Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο mouse....

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει το Copperhead (σαφως πολυ ποιο εντυπωσιακο και με ποιο πολυ λειτουργιες σχετικα με το gaming) απλα επειδη εγινε αναφορα ποιο πανω για Microsoft mouse.

Δημοσ.

Όταν μεγαλώσεις και γίνεις άντρας και συ θα πάρεις Razer Copperhead,μην κλαις :-P

Ίσως έπρεπε να το λένε Copperfield πάντως...(κάνει θαύματα :mrgreen:)

Δημοσ.

Ναι αλλά καλύτερο mouse για ποιά χρήση δε διευκρινίσε ο scyther666. Άλλες οι ανάγκες ενός gamer και άλλες ενός που το χρησιμοποιεί για εφαρμογές internet κλπ.

Δημοσ.

οτι εχει να κανει με περιφερειακα mouse/keyboard αγοραζω logitech.

Οτι MS αγορασα ποντικι ή πληκτρολογιο(και δε μιλαω για τα φθηνα...)μου βγηκε πατατα(ποιοτικά) και απο θεμα αποδοσης μετρια πραγματα ειδικα τα cordless...

Εδω και μερικα χρονια εχω το MX1000 δε χρειαστηκε να το αλλαξω και δε νομίζω να το αλλάξω ποτε εκτος κι αν το πεταξω σε κανενα ντουβαρι και σπασει.

Δημοσ.
οτι εχει να κανει με περιφερειακα mouse/keyboard αγοραζω logitech.

Εδω και μερικα χρονια εχω το MX1000 δε χρειαστηκε να το αλλαξω και δε νομίζω να το αλλάξω ποτε εκτος κι αν το πεταξω σε κανενα ντουβαρι και σπασει.

Ikanopoiimenos katoxos mx-1000 dilono ki ego edo kai 1,5 xrono.Pragmatika exo dokimasei polla asurmata filon/gnoston to mx itan kai einai to kalutero.Ofeilo na omologiso omos oti ontas asurmato exei mia apiroelaxisti kathisterisi(eimai pseiras, ti na kanoume)se sxesi me ena kalo wired(g5 as poume) tin opoia diapistosa ustera apo merikes meres sumviosis me ena g5...

Ta microsoft den einai xalia alla mexri stigmis den exo dei-dokimasei kati pou na me entuposiasei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...