Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συναδελφοι!!Εχω εναν vaio fe21m και θελω να του βαλω πανω ενα tv tuner. Εχει καποιος απο εδω μεσα να μου προτεινει καποιο συγκεκριμενο? Δεν εχω προβλημα με την τιμη και θελω να ειναι φορτωμενο δηλαδη να εχει ολα τα καλουδια(αναλογικο και ψηφιακο δεκτη, ραδιοφωνο, τηλεχειριστηριο, teletext).Δεν εχω ιδεα απο αυτα που κοιταζω για το πιο ειναι το καλυτερο, οποτε ζητω τη σοφη σας εμπειρια. Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!!;)

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα...Εγώ έχω ένα FZ21Z. Πολύ καλός, απλά δυστυχώς μου εμφάνισε στην πρώτη βδομάδα καμένο pixel και η sony είναι αυστηρή μ'αυτά. Οπότε στο κέντρο της οθόνης έχω κα παρέα πλέον:ppp

Γενικά μετά η κάρτα δικτύου δεν ήταν συμβατή με το router και αναγκαστικά έβαλα και ένα επιπρόσθετο access point.

Κατα γενική ομολογία όπως προείπα είμαι ευχαριστημένη.

Δημοσ.
Καλησπέρα...Εγώ έχω ένα FZ21Z. Πολύ καλός, απλά δυστυχώς μου εμφάνισε στην πρώτη βδομάδα καμένο pixel και η sony είναι αυστηρή μ'αυτά. Οπότε στο κέντρο της οθόνης έχω κα παρέα πλέον:ppp

Γενικά μετά η κάρτα δικτύου δεν ήταν συμβατή με το router και αναγκαστικά έβαλα και ένα επιπρόσθετο access point.

Κατα γενική ομολογία όπως προείπα είμαι ευχαριστημένη.

Sorry αλλα επιτελους να και ενα βαιο με καμμενο πιξελ!!!! εχω 3 εχουν φιλοι μου αγορασει αλλα 8 και δεν ειδαμε ποτε ακομα και στο νετ ...

Επισης η καρτα δυκτιου ειναι απιθανο να μηνειναι συμβατη....δες τα updates της σονυ προσφατα ειχε καινουριο intel ethernet card driver ...

Κορυφαια μηχανηματα με κορυφαια υποστηριξη δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλη εταιρια .3 χρονια τωρα του εχω πιει το αιμα προσφατα αλλαξα σκληρο και παει σφαιρα .Κορυφαιαα σε ολα τους.Ειδικα στα πλατσικα ειναι μακραν τα καλυτερα ασ συγριθει με οποιοδηποτε αλλο το πλαστικο στην οθονη στα Toshiba ειδικα ειναι λες και ειναι ζελε .Μας λενε οτι ειναι και ποιοτικα μετα....

Δημοσ.
Sorry αλλα επιτελους να και ενα βαιο με καμμενο πιξελ!!!! εχω 3 εχουν φιλοι μου αγορασει αλλα 8 και δεν ειδαμε ποτε ακομα και στο νετ ...

Επισης η καρτα δυκτιου ειναι απιθανο να μηνειναι συμβατη....δες τα updates της σονυ προσφατα ειχε καινουριο intel ethernet card driver ...

Κορυφαια μηχανηματα με κορυφαια υποστηριξη δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλη εταιρια .3 χρονια τωρα του εχω πιει το αιμα προσφατα αλλαξα σκληρο και παει σφαιρα .Κορυφαιαα σε ολα τους.Ειδικα στα πλατσικα ειναι μακραν τα καλυτερα ασ συγριθει με οποιοδηποτε αλλο το πλαστικο στην οθονη στα Toshiba ειδικα ειναι λες και ειναι ζελε .Μας λενε οτι ειναι και ποιοτικα μετα....

Δυστυχώς κάναμε και τα update της Sony και γενικά "παίξαμε" με τα πρωτόκολλα αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να συνδεθεί στο δίκτυο...Κάαααποιες φορές συνδεόταν αλλά μπορεί να περίμενες και 4 ώρες...:ppp Κοινώς άφηνες τον PC ανοιχτό και απλά πήγαινες και checkαρες...Αλλά όλα καλά τώρα με το access point...Υγεία και καλή καρδιά....

Δημοσ.

δοκιμασατε να κανετε πρωτα απενεργοποιηση και μετα ενεργοποιηση της ασυρματης καρτας δικτυου ??? συνηθως το κολπο πιανει ...

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω δεί ποτέ vaio με καμμένο pixel....και έχουν περάσει απο τα χέρια μου ούκ ολίγα. Μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι λοιπον :lol:

Δημοσ.
Και εγώ δεν έχω δεί ποτέ vaio με καμμένο pixel....και έχουν περάσει απο τα χέρια μου ούκ ολίγα. Μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι λοιπον :lol:

Ναιιιιι αυτό κατάλαβα κι εγώ...Συλλεκτικό κομμάτι δεν λες τίποτα...Πρέπει να 'μαι περήφανη λοιπόν κι όχι να στενοχωριέμαι....

Όσον αφορά για το θέμα δικτύου όταν ήρθε ο τεχνικός έλειπα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...Ρώτησα και έμαθα περί τίνος επρόκειτο...Ουσιαστικά η κάρτα μου δεν είναι συμβατή με την κάρτα του lap της αδερφής μου,η οποία έχει έναν acer.Είχαμε διαφορά σε κάποιο πρωτόκολλο κάτι τέτοιο...Έτσι αν ρυθμιζόταν το router με το δικό μου πρωτόκολλο δεν συνδεόταν η αδερφή μου, αν πάλι το ρυθμίζαμε με της αδερφής μου δεν συνδεόμουν εγώ,οπότε αναγκαστικά μπήκε και δεύτερη συσκευή άρα διπλή κεραία-ενέργεια στο σπίτι...Ήταν η μόνη λύση που βρήκε το παιδί που ήρθε...

Δημοσ.
Ναιιιιι αυτό κατάλαβα κι εγώ...Συλλεκτικό κομμάτι δεν λες τίποτα...Πρέπει να 'μαι περήφανη λοιπόν κι όχι να στενοχωριέμαι....

Όσον αφορά για το θέμα δικτύου όταν ήρθε ο τεχνικός έλειπα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...Ρώτησα και έμαθα περί τίνος επρόκειτο...Ουσιαστικά η κάρτα μου δεν είναι συμβατή με την κάρτα του lap της αδερφής μου,η οποία έχει έναν acer.Είχαμε διαφορά σε κάποιο πρωτόκολλο κάτι τέτοιο...Έτσι αν ρυθμιζόταν το router με το δικό μου πρωτόκολλο δεν συνδεόταν η αδερφή μου, αν πάλι το ρυθμίζαμε με της αδερφής μου δεν συνδεόμουν εγώ,οπότε αναγκαστικά μπήκε και δεύτερη συσκευή άρα διπλή κεραία-ενέργεια στο σπίτι...Ήταν η μόνη λύση που βρήκε το παιδί που ήρθε...

Πολύ φοβάμαι ότι είναι αρκετά μπακαλίστικη η λύση που σας έδωσε. Στην χειρότερη περίπτωση η αδερφή σου θα έχει wifi Β αν και το πιο πίθανό είναι να έχει b/g. Εσύ διαθέτεις όλα τα πρωτόκολλα με το παραπάνω (a/b/g/n) και θα έπρεπε να μπορείς να συνδεθείς κανονικά. Πιστεύω ότι άδικα σας έβαλε 2ο ρούτερ ή στη χειρότερη έπρεπε να καταργήσει το ένα από τα δύο. Είναι αμαρτία να κυκλοφορεί διπλή ακτινοβολία στο σπίτι.

Δημοσ.

Όταν θα ρθει το παιδί από κοντά θα του πω να μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει...

Αλλά για να συνεχίσω με τα καμένα pixel μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πως το μαύρο χρώμα και μόνο η οθόνη μου είναι γεμάτη "αστράκια"...Τώρα λογικά είναι καμένα υπο-pixel αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει...Είναι καμιά 15αριά το λες...Αλλά φαίνονται μόνο στο μαύρο χρώμα...Έλεος πια...Πόση γκαντεμιά με δέρνει...Και δεν ξέρω κι αν θα γίνει αντικατάσταση γιατί είναι αυστηρή στα 7 pixel η sony...Αλλά είναι απίστευτα εκνευριστικό ρε γμτ...

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. λεω να παρω αυτο το λαπτοπ. αλλα επειδη ειναι ακριβο σκεφτομαι να το φερω απο Αμερικη. ποια η γνωμη σας για το λαπτοπ?

Δημοσ.
παιδια καλησπερα. λεω να παρω αυτο το λαπτοπ. αλλα επειδη ειναι ακριβο σκεφτομαι να το φερω απο Αμερικη. ποια η γνωμη σας για το λαπτοπ?

Πανάκριβο αλλά εξαιρετικό. Πως θα το αγοράσεις ακριβώς? Μέσω ebay ή θα πας εκεί.

Ο σκληρός είναι στις 5400 αλλά για τέτοιο μηχάνημα αν είναι να το πάρεις -50% από ότι κοστίζει εδώ και στις 4200 να ήταν δε θα με χάλαγε καθόλου. Με 120 ευρώ πέρνεις έναν 160άρι στις 7200.

Δημοσ.

Λέμε να μην το πάρεις γιατι θα ζηλεύουμε :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...