Age4Greeks Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Εχει μηπως κανεις εμπειρια απο την παραπανω οθονη? Εχω την 930 και την βρισκω πολυ αξιοπιστη. Η καινουργια με 260 ευρω αν ειναι τουλαχιστον ισαξια σε ποιοτητα με την 930 πρεπει να ειναι "must buy". http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=987735 Αν κανεις την "γνωρισε" απο κοντα?
Age4Greeks Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εχει μηπως κανεις εμπειρια απο την παραπανω οθονη? Εχω την 930 και την βρισκω πολυ αξιοπιστη. Η καινουργια με 260 ευρω αν ειναι τουλαχιστον ισαξια σε ποιοτητα με την 930 πρεπει να ειναι "must buy".http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=987735 Αν κανεις την "γνωρισε" απο κοντα? Μηπως κανεις?
JERY Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Mε την γωνια θεασης δεν αντιπετοπιζω προβλημα αν και το κρεβατι ειναι σε διαφορετικο υψος και θεση απο την οθονη,απλα την γυρνας λιγο.Αν δεν τη γυρισω η διαφορα ειναι ελαχιστη στα χρωματα.Στα παιχνιδια δεν υπαρχει καποια διαφορα ο χρονος αποκρισης ειναι μια χαρα. Τωρα για τα χρωματα αν την συγκρινεις με μια crt υπαρχει διαφορα,δεν ειναι τοσο εντονα και τοσο ζωντανα.Επισης καλη δουλεια κανει και το προγραμμα magic tune της samsung που βοηθαει να την ρυθμισετε.Η γνωμη μου ειναι οτι η οθονη αξιζει τα λεφτα της και ειναι οτι πρεπει για γενικη χρηση,Τα χρωματα δεν φτανουν μια crt αλλα η διαφορα ριναι μικρη.Αδειασε και το μισο γραφειο. Την πηρα απο το πλαισιο 259ε και δεν δεχτηκαν να μου την ανοιξουν να δω αν εχει καμενο pixel αλλα ευτυχως ημουν τυχερος
JERY Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Επισης το cd της δινει ενα προγραμμα ρυθμισεων χρωματων to natural color pro.Εχει παρα πολυ καλα αποτελεσματα
Age4Greeks Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Einai "grigori" se games? eheis paratirisei kanena "ghosting"? kai episis tin eheis syndesei me DVI i analogiko? giati kai i 930 BF se analogiko den leei kai polla alla se DVI skizei.
JERY Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Σε dvi βεβαια kamia σχεση με το vga.Tωρα στα παιχνιαδια ειναι μια χαρα πολυ γρηγορη κανενα προβλημα.Ειδηκα μετα το προγραμμα που ρυθμισα τα χρωματα η οθονη συγκρινετε με μια crt.Aλλα μονο με το natural color pro μπορεσα να κανω κατι,φτειαχνεις δικο σου color profile και επισης εχει και καποια ετοιμα
Age4Greeks Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Την αγορασα πριν μια εβδομαδα, για 250 ευρω πολυ καλη οθονη. Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι μια σχετικη ασταθεια επειδη ειναι αρκετα ελαφρια. Τα χρωματα σε DVI παντως ειναι αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.