carlito_Z Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Γεια χαρά Έχω από το καλοκαίρι αγοράσει ένα sony Vaio VGN-N31 M/W.Πριν 2 μήνες περίπου εγκατέστησα Windows XP και αντιμετώπισα φυσικά μεγάλο πρόβλημα μέχρι να βρω τους σωστούς Drivers αλλά παρόλαυτα σιγά σιγά τους βρήκα όλους. Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με τον driver του wireless ο οποίος φαίνεται να βγαίνει μόνο για vista. Το όνομα του driver ειναι atheros 7.1.0.116 και σε όποια σελίδα έψαξα τον είχε μονο για vista. Έχει κανένας να προτείνει καμιά λύση?? Ευχαριστώ
vlcc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δήλωσε το αγγλικό (united kingdom)...πατώντας shift και @ δε θα χεις πρόβλημα
rask32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδια ! Εγω ειμαι ενας απο τους χρηστες τοu FZ11S κ ειμαι ευχαριστημενος απο το μηχανιμα αν και θα ιθελα κατι παραπανω αλλα δεν πειραζει. Λοιπον μου εχει δημιουργηθει ενα προβλημα με την camera του εδω κ πολυ καιρο δεν λειτουργει καθολου. τι μπορω αλλο να κανω διοτι εχω κανει τα εξης : τιν απεγκατεστησα τελειως κ την ξανα εγκατεστησα . εκανα update τα driver της αλλα κ παλι τιποτα. Μπορειτε να μοθ δωσεται μια λυση? thanks !
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Τι προβλημα εχει?Δεν την βλεπει ή δεν δουλευει?
rask32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 την βλεπει αλλα λεει το οτι χρησιμοποιειτε απο αλλο προγραμμα . . . ενω κανενα προγραμμα που την χρισιμοποιει δεν λειτουργει...
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αρα δεν ειναι θεμα drvs.Δοκιμασες να κανεις boot σε safe mode, να δεις αν δουλευει?
rask32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οχι δεν το εκανα . αμα δεν γινει κ τοτε δουλεια ? τι κανω?
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Toτε δε θα την απασχολει καποιο αλλο προγραμμα...Για δοκιμασε και πες μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 παιδια γεια σας , θελω αυτες τις μερες να αγορασω ενα vaio , μου αρεσει ο VGN AR61M αλλα δεν εχει bluetooth. γνωριζετε αν μπορoυν να μου βαλουν ενσωματεμενο bluetooth ? ειναι πολυ βασικο για μενα για ενα μοντελο που ειναι και τοσο ακριβο να μην εχει bluetooth .
haHa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 παιδια γεια σας , θελω αυτες τις μερες να αγορασω ενα vaio , μου αρεσει ο VGN AR61M αλλα δεν εχει bluetooth. γνωριζετε αν μπορoυν να μου βαλουν ενσωματεμενο bluetooth ? ειναι πολυ βασικο για μενα για ενα μοντελο που ειναι και τοσο ακριβο να μην εχει bluetooth . Θα σου προτεινα να αποφυγεις αυτο το μοντελο. Αν τσιγκουνευτηκαν να βαλουν bluetooth,φαντασου και σε τι αλλα πραγματα τσιγκουνευτηκαν που δεν ειναι εμφανη για να κρατησουν την τιμη χαμηλα. Επισης το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει τη συνηθισμενη φωτεινη οθονη που εχουν τα καλα vaio. Ειναι και αυτη γυαλιστερη,αλλα δεν ειναι τοσο φωτεινη,τοσο καλη και με καλο contrast οπως ειναι των συνηθισμενων vaio. Τελος, εχει και αργο σκληρο δισκο,στις 4200 στροφες.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Θα σου προτεινα να αποφυγεις αυτο το μοντελο.Αν τσιγκουνευτηκαν να βαλουν bluetooth,φαντασου και σε τι αλλα πραγματα τσιγκουνευτηκαν που δεν ειναι εμφανη για να κρατησουν την τιμη χαμηλα. Επισης το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει τη συνηθισμενη φωτεινη οθονη που εχουν τα καλα vaio. Ειναι και αυτη γυαλιστερη,αλλα δεν ειναι τοσο φωτεινη,τοσο καλη και με καλο contrast οπως ειναι των συνηθισμενων vaio. Τελος, εχει και αργο σκληρο δισκο,στις 4200 στροφες. ευχαριστω για την απαντηση οντως εχει και σκληρο με λιγες στροφες , απλα εψαχνα vaio με 17αρα σ αυτα τα λεφτα περιπου αλλα δε βρισκω , εχεις κατι να προτεινεις ?
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Κοιταξε, ο haHa εχει δικιο.Δλδ αν καπου ειναι super τα Vaio, ειναι στις οθονες τους.Αν ομως αυτο που θες δεν εχει καλη οθονη, δεν εχει νοημα να πληρωσεις τοσα πολλα.Ποσα διαθετεις και τι ψαχνεις? Υ.Γ. Και το δικο μου το δουλευω συνεχεια στην χαμηλη φωτεινοτητα.Δε λεω, super η οθονιτσα, αλλα κουραζει αν σερφαρεις στις λευκες σελιδες του νετ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Κοιταξε, ο haHa εχει δικιο.Δλδ αν καπου ειναι super τα Vaio, ειναι στις οθονες τους.Αν ομως αυτο που θες δεν εχει καλη οθονη, δεν εχει νοημα να πληρωσεις τοσα πολλα.Ποσα διαθετεις και τι ψαχνεις? Υ.Γ. Και το δικο μου το δουλευω συνεχεια στην χαμηλη φωτεινοτητα.Δε λεω, super η οθονιτσα, αλλα κουραζει αν σερφαρεις στις λευκες σελιδες του νετ. μεχρι 1500 θελω να δωσω
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 μεχρι 1500 θελω να δωσω Αφου θελεις vaio υποχρεωτικα,παρε καλυτερα εναν 15.4" vaio....
S2Katana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Τα 17αρια που τα εχω δει, ειναι λιγο θηριακια...Και εγω 17'' ηθελα στην αρχη, αλλα κατεληξα σε 15.4''.Δεν ειναι και τοσο μεγαλη παραχωρηση τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.