Προς το περιεχόμενο

"επίθεση σωτηρίας"

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω αρκετά συχνά αυτήν την τακτική και σε παιδιά εδώ στο φόρουμ, ως έναν τρόπο για να αποκλεισθεί πρόβλημα της τρέχουσας εγκατάστασης των Windows, όταν δυσλειτουργεί μία συσκευή. Βέβαια, δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να το δοκιμάσουν, είτε γιατί τρομοκρατούνται στο άκουσμα της λέξης Linux είτε γιατί δεν έχουν άμεσα διαθέσιμο ένα LiveCD. Κατά τη γνώμη μου, ένα Ubuntu ή ακόμη καλύτερα, ένα Kubuntu/Knoppix LiveCD (γιατί περιέχουν το k3b για τεστάρισμα του CD/DVD recorder) δεν πρέπει να λείπει από το συρτάρι κανενός PC user.

Εδώ ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο με μερικές δυνατότητες: Hardware diagnostics with open source tools

Δημοσ.

Α εγώ έχω πάντως live CD της Ubuntu, τα είχα δοκιμάσει κι όλας και πήγαιναν πολύ κλά, αλλά τα έβγαλα γιατί δεν υπήρχαν drivers για το modem Μου. Τέσπα, το Live cd το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές για να έχω απόλυτη πρόσβαση στον πρώτο μου σκληρό, ώστε να επιδιορθώσω τυχόνξ προβλήματα.

Δημοσ.
ας μην ξεχναμε βεβαιως βεβαιως και το πολυ δυνατο Hiren's Boot CD...

Δυνατό, αλλά είναι και παράνομο ως download... :neutral:

Δημοσ.
Δυνατό, αλλά είναι και παράνομο ως download... :neutral:

ναι σε αυτο θα συμφωνησω απολυτα

{edit:KAI ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

Γνωστός outlaw στο ευρύ κοινό ο poscaman :mrgreen:
}

το ανεφερα,ως το αντιστοιχο για windows.και ως συνηθως,παρανομο.

παντως ειλικρινα,αν ηταν νομιμο και πουλιοταν κανονικα πιστευω οτι θα ειχε κανει σε πολλους την ζωη πιο ευκολη.δεν θα δισταζα να το αγορασω,ειλικρινα

Δημοσ.
το ανεφερα,ως το αντιστοιχο για windows.και ως συνηθως,παρανομο.

Ρίξε μια ματιά στο Ultimate Boot CD for Windows, χρησιμοποιεί τα scripts του Bart's PE και το Windows CD σου για να φτιάξει ένα bootable δισκάκι σε PE περιβάλλον (Preinstallation Environment), από το οποίο όμως μπορούν να τρέξουν ένα σωρό εφαρμογές!

Δημοσ.

ΟΥ-Α-ΟΥ!

αγαπητε parsifal με εχεις καταϋποχρεωσει,οσο ελαχιστοι στην κομπιουτεριστικη μου ζωη.

ενα μεγαλο ευχαριστω,ξανα.... :)

(δεν λεω υπερβολες,ειλικρινα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...