ενεργοποιησω και να ισχυει? τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση

Δημοσ.
Ααααααχ βγήκε ο Hitmanakos μου σε dvd επίσημα?Άαααντε και τονε περιμένω πως και πως.Ποτέ δεν αρκούν 2 φορές στο σινεμά για τον Hitmanako μου...Τέλεια..Ανυπομονώ...

Δεν ξέρω αν βγήκε σε torrent το βρήκα.Οπως και να έχει αξίζει η αναμονή των 15giga που είναι η ταινία.

παιδια προβλημα. θελω τα φωτα σας.

θελω να παρω ενα λαπτοπ απο αμερικη. αλλα μου ειπνα οτι αν αγορασω επεκτση εγγυησης απο εκει θα ισχυει μονο για την αμερική. γινεται να αγορασω απο εδω μια και να την ενεργοποιησω και να ισχυει? τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση

Υπάρχει η επέκταση εγγύησης απο 1 σε 3 χρόνια και η διεθνής επέκταση εγγύησης.Είναι διαφορετικά.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν βγήκε σε torrent το βρήκα.Οπως και να έχει αξίζει η αναμονή των 15giga που είναι η ταινία.

Υπάρχει η επέκταση εγγύησης απο 1 σε 3 χρόνια και η διεθνής επέκταση εγγύησης.Είναι διαφορετικά.

αν την αγορασω απο εδω γινεται να την ενεργοποιησω και να ισχυει?

Δημοσ.
Γεία σας κ από μένα παιδιά. Θα σας τα χαλάσω λίγο με τα Vaio. Είμαι κάτοχος ενός VGN-FE31H το οποίο χρησιμοποιώ κ ως εργαλέιο δουλειάς. Τρέχει τα windows xp media edition της Sony (για την ακρίβεια έτρεχε, λεπτομέριες έπονται). Επίσης για επαγγελματική χρήση τρέχει Redhat EL4 και Solaris express εδώ κ ένα χρόνο σχεδόν. Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να κάνω recover ta windows καθώς πετούσαν μπλε οθόνη. Αφού λοιπόν επέλεξα το "κρυφό" partition ακολούθησα την διαδικασία για να ανακαλύψω πως το "εργαλέιο" της Sony δεν έβρισκε το image για το restore. Δεν πειράζει λέω ας ξανακάνω reboot. Το πανέξυπνο utility φρόντισε να μου σκίσει το partition πρώτα κ μετά να ψάξει για το recovery image. Από τότε δεν έχω windows. Κ όποιος έχει την πλάνη να πιστεύει πως μπορεί να βάλει xp πλανάται πλάνην ικτρά. ΜΟΝΟ τα recovery της Sony παίζουν. Κ τα οποία με την #!~#!~#@!@# πολιτική της πρέπει να τα πληρώσεις για να στα στείλουν 43 ευρώ χοντρικά. Δεν καταλάβα???? Πληρώνω windows προεγκατεστημένα κ δεν μου δίνετε τα cd???? Που ζουμεεεεεεεεεεεεε ρεεεεε????

Να την χαιρόμαστε λοιπόν την Sony. Τώρα ψάχνω να βρω απο p2p κ torrent τα recovery cd. Δεν τους πληρώνω τους καραγκιόζηδες μια.

Κ ξέρετε τι τρέχω τώρα αντί για xp? windows 2003 enterprise server. Το μόνο που δεν είναι κλειδωμένο. Vista δεν δοκιμάσα.

Κατά τα άλλα.... Super οθόνη, το πληκτρολόγιο φτηνιάρικο, η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο με wifi on.

Αυτά που λέτε από μένα.

Μπορείς να βρεις win OEM ...και απλά βάζεις το serial ποου έχεις από κάτω Απλά.

Δημοσ.
Πήγα στο Πλαίσιο και είδα πολλά αλλά κανένα άλλο δεν έχει το design και την ποιότητα ενός Vaio.Πήρα τον FZ-38M.

Και με δώρο αυτήν τη τσάντα, αφού πρώτα έγινε ολόκληρο φασαρία θέλοντας να μου δώσει μία τσάντα sentio κόστους 18? άθλια τελείως (δεν έβαζα με τίποτα εκεί το Vaio μου.)

Κι εγώ μόλις χθές έγινα ένας χαρούμενος (ελπίζω και στο μέλλον!!:-D) vaio user, ενός FZ-38M για την ακρίβεια!

Μόνο που αισθάνομαι λίγο ριγμένος σε σχέση με τον φίλο geovala, εμένα στο Πλαίσιο μου έδωσαν την sentio των 18 ευρώ...

Τέλοσπάντων, σε λίγο καιρό θα την αλλάξω, ήδη βγάζει χνούδια και δεν έχω όρεξη για καθάρισμα αεραγωγών από τώρα!

Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω παιδιά: ο (νέος και αγχωμένος) υπάλληλος του Πλαισίου, δίνοντάς μου το laptop, μου είπε να φορτίσω τη μπαταρία για 8 ώρες την πρώτη φορά (το έκανα εννοείται) και ύστερα,την πρώτη φορά λειτουργίας, να το δουλέψω μόνο με μπαταρία έτσι ώστε να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία του(προφανώς για να πάρω το optimum από την μπαταρία στο μέλλον), και μετά να συνεχίσω την κανονική χρήση του. Ισχύει το δεύτερο?

Και το σημαντικότερο: Θα προλάβει να εγκαταστήσει τα vista και να κάνω και recovery discs δουλεύοντας μόνο με μπαταρία την πρώτη φορά όπως με "ορμήνεψε" το παιδί στο Πλαίσιο?

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας (εγώ ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να εκκινήσω το vaio μου...:rolleyes:).

Δημοσ.
Αυτον εχω εγώ.Πάρα πολύ καλός(είχα τoν FE31H).σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη πρόταση.Αμα θες να ρωτήσεις κάτι, ελεύθερα.

Σου έχει βγαλει μήπως κανα πρόβλημα...Άλλα θα μου πεις καινουργιος ειναι οπότε..Τα vista τα σηκώνει άνετα?Ή να βάλω χρ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...