Προς το περιεχόμενο

Γρήγορη και ¨ειδική¨ επιλογή κάρτας γραφικών...

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή αναγκάστηκα να αλλάξω μητρική (η προηγούμενη κάηκε) έβαλα μια που να υποστηρίζει τον επεξεργαστή που έχω (pentium 4 στα 3 ghz με το socket 478) αλλά δεν υποστηρίζει πλέον την παλιά μου κάρτα γραφικών (την radeon 9800xt την οποία και παρεπιμπτόντως πουλάω αν κάποιος ενδιαφέρεται) λόγω του ότι δεν έχει agp αλλά pci express (η νέα μητρική με socket478 όμως). Επίσης έχω ram 1gb. Τι θα προτείνατε για αυτόν τον "παλιό" πια επεξεργαστή? Δεν έχω απαιτήσεις αλλά ένα pro evolution το θέλω οπωσδήποτε :)

Εεευχαριστώ

Δημοσ.

Μακρια απο τις παραπανω καρτες..Με 100 ευρω πας για 8600gt/2600xt πλεον..

Εναλλακτικα σκεψου και καμια 7900gs με 119 εαν εχεις κυριλλε τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Με τον επεξεργαστή-μνήμη που έχω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα "συμβατότητας"? Απλά ρωτάω επειδή έχω παλιάς τεχνολογίας επεξεργαστή ενώ η κάρτα γραφικών θα είναι καινούρια μην τυχόν σέρνεται λόγω επεξεργαστή...

Υ.Γ. Δίνω μέχρι και 150 θα έλεγα..

Δημοσ.
Με τον επεξεργαστή-μνήμη που έχω δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα "συμβατότητας"? Απλά ρωτάω επειδή έχω παλιάς τεχνολογίας επεξεργαστή ενώ η κάρτα γραφικών θα είναι καινούρια μην τυχόν σέρνεται λόγω επεξεργαστή...

Υ.Γ. Δίνω μέχρι και 150 θα έλεγα..

Κανενα απολυτως προβλημα...

Απλα πρεπει να μας πεις και τι τροφοδοτικο εχεις....

Δημοσ.

Χμμ 500αρι έχω αλλά όχι κάποιο επώνυμο από ότι θυμάμαι (το pc είναι ήδη στο κατάστημα...). Π.χ. την GeForce 8600GTS - 256MB GDDR3 τη σηκώνει ο επεξεργαστής-μνήμη μου και όχι το τροφοδοτικό μου; Τί πρέπει να κοιτάξω;

Δημοσ.

Προτιμησε την 7900gs απο το πλαισιο με 119 ευρω...

Εναλλακτικα τσιμπα μια 2600xt/8600gt με κατι ελαχιστα παραπανω απο 100ευρω...

8600gts δεν λεει κατι τρομερο σε σχεση με τα ~50 ευρω διαφορας που εχει απο την 8600gt.

Δημοσ.

Πρόβλημα δηλαδή ιδιαίτερο δεν υπάρχει με τον επεξεργαστή ε; Με αυτού του level τις κάρτες δε νομίζω να έχω πρόβλημα με pro evolution κτλ....

Thaanks

Δημοσ.

An ta specs pou anaferoun ta .pdf einai akrivos etsi, tote tin Galaxy -ki as exei VF700 i Gigabyte :D

H Galaxy, paizei sta 600MHz Core /1600MHz Memory, me to kalimera, kai erxetai se < 110 euro :twisted:

Trofodotiko: kapoio kalo & eponymo 400ari psu, logika tha einai arketo, gia systima me 7900GS 8-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...