Προς το περιεχόμενο

Samsung 932 BF

Age4Greeks

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει μηπως κανεις εμπειρια απο την παραπανω οθονη? Εχω την 930 και την βρισκω πολυ αξιοπιστη. Η καινουργια με 260 ευρω αν ειναι τουλαχιστον ισαξια σε ποιοτητα με την 930 πρεπει να ειναι "must buy".

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=987735

Αν κανεις την "γνωρισε" απο κοντα?

Δημοσ.
Εχει μηπως κανεις εμπειρια απο την παραπανω οθονη? Εχω την 930 και την βρισκω πολυ αξιοπιστη. Η καινουργια με 260 ευρω αν ειναι τουλαχιστον ισαξια σε ποιοτητα με την 930 πρεπει να ειναι "must buy".

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=987735

Αν κανεις την "γνωρισε" απο κοντα?

Μηπως κανεις?

Δημοσ.

Mε την γωνια θεασης δεν αντιπετοπιζω προβλημα αν και το κρεβατι ειναι σε διαφορετικο υψος και θεση απο την οθονη,απλα την γυρνας λιγο.Αν δεν τη γυρισω η διαφορα ειναι ελαχιστη στα χρωματα.Στα παιχνιδια δεν υπαρχει καποια διαφορα ο χρονος αποκρισης ειναι μια χαρα.

Τωρα για τα χρωματα αν την συγκρινεις με μια crt υπαρχει διαφορα,δεν ειναι τοσο εντονα και τοσο ζωντανα.Επισης καλη δουλεια κανει και το προγραμμα magic tune της samsung που βοηθαει να την ρυθμισετε.Η γνωμη μου ειναι οτι η οθονη αξιζει τα λεφτα της και ειναι οτι πρεπει για γενικη χρηση,Τα χρωματα δεν φτανουν μια crt αλλα η διαφορα ριναι μικρη.Αδειασε και το μισο γραφειο.

Την πηρα απο το πλαισιο 259ε και δεν δεχτηκαν να μου την ανοιξουν να δω αν εχει καμενο pixel αλλα ευτυχως ημουν τυχερος

Δημοσ.

Επισης το cd της δινει ενα προγραμμα ρυθμισεων χρωματων to natural color pro.Εχει παρα πολυ καλα αποτελεσματα

Δημοσ.

Σε dvi βεβαια kamia σχεση με το vga.Tωρα στα παιχνιαδια ειναι μια χαρα πολυ γρηγορη κανενα προβλημα.Ειδηκα μετα το προγραμμα που ρυθμισα τα χρωματα η οθονη συγκρινετε με μια crt.Aλλα μονο με το natural color pro μπορεσα να κανω κατι,φτειαχνεις δικο σου color profile και επισης εχει και καποια ετοιμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την αγορασα πριν μια εβδομαδα, για 250 ευρω πολυ καλη οθονη. Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι μια σχετικη ασταθεια επειδη ειναι αρκετα ελαφρια. Τα χρωματα σε DVI παντως ειναι αψογα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...