Thomas-79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τοσα λεφτα και με 1 ετος εγγυηση, παρολο που οι οδηγιες ΕΕ λενε για 2 (οποτε θα το παλεψεις) και με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια 260?δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα Ok, αυτό δεν το κατάλαβα........ δηλ. υπάρχει περίπτωση η εγγύηση να πάει στα δύο χρόνια.... Είναι πολύ πιθανό να σας ακούγεται ηλίθια αυτή η ερώτηση, απλά δεν γνωρίζω και προσπαθώ να μάθω.... "Γηράσκω αεί διδασκόμενος...."....
disqualified Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχει αναλογο thread το οποιο μιλαει για αυτο, κανονικα συμφωνα με την ΕΕ υποχρεουνται να δινουν 2 χρονια εγγυηση το θεμα ειναι οτι αυτοι δινουν 1 οποτε οπως καταλαβαινεις πρεπει να παλεψεις για τα δικαιωματα σου
dr_periergos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα! σημερα πηρα το FZ21M αλλα εχω μια απορια αν μπορει να βοηθησει κανεις! προσπαθησα να δημιουργησω δισκους ανακτησης αλλα μολις παταω vaio recovery center ενω συμφωνα με το εγχειριδιο πρεπει να εμφανιστει το παραθυρο "ελεγχος λογαριασμου χρηστη" εμενα μου βγαζει "failed to create empty document". ξερει κανεις γιατι? ευχαριστω! ολα καλα! με ενα recovery λυθηκε το προβλημα!
Kolofotias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σας!Να γραφτώ κ εγώ στην ομάδα Vaio έστω και καθυστερημένα! Κάτοχος Sony Vaio Notebook FS115Z. Απόλυτα ευχαριστημένος μιας και το μηχάνημα το έχω φέρει στα άκρα άπηρες φορές! Το μόνο που δεν άντεξε είναι το DVD-RW που φοράει μιας και δεν είναι από τα καλύτερα της αγοράς!Δεν το έχω αλλάξει λόγω του ακριβού service!Αυτά!Καλή αρχή μου εύχομαι!
Bakxos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σας!Να γραφτώ κ εγώ στην ομάδα Vaio έστω και καθυστερημένα!Κάτοχος Sony Vaio Notebook FS115Z. Απόλυτα ευχαριστημένος μιας και το μηχάνημα το έχω φέρει στα άκρα άπηρες φορές! Το μόνο που δεν άντεξε είναι το DVD-RW που φοράει μιας και δεν είναι από τα καλύτερα της αγοράς!Δεν το έχω αλλάξει λόγω του ακριβού service!Αυτά!Καλή αρχή μου εύχομαι! αν εινια εντος εγγυησης δεν πληρωνεις τιποτε αν εισαι εκτος εγγυησης αν βρεις καποιον γνωστο με καταστημα pc που ξερει μπορει να στο αλλαξει το πολυ με 100ευρω και θα σου βαλει και καλο dvd
Kolofotias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρεις τι γίνεται....Το πορτάκι από τα dvd-rw των Vaio είναι πολύ μοναδικό και κάνει ακριβώς στο σκαρί του φορητού.Όλα τα dvd της αγοράς που είδα είναι με πορτάκι που δεν μου ταιριάζει.Άρα λίγο δύσκολο να μου το αλλάξουν! Είμαι εκτός εγγύησης σίγουρα!
LethalHamst3r Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να μειώσω την κοινόχρηστη μνήμη της 8400M GΤ στο FZ 21M;Στις ιδιότητες λέει πως η κοινόχρηστη μνήμη αντιστοιχεί σε 767 ΜΒ.Αυτή η ποσότητα είναι μονίμως δεσμευμένη απο την κάρτα ή χρησημοποιείται μόνο οταν τρέχω κάποια εφαρμογή (π.χ. κάποιο παιχνιδί);
babalek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Εχω ενα vaio το vgn 21Μμε blu ray.Εχω κανει το back up οπως ζητησε στην αρχη (δηλ recovety cd-dvd) Αςνυποθεσουμε πως χαλαει ο δισκος και βαζουμε καινουργιο. Πως ακριβως γινεται (αναλυτικα)η επανεγκατασταση του λειτουργικου απο τα recovery dvd? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Kolofotias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Εχω ενα vaio το vgn 21Μμε blu ray.Εχω κανει το back up οπως ζητησε στην αρχη (δηλ recovety cd-dvd)Αςνυποθεσουμε πως χαλαει ο δισκος και βαζουμε καινουργιο. Πως ακριβως γινεται (αναλυτικα)η επανεγκατασταση του λειτουργικου απο τα recovery dvd? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας Αν αλλάξεις δίσκο απλά βάζεις τα recovery DVD μέσα όταν ξεκινάι και θα σου παρουσιάσει επιλογές!Μία από αυτές θα είναι και το full recovery όπου μπορείς να κάνεις resize τα partitions(στην περίπτωσή σου να τα δημιουργήσεις από την αρχή) πάντα όμως το σύστημα κρατάει χώρο για να σου γράψει και το recovery partition!Έτσι γίνεται στον δικό μου τυολάχιστον!Απλά λοιπόν κάνει ένα full recovery στον καινούριο και άδειο δίσκο σου μέσω των DVD!
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ετσι γινεται.Και μετα κανεις recovery απο τον καινουριο δισκο, χωρις τα δισκακια! Παιδια χθες με τρομαξε το Vaio, μου εβγαλε 2 συνεχομενες φορες ενα πολυ σοβαρο error, σε διαστημα 10'.Κατι επαιζε με το msn νομιζω. NMI: Parity Check / Memory parity Error Tωρα τρεχω memtest και μετα θα κανω τα τεστακια που εχει η Σονυ.
phmpasio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία. Χάλασε το πληκτρολόγιο απο VGN-FE21M και δεν ανταποκρίνονται τα βελάκια. H vaio μου λέει πρέπει να το στείλω Γαλλία 280 ευρώ για να το φτιάξουν λέει, και τους λέω καλά δεν έχετε εξουσιοδοτημένο service Αθήνα και φυσικά πήρα αρνητική απάντηση. Και τώρα τι κάνω ? Στέλνω το Vaio Γαλλία που εκεί δεν έχω πάει ούτε εγώ και θα πάει το Vaio ?! Η βγάζω Keybord στην οθόνη και παιδεύομαι? Καμιά άλλη λύση? Thanks
S2Katana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Eγγυηση δεν παιζει ε?Αν παει Γαλλια θα σου ερθει με ασφαλεια πισω.Αλλα ειναι πολλα τα χρηματα. Enjoy τα καλα της Sony.Καλα κανω και θα παρω επεκταση εγγυησης.
dr_periergos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια στο FZ21M απο χθες ξαφνικα δεν βγαινει το screen saver ουτε κλεινει η οθονη στον προκαθορισμενο χρονο που πρεπει! ξερει κανεις γιατι μπορει να το κανει αυτο? ευχαριστω
sobo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι νέo κάτοχος του FZ-21M και επιχείρησα downgrade σε XP με χρήση drivers απο το FZ-19 και το FZ-29. Όλα πήγαν καλά αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι: Δε λειτουργεί το πλήκτρο fn και τα πλήκτρα συντόμευσης. Έχει αντιμετώπισει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Υπάρχει λύση? Δε θέλω να γυρίσω πίσω στα vista....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.