Προς το περιεχόμενο

Vaio users

babinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για χρήστες vaio, έτσι για να γνωριστούμε και να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις ή και προβλήματα που συναντούμε πχ. drivers, εγγυήσεις κτλ.

Εγώ είμαι ένας φρέσκος χρήστης ενός vaio fz11s. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με το καινούριο μου απόκτημα. Έχω μόνο κάποιους προβληματισμούς με τα partitions του....

Περιμένω λοιπόν να γνωριστούμε ....

Φιλικά Μπάμπης

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια χαρα.

Επισης κάτοχος του FZ11S και (αναγκαστικά) νέος χρήστης των vista.

Το μηχανακι είναι πολυ καλο αλλα ξεφορτωσα και αρκετα από αυτα που το συνοδευαν πχ norton internet security.

Στα partition του δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, μονο ενα κρυφο partition που εχει φορτωμενα τα παντα ωστε να το επαναφερεις στην εργοστασιακη κατασταση (πολυ χρησιμο αυτο).

Βασικα τωρα το ψαχνω αλλα ρωτα οτι θες ωστε ν' ανταλάξουμε ιδεες. Επίσης εχω την εντυπωση οτι οι drivers της 8400 ειναι beta ακομα. Καπου το διάβασα αλλα δεν είμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Εγώ τι να πώ?έχω το FE31M από τον νοέμβριο και ΑΚΟΜΗ δεν μετάνιωσα ούτε για ένα ευρώ της τιμής!!Μιλάμε ακόμη το λατρεύω!!!!XP Pro φυσικά τα οποία είναι τα καλύτερα!!!Δεν μου έχει πάθει ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Παίζω τα παιχνίδια σχετικά άνετα(7600)!!!Πραγματικά το χω ξεζουμίσει!!!Είμαι δε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα κατασκευής!!!!Επειδή ήταν δώρο τα βίστα τα έχω τώρα μόνο που είναι....στο κουτί τους!!!!Λέω σιγά μην τα βάλλω!!!Βλάκας είμαι?Βρήκα και ένα φοβερό pack που βάζει την μπάρα των βίστα,τους φακέλους,τις διαφάνειες κλπ!!!!Εγώ είμαι 100% χαρούμενος!!!

Δημοσ.

Εγω παλι, εχω εναν vgn fs215s. κανα 2 3 χρονια τον εχω και ακομα δουλευει ρολοι. μεχρι που μια μερα δεν ηξερα τι να κανω και εβαλα και Linux. Ubuntu. Και ολα δουλευουν βαρετα καλα. Παντως απο ποιοτητα κατασκυης ειμαι πολυ ικανοιποιημενος. Αν ξαναπαρω παλι vaio θα ειναι. Τον 11' θελω.

Δημοσ.

Γεια σας. Κι εγώ είμαι χρήστης Sony Vaio και πιο συγκεκριμένα του VGN-FS315b. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το μηχάνημα. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του, αξιοπιστία. Επίσης πολύ χρήσιμο εργαλείο του υπολογιστή είναι το κρυφό partition για recovery.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.πριν απο δυο μηνες αγορασα και εγω ενα sony το vgn-n31z/w.ειχα ηδη ενα της toshiba με xp.ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με το sony.το μονο που με προβληματιζει ειναι το service της σονυ που γινεται στο εξωτερικο.

Δημοσ.

το σερβις της σονυ υπο φυσιολογικες συνθηκες

1.παιρνεις τηλ και λες το προβλημα-σου κανονιζουν ραντεβου την επομενη καθημερινη

2.ερχεται την επομενη καθημερινη το κουριερ,παραλαμβανει και την επομενη ειναι στην γαλλια

3. το ανοιγουν αν ολα πανε καλα την μερα που το παραλαμβανουν. αν δεν πεσεις στην περιπτωση να χει πολυ κινηση ή καποιο ανταλλακτικο που θελει παραγγελια, το φτιαχνουν σε 1 (ή 2 μερες) και μετα ταξιδευει πισω για ελλαδα

εκανα χρηση εγγυησης-σερβις πριν 2 βδομαδες. τριτη εφυγε και παρασκευη ηρθε.μετα απο λιγες μερες με πηραν και τηλ να δουν αν ειμαι ευχαριστημενος και αν το λαπτοπ ειναι οκ.

αν θελεις μπορω να σου πω και για ενα φουτζιτσου που ειχα τι επαιξε με το σερβις,μονο που εκει θα επρεπε να γραψω 1 σελιδα.

συμπερασμα απο προσωπικη εμπειρια. το σερβις της σονυ ειναι απο τα πλεον αξιοπιστα.ΟΜΩΣ αν εισαι εκτος εγγυησης, θες ελαχιστη χρεωση για να παει γαλλια και ελεγχο 150 ευρω.δεδομενου οτι σε αλλες εταιριες ενας απλος ελεγχος εχει 50-60+φπα στην σονυ απλα πληρωνεις τον ελεγχο σχετικα αρκετα παραπανω( σχεδον χ2)

Δημοσ.

Αν περασεις ομως τον 1 χρονο εγγυησης και παθεις κατι θα τρεχεις, απο σερβις ειναι σχετικα καλα αλλα το φορητο σου παει στο εξωτερικο με οτι συνεπαγεται αυτο...

Δημοσ.

μα αυτο ειπα παραπανω, το εκτος εγγυησης μεταφραζεται +70-80 ευρω για ελεγχο! τα ανταλλακτικα παντου ιδια ειναι πανω κατω

Δημοσ.

Για σας παιδεία Έχω και εγώ ένα vgn-n11 το έχω 5 μηνες,το μονό πρόβλημα που έχω είναι ότι μερικές φόρες δεν δέχεται σπασμένα προγράμματα….

Δημοσ.

Γεία σας κ από μένα παιδιά. Θα σας τα χαλάσω λίγο με τα Vaio. Είμαι κάτοχος ενός VGN-FE31H το οποίο χρησιμοποιώ κ ως εργαλέιο δουλειάς. Τρέχει τα windows xp media edition της Sony (για την ακρίβεια έτρεχε, λεπτομέριες έπονται). Επίσης για επαγγελματική χρήση τρέχει Redhat EL4 και Solaris express εδώ κ ένα χρόνο σχεδόν. Την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να κάνω recover ta windows καθώς πετούσαν μπλε οθόνη. Αφού λοιπόν επέλεξα το "κρυφό" partition ακολούθησα την διαδικασία για να ανακαλύψω πως το "εργαλέιο" της Sony δεν έβρισκε το image για το restore. Δεν πειράζει λέω ας ξανακάνω reboot. Το πανέξυπνο utility φρόντισε να μου σκίσει το partition πρώτα κ μετά να ψάξει για το recovery image. Από τότε δεν έχω windows. Κ όποιος έχει την πλάνη να πιστεύει πως μπορεί να βάλει xp πλανάται πλάνην ικτρά. ΜΟΝΟ τα recovery της Sony παίζουν. Κ τα οποία με την #!~#!~#@!@# πολιτική της πρέπει να τα πληρώσεις για να στα στείλουν 43 ευρώ χοντρικά. Δεν καταλάβα???? Πληρώνω windows προεγκατεστημένα κ δεν μου δίνετε τα cd???? Που ζουμεεεεεεεεεεεεε ρεεεεε????

Να την χαιρόμαστε λοιπόν την Sony. Τώρα ψάχνω να βρω απο p2p κ torrent τα recovery cd. Δεν τους πληρώνω τους καραγκιόζηδες μια.

Κ ξέρετε τι τρέχω τώρα αντί για xp? windows 2003 enterprise server. Το μόνο που δεν είναι κλειδωμένο. Vista δεν δοκιμάσα.

Κατά τα άλλα.... Super οθόνη, το πληκτρολόγιο φτηνιάρικο, η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο με wifi on.

Αυτά που λέτε από μένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ένας φίλος ψιλοάσχετος(χοντρό μάλλον)έχει ένα πρόβλημα με ένα vaio που πήρε χθές.Στην πρώτη εκκίνηση και κατά την δημιουργία του χρήστη έβαλε κι έναν κωδικό τον οποίο και ξέχασε,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισέλθει στο σύστημα(Vista).Δυστυχώς είναι σε νησί οπότε δεν μπορώ να το δω από κοντά...

Οπότε τι κάνουμε τώρα;Ως Admin δεν μπορεί να μπει να αλλάξει ή καταργήσει των χρήστη και recovery disks δεν πρόλαβε να φτιάξει....

Τα φώτα σας παρακαλώ...

Δημοσ.

gnout εισαι εντος εγγυησης

δεν χρειαζεται να πληρωσεις τπτ,. τους παιρνεις τηλ ερχονται το παιρνουν και στο φερνουν σε λιγες μερες. τωρα μπορουσες να καψεις και μονος σου το revovery cd. ειναι το 1ο μηνυμα μαλιστα που βγαζει το λαπτοπ μολις το εκινησεις 1η φορα. τελος, αν και συμφωνω μαζι σου πως αυτη η πολιτικη ειναι απαραδεκτη, πλεον εχει υιοθετηθει σχεδον απο ολες τις εταιριες. το θεωρω τουλαχστον τραγικο

Δημοσ.

Λοιπόν jumaru 99 δεν είναι ανάγκη να έχεις recovery discs για να πραγματοποιήσεις recovery. Στην οθόνη στο boot με το λογότυπο της sony θα πατήσεις f10 και θα ακολουθήσεις τα βήματα για το recovery. Βέβαια μ'αυτόν τον τρόπο θα χάσει τα αρχεία του, αλλά ... τίποτα δεν μπορεί να είναι τελειο.

Δημοσ.
gnout εισαι εντος εγγυησης

δεν χρειαζεται να πληρωσεις τπτ,. τους παιρνεις τηλ ερχονται το παιρνουν και στο φερνουν σε λιγες μερες. τωρα μπορουσες να καψεις και μονος σου το revovery cd. ειναι το 1ο μηνυμα μαλιστα που βγαζει το λαπτοπ μολις το εκινησεις 1η φορα. τελος, αν και συμφωνω μαζι σου πως αυτη η πολιτικη ειναι απαραδεκτη, πλεον εχει υιοθετηθει σχεδον απο ολες τις εταιριες. το θεωρω τουλαχστον τραγικο

Το θέμα vassili είναι πως στο τηλέφωνο δεν μου είπαν τίποτα περί εγγύησης. Αλλά όπως κ να χει το laptop το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου κ δεν μπορώ να το δώσω κ να περιμένω πότε θα το επιστρέψουν απ το εξωτερικό.

Το toshiba που κ αυτό το χρησιμοποιώ για την δουλειά μου κ το πήρα πριν μια εβδομάδα έχει recovery cd κανονικότατα!!!

Το μόνο που μπορώ να πω....It's a Sony :twisted::twisted::twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...