olatalefta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Κ ακομη πιο ακυρες π παιζουν το καλοκαιρι.
AFANIS_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν είναι λίγο αργά για τα σενάρια, από ότι ξέρω προτάσεις γίνονται από τα μέσα του καλοκαιριού για να ξεκινήσουν στα τέλη τα γυρίσματα, εκτός και αν μιλάμε για τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο. ίσως να είναι άλλο ένα διαφημιστικό τρικάκι...ετοιμάζουν σενάρια τα γυρίζουν και ύστερα τα παρουσιάζουν σαν , και καλά , αληθινές ιστορίες... πάντως για να είμαι στο θέμα καλό θα είναι να μην ξεχνάς να εξασφαλίσεις τα πν.δικαιώματα πρώτα...και αν θέλει κάποιος να είναι πιό βέβαιος για την ποιότητα αυτού που γράφει να ρωτήσει και έναν κάποιον πιο έμπειρο ή και κάποιον σύμβουλο σεναρίων...όσο για το άν είναι να τα πάει σε παραπάνω απο έναν καλό είναι να πεί αν τον ρωτήσουν την μισή αλήθεια...οτι και καλά ...έχω ραντεβού με τον τάδε...για να του παρουσιάσω αυτά που έχω γράψει κλπ... Σε αυτόν τον χώρο πρέπει να είσαι και λίγο ύπουλος...(με την καλή έννοια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.