igrasias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Παίδες το Nokia 6110 Navigator λεεί τίποτα; Έχει το χάρτη από Ελλάδα; Έχει κάνεις να πει κατι για το κινητό αυτό; Θέλω να πάρω 1 κινητό που να είναι και GPS αλλά να μην είναι και "γουμάρι" (σε λογικές διαστάσεις), μπορείτε να μου προτείνετε μερικά;
vault Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 loipon agapite igrasia exw to 6110 edw kai 10 meres kai eimai katenthousiasmenos! exei xartes athinas patras kai thes/nikis me ola ta stena ktl kai oles tis basikes odous ths elladas (px E75 E65 ktl) i fwnitiki kathodigisi einai poly kalh! Kalo mp3 player me wraio hxo! ok den einai kai kana hifi! camera o,ti tha perimenes apo ena aisthitira 2Mpix kai kati parapanw. Ta meiwn einai: baros 125gr paxos kai design (to teleytaio kathara thema goustou) emena mou aresei alla "blepw" oti ysterei mprosta se alla! ayta!
igrasias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Vault thanks για την απάντηση σου αλλά θα ήθελα να μου πεις κάτι ακόμα. Πήγα μια βόλτα από το Γερμανό και μου είπε ότι το πρόγραμμα με τους χάρτες δεν έχει την αρίθμηση των οδών και έτσι για να πας ακριβώς στο σημείο που θες η λύση είναι να του βάλεις διασταύρωση 2 οδών. Τι παίζει μ' αυτό το θέμα; Όσο για το πάχος του που λες εγώ δεν είναι και τόσο μεγάλο. Σκέψου ότι είναι και το μικρότερο GPS. Τέλος όταν λες υστερεί μπροστά σε άλλα μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα με ποιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.