Metroid Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Γεια σας και πάλι :grin: Λοιπόν , έχω βάλει στο κουτί του pc μου 3 ανεμηστήρες. Θέλω όμως να ξέρω , ποια θα ήταν η καλύτερη ροή που μπορώ να επιλέξω 8-) Το κουτί έχει μόνο τρεις θέσεις για ανεμηστήρες , 1 απέναντι από το CPU , 1 απέναντι από το κάτω μέρος της GPU και άλλη 1 στο πίσω μέρος κάτω από το τροφοδοτικό (δείτε τις παρακάτω πρόχειρες ζωγραφιές για να καταλάβετε τί λέω :wink:) Το πλάι. Το πίσω μέρος. (οι εικόνες φτιάχτηκαν με το Microsoft Paint σε δευτερόλεπτα , μη περιμένετε και τίποτα σπουδαίο) Λοιπόν , αφού δείτε τις εικόνες , πείτε μου ποιους να βάλω να τραβάνε μέσα αέρα και ποιους να βάλω να βγάζουν έξω αέρα. Υ.Γ. Το κουτί μόνο αυτές τις 3 θέσεις έχει , από κει και πέρα , χρειάζεται μόντα για επιπλέον ανεμηστήρες :wink:
joker99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 o piso na vgazei ekso ton aera kai oi plainoi na vazoun mesa. min ksexnas oti kai to psu vgazei ekso ton aera...
overclockerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 o piso na vgazei ekso ton aera kai oi plainoi na vazoun mesa.min ksexnas oti kai to psu vgazei ekso ton aera... +1 και απο εμένα!
george_o/c Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σωστός ο joker :wink: Έτσι θα έχεις δύο fans για intake, και δύο για exhaust (ο πίσω + του psu) ... Not bad ... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.