Alexxxxxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Ενδεχομένως το συγκεκριμένο θέμα έχει αναφερθεί άπειρες φορές, ωστόσο, έχω μπερδευτεί πολύ και δεν βγάζω άκρη... Αν ήθελε κάποιος να με βοηθήσει λίγο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... Λοιπόν, το πρόβλημά μου, όπως αναφέρει και ο τίτλος είναι οι Υπότιτλοι. Έχω μία ταινία σε avi καθώς και τους υπότιτλούς της σε srt. Έχω δοκιμάσει το ConvertXtoDvd, ωστόσο τους υπότιτλους δεν μου τους διαβάζει, λέει κατεστραμμένο αρχείο, κάτι που φυσικά, τσεκαρισμένα, δεν ισχύει. Θα ήθελα κάποιο πρόγραμμα που να μου βάζει τους υπότιτλους στην ταινία. Δηλαδή όταν πάω να την ανοίξω να παίζει κατευθείαν με τους υπότιτλους Ή κάποιο πρόγραμμα για να την γράψω σε dvd! Ευχαριστώ όποιον με βοηθήσει!
pcfan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 1,θα αλλάξεις τον τίτλο των υποτίτλων στο ίδιο όνομα με την ταινία. αν δεις αλλαγή και στον παίξει τότε οκ αλλιών πα΄με στο βήμα 2. 2,θα κατεβάσεις το Vlc Player και θα το κανεις install. Eπειτα θα παίξεις την ταινία και θα πας Settings>Prefenrences> πατάς το + στο video και μετά subtitles>browse και επιλέγεις το srt και μετά πρέπει να τα έχεις για οποιαδήποτε απορία πόσταρε άφοβα.:wink::wink::wink:
Alexxxxxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μεγάλε είσαι απίστευτος!!!! Μπράβο σου! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το είχα ούτως η άλλως με την ίδια ονομασία αλλά παρ' όλα αυτά το convert δεν λειτουργούσε. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο: Μόνο μέσω του VLC παίζει με υπότιτλους έτσι? Θέλω να πω, το έβαλα μέσω windows media player να παίξει αλλά εκεί δεν έχει υπότιτλους. Μήπως ξέρεις και κανένα τρόπο που να το γράψω σε dvd μαζί με τους υπότιτλους? Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
dll.hal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μεγάλε είσαι απίστευτος!!!!Μπράβο σου! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Το είχα ούτως η άλλως με την ίδια ονομασία αλλά παρ' όλα αυτά το convert δεν λειτουργούσε. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο: Μόνο μέσω του VLC παίζει με υπότιτλους έτσι? Θέλω να πω, το έβαλα μέσω windows media player να παίξει αλλά εκεί δεν έχει υπότιτλους. Μήπως ξέρεις και κανένα τρόπο που να το γράψω σε dvd μαζί με τους υπότιτλους? Και πάλι ευχαριστώ πολύ! http://www.kastel.gr θα σου λυθουν ολες οι αποριες σου...
flik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μιας που άνοιξε το θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα στους όντως πολύ καλούς οδηγούς του kastel. Η απορία μου αφορά κυρίως τα fps. όταν κατεβάζω μια ταινία έχει συγκεκριμένα fps. Συνήθως είναι 25, έτσι δεν είναι? Όταν πάω να κατεβάσω υπότιτλους λοιπόν, λέει fps:23,976. Τι κάνουμε τότε? Φτάνει να το βάλω στο Subtitle workshop, να αφήσω στις επιλογές δεξιά Input FPS και FPS 25 ή 23,976 και στα δύο? Αυτά. Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί.
parsifal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Συχνά, αυτό αρκεί. Αν όμως υπάρχει delay (θετικό ή αρνητικό) στο πότε αρχίζουν οι υπότιτλοι σε σχέση με το video (π.χ. έχουν κοπεί κάποια δευτερόλεπτα από την αρχή του avi), θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό. Τσέκαρε και το σχετικό thread στην υπογραφή μου...
Bogey Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Καλημέρα!! Προσωπικά για την ενσωμάτωση των υποτίτλων χρησιμοποιώ το AVIAddXSubs. Τα πράγματα πάνε άριστα όταν παίζω τις ταινίες στον υπολογιστή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν προσπαθώ να τις παίξω στο DVD ( ένα PHILIPS 3010 ) Άλλες ταινίες έχουν υπότιτλους και άλλες όχι. Ένα άλλο πρόβλημα είναι πως όταν παίζω avi με srt υπότιτλους στο DVD, τότε βλέπω τους υπότιτλους σαν «παπάκια». Προφανώς θα φταίει το PHILIPS 3010. Υπάρχει κάποιος τρόπος να του κάνω update; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Sorry που έχω ανεβάσει και ξεχωριστό post.. αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.. υ.γ Θα κατεβάσω τώρα και το Vlc Player, να δω αν θα κάνω τίποτε μ αυτό, όσον αφορά τους ενσωματωμένους υπότιτλους.
Bogey Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Επανέρχομαι.. Κατέβασα το Vlc Player, το έκανα install.. όλα καλά.. και μάλιστα μου φαίνεται εξαιρετικό.. Το πρόβλημα (νέο).. όταν παίζω την ταινία με τον player toy DIVx, βλέπω.. τι άλλο; «Παπάκια».. ΘΑ τρελαθώ.. Δεν μπορεί κάτι κάνω λάθος.. Μια βοήθεια;
Alexxxxxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Bogey, δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνεις κάποιο στυλ κωδικοποίησης, στο πρόγραμμα με τους υπότιτλους, προφανώς να μην αναγνωρίζεται κάπως η συγκεκριμένη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται στους υπότιτλους. Το Vlc Player που πρότεινε ο PCfan είναι τελικά εξαιρετικό πρόγραμμα. Ωστόσο θέλω να βρω και έναν τρόπο ούτως ώστε να μπορέσω να το γράψω και σε dvd μαζί με τους υπότιτλους. ????Ποιο όμως????
Alexxxxxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Κορυφαίο το http://www.kastel.gr!!!!
varthol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε να εγκαταστήσης το K-Lite Codec Pack 3.3.0 κάνε το όνομα στο AVI και στο SRT ίδιο και δοκίμασε το Media Player Clasic σαν player.Μάλλον θα συνέλθη έτσι και το VSO όταν κάνης μετατροπές.
flik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Συχνά, αυτό αρκεί. Αν όμως υπάρχει delay (θετικό ή αρνητικό) στο πότε αρχίζουν οι υπότιτλοι σε σχέση με το video (π.χ. έχουν κοπεί κάποια δευτερόλεπτα από την αρχή του avi), θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό. Τσέκαρε και το σχετικό thread στην υπογραφή μου... Οκ, τον συγχρονισμό τον κάνω. Στις δεξιά επιλογές τι βάζω? Γιατί στους υπότιτλους που κατεβάζω αναφέρονται τα FPS?
flik Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Ωχ, σόρυ, στις αριστερά εννοούσα, στα καρέ ανα δευτερόλεπτο. (Input FPS, FPS).
pcfan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 se eyxaristo alla den itan tpt na boithiso kapion pou ithele tin boitheia mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.