Προς το περιεχόμενο

500αρης my book για κατέβασμα

omnislash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν σε κάποια σημεία όταν τον τοποθετώ κάνει υπερβολικό θόρυβο σαν πριόνι.Παίζει κανά πρόβλημα?

Επίσης αν το χρησιμοποιώ για κατέβασμα τι μπορεί να πάθει?Κατέβασμα 16 ώρες την ημέρα το ανώτερο.

Kαι κάτι τελευταίο.Θα πιάνω το μέγιστο στα torrents η θα συμβαίνει κανά κόλλημα λόγω usb σύνδεσης?

Δημοσ.

για τον θορυβο που λες μαλλον προκαλειτε συντονισμος σε καποια σημεια και προκαλειτε επιπλεον δονηση απο αυτη που ηδη υπαρχει οταν δουλευει ο σκληρος!!αλλα δεν εινε και πολυ λογικο να σου κανει ΠΟΛΥ θορυβο(πολυ ομως)!!!

τωρα για το ποσες ωρες τον χρησιμοποιεις εινε αναλογα αν οταν κατεβαζεις αυτα που κατεβαζεις αποθηκευονται στον εξωτερικο σκληρο δηλ αν γραφεις συνεχεια στο σκληρο..ετσι θα δουλευει σηνεχια ο σκλιρος οποτε θα ζεστενετε περισοτερο....

αλλα απο την αλλη ας σκεφτουμε οτι οταν εχεις ενα δισκο σε ενα pc ο δισκος δεν εχει σιγκεκριμενη ψυξη,εκτος απο την ψυξη που δεχετε απο το κουτι,εκτος αν εχις βαλει εσυ κατι extra..τοτε ο εξωτερικος δισκος βρισκετε σε καλητερη θεση γιατι η θηκη του δεχετε την θερμοκρασια δωματιου 17-25 κελσιου σε αντιθεση με την θερμοκρασια που αναπτισεται σε να κουτι pc 30-35-40και βαλε(40+ σε παλια μικρα κουτια pc χωρις κανενα ανεμιστιρακι{ειχα παλια τετοιο κουτι και πιστευω καποιο χριστες pc που δεν ασχολουντε και πολυ με το case του να εχουν και τωρα!!} ) κελσιου!και δεδομενου οτι η θηκη εχει δικο της στοιχειωδες συστημα ψυξης δηλ ειτε ειναι απο αλουμινιο η εχει ανεμιστιρακι

Εγω εχω 3 εξωτερικες θηκες οι οποιες εινε ολες απο αλουμινιο(=απαγωγη θερμοτητας)και η μια απο αυτες εχει και ανεμιστιρακι για να βγαζει τον ζεστο αερα προς τα εξω!!

γενικα υπαρχουν ατομα τα οποια τους αφηνουν ανοιχτους τους εξωτερικους

δισκους για πολλες ωρες η ακομα και 1 -2 μερες χωρις να παθουν τιποτα

αλλα και αλλοι οπως εγω που τους αφηνουν για λιγες ωρες ανοιχτους και οταν δεν τον χρειαζομαι τον κλεινω....αλλα αυτο ειναι απο δικο μου (ας το πουμε)κολημα γιατι ανχωνομε μηπως καει και ετσι τον κλεινω και γιατι προσεχω οτι hardware εχω λιγο περισοτερο απο τα ματια μου!!!!

οσο αφορα την ταχητητα sta torrent (κατα σινεπεια η ταχητητα που εχις στο ιντερνετ) δεν εχει καμια σχεση με την ταχυτητα του δισκου σου ειτε ειναι usb;/firewire/e-sata/sata....τετοιου ειδους κολιματα δεν θα εχεις .γενικα κολιματα μπορεις να εχις στην αναγνωση αρχειων και στην μεταφορα και οταν λεω κολιματα εννοω να αργει να ξεκινησει η να αργει λιγο γενικα !!αλλα και αυτο δεν εινε και πολυ συνηθισμενο!!

ελπιζω να σου ελησα τις αποριες....

Cheers!!!

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ έχω το Mybook και την πρώτη φορά που το έβαλα έκανε πάρα πολύ θόρυβο αλλά επειδή το είχα αφήσει ανάποδα πάνω στο γραφείο μου

μήπως παίζει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

πάντως επειδή ζεσταίνεται υπερβολικά καλό θα ήταν να μην το έχεις ανοικτό για πολλές ώρες χρησιμοποίησε το εσωτερικό δίσκο για κατέβασμα και όταν ολοκληρωθεί μετέφερε τα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...