Προς το περιεχόμενο

Τηλεοπτικό σενάριο

foniko verikoko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, διάβασα ότι αν κάποιος σεναριογράφος θέλει να στείλει το σενάριο που έχει γράψει, σε εταιρία παραγωγής, είναι καλύτερο να το στείλει σε περισσότερες από 1. Δηλαδή αν τον καλέσουν από τη μια εταιρία, τί? θα πει οτι συζητάει και με άλλη???? Όποιος είναι σχετικός με το θέμα ας βοηθήσει.

Τhanks!!! :D:D:D

Δημοσ.

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι σχεση εχει με το σεναριο,αλλα τελος παντων.

πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGR

ειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο.

για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX

διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση

Δημοσ.

εντωμεταξυ πρεπει να ειναι κοτσανα καποιου mod. :P γιατι φαινεται να ηταν διαφορετικο thread που ενσωματωθηκε

edit:σκατα τα καναμε...

Δημοσ.
Γεια σας, διάβασα ότι αν κάποιος σεναριογράφος θέλει να στείλει το σενάριο που έχει γράψει, σε εταιρία παραγωγής, είναι καλύτερο να το στείλει σε περισσότερες από 1. Δηλαδή αν τον καλέσουν από τη μια εταιρία, τί? θα πει οτι συζητάει και με άλλη???? Όποιος είναι σχετικός με το θέμα ας βοηθήσει.

Τhanks!!! :D:D:D

για το alpha προορίζεσαι??? (κατι πη΄ρε το μάτι μου)

Δημοσ.

εγω θα ηθελα να μαθω αν θα σε δεχτει κανεις τους...

εδω βγαλαν διαφημιση ενα καναλι στειλτε τα σεναρια σας κ κερδιστε 1000ε αχχαχα απορω ποιοι μλκς εστειλαν σεναριο για να κερδισουν 1000ε ενω θα μπορουσαν να κερδισουν μερικες χιλιαδες ε...

Δημοσ.

Δεν είναι λίγο αργά για τα σενάρια, από ότι ξέρω προτάσεις γίνονται από τα μέσα του καλοκαιριού για να ξεκινήσουν στα τέλη τα γυρίσματα, εκτός και αν μιλάμε για τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...