Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστα μεταξυ 2 αριθμων???

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει και το vodafone cu.Με 5€ εχεις 500 λεπτα ομιλιας προς συνδρομητες cu.Κοιτα τι πακετα εχουν καποια αλλα ατομα που πιθανον συνομιλεις και παρε αυτο που θα εχουν οι περισοτεροι

Δημοσ.

τυχαινει ο αριθμος που θελω να μιλαω να εχει κοσμοτε καρτα. αρα με συμφαιρει να παρω το what's up. αλλα ρε γμτ δεν εχει και sms!!

Δημοσ.

Απλά το what's up να ξέρεις ότι έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.

Επομένως,συνολικά(βάλε και τα μηνύματα) σαν πακέτο συμφέρει καλύτερα το non stop.

Δημοσ.

Υπάρχει και η υπηρεσία της Cosmoκάρτας που δηλώνεις 2 αριθμούς (πρέπει να είναι Cosmote/Cosmoκάρτα/Whatsup με χρέωση 0.01Ε/Λεπτό. Μπορείς να τους αλλάξεις μια φορά το μήνα και δεν χρειάζεσαι να ανανεώνεις τίποτα extra εκτός απο την κάρτα του κινητού σου. Επιπρόσθετα σε αυτό η Cosmocarta έχει και υπηρεσίες φτηνών SMS που ισχύουν προς όλους.

Το 0.01Ε/Λεπτό το έχω ενεργοποιήσει απο το Πασχα (που το έμαθα απο εδω μέσα κατά τύχη) στον αριθμό της κοπέλας μου και το έχω ξετινάξει...

Δημοσ.
Υπάρχει και η υπηρεσία της Cosmoκάρτας που δηλώνεις 2 αριθμούς (πρέπει να είναι Cosmote/Cosmoκάρτα/Whatsup με χρέωση 0.01Ε/Λεπτό. Μπορείς να τους αλλάξεις μια φορά το μήνα και δεν χρειάζεσαι να ανανεώνεις τίποτα extra εκτός απο την κάρτα του κινητού σου. Επιπρόσθετα σε αυτό η Cosmocarta έχει και υπηρεσίες φτηνών SMS που ισχύουν προς όλους.

Το 0.01Ε/Λεπτό το έχω ενεργοποιήσει απο το Πασχα (που το έμαθα απο εδω μέσα κατά τύχη) στον αριθμό της κοπέλας μου και το έχω ξετινάξει...

το επιβεβαιωνω.Και εγω εχω βαλει 2 αριθμους(η κοπελα μου και οι γονεις μου) και ποναει το αυτι μου απο το πολυ μιλα.Ειναι και οι δυο κοσμοτε ομως).

Δημοσ.
τυχαινει ο αριθμος που θελω να μιλαω να εχει κοσμοτε καρτα. αρα με συμφαιρει να παρω το what's up. αλλα ρε γμτ δεν εχει και sms!!

και ο άλλος αριθμός πρέπει να είναι what's up για να μιλάς free με τα 600. Αν είναι κοσμοκάρτα δεν θα μιλάς με τα 600 και θα χρεώνεσαι. Αλλά εύκολα αν είναι κοσμοκάρτα μπορεί να αλλάξει σε whatʼs up με μικρή χρέωση – δεν την γνωρίζω.

Έχω σιχαθεί να μιλάω στο τηλέφωνο με τα 600!

Απλά το what's up να ξέρεις ότι έχει ελάχιστη χρέωση τα 3 λεπτά.

Επομένως,συνολικά(βάλε και τα μηνύματα) σαν πακέτο συμφέρει καλύτερα το non stop.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Δεν έχει χρέωση αν μιλήσει για λιγότερο από 3 λεπτά. Εδώ και μήνες βάζω call600 και μερικές φορές μιλάω κάτω από 3 λεπτά και δεν χρεώνομαι. Αυτό που ισχύει και μάλλον με αυτό μπερδεύτηκες είναι ότι αν μιλήσεις για 1 λεπτό πχ από το σύνολο των 600λεπτών αυτό θα πιαστεί σαν 3 λεπτά ότι μίλησες. Δεν χρεώνεσαι, απλά φεύγουν 3 λεπτά και ας μίλησες 1.

sms στέλνω από το σιτε της κοσμοτε, 10 την ημέρα δωρεάν και καθάρισα. Στέλνω και από το κινητό βέβαια, αλλά ελάχιστα.

Δημοσ.
Δεν έχει χρέωση αν μιλήσει για λιγότερο από 3 λεπτά. Εδώ και μήνες ...μιλάω κάτω από 3 λεπτά και δεν χρεώνομαι. Αυτό που ισχύει και μάλλον με αυτό μπερδεύτηκες είναι ότι αν μιλήσεις για 1 λεπτό πχ από το σύνολο των 600λεπτών αυτό θα πιαστεί σαν 3 λεπτά ότι μίλησες. Δεν χρεώνεσαι, απλά φεύγουν 3 λεπτά και ας μίλησες 1.

Δεν είπα ότι τρώει χρήματα και χρεώνεσαι την ομιλία κάτω από 3 λεπτά σε φράγκα.

Είπα ότι σου τρώει 3 λεπτά σαν ελάχιστο χρόνο ομιλίας.Εσύ δεν με κατάλαβες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...