foniko verikoko Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Γεια σας, διάβασα ότι αν κάποιος σεναριογράφος θέλει να στείλει το σενάριο που έχει γράψει, σε εταιρία παραγωγής, είναι καλύτερο να το στείλει σε περισσότερες από 1. Δηλαδή αν τον καλέσουν από τη μια εταιρία, τί? θα πει οτι συζητάει και με άλλη???? Όποιος είναι σχετικός με το θέμα ας βοηθήσει. Τhanks!!! :D:D
poscaman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 φυσικα και ναι και οποιος δινει τα πιο πολλα κερδιζει...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Εννοείται. Αν σε δουν εξαρτημένο απ'αυτούς θα σε κάνουν του χεριού τους.
21century Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σημασια εχουν οι γνωριμιες πανω απο ολα φιλε μου...
poscaman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι σχεση εχει με το σεναριο,αλλα τελος παντων. πολυ καλες φωτο θα βρεις στο PBase Photo Database και στο DPGR ειναι ομως φωτογραφων και δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να τις χρησιμοποιησεις.μιλαω για φωτογραφιες μονο. για τετοια αναλυση θελεις μια 6αρα μηχανη (νομιζω) οποτε για αναλυση κοιτα καπου στο 3000x2XXX διαφορετικα,αν δεν σου κανουν αυτα τα 2 sites πας σε επι πληρωμη λυση
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 αχαχαχαχαχαχχααχααχααχα Μ'αρέσει οταν βλέπω κάτι τέτοια άκυρα! [no offence ]
poscaman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 εντωμεταξυ πρεπει να ειναι κοτσανα καποιου mod. γιατι φαινεται να ηταν διαφορετικο thread που ενσωματωθηκε edit:σκατα τα καναμε...
Houston Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Γεια σας, διάβασα ότι αν κάποιος σεναριογράφος θέλει να στείλει το σενάριο που έχει γράψει, σε εταιρία παραγωγής, είναι καλύτερο να το στείλει σε περισσότερες από 1. Δηλαδή αν τον καλέσουν από τη μια εταιρία, τί? θα πει οτι συζητάει και με άλλη???? Όποιος είναι σχετικός με το θέμα ας βοηθήσει. Τhanks!!! :D:D για το alpha προορίζεσαι??? (κατι πη΄ρε το μάτι μου)
WizeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Παίδες sorry που σας μάμησα το topic, δεν είναι κοτσάνα mod. Εγώ κατα λάθος αντί να πατήσω νέο Topic πάτησα νέο Reply...
Houston Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 αυτό φίλε δεν διορθώνεται με ένα sorry. το παράπτωμά σου ήταν βδελυρό.... κάτι πρέπει να κάνεις για μας.
olatalefta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 εγω θα ηθελα να μαθω αν θα σε δεχτει κανεις τους... εδω βγαλαν διαφημιση ενα καναλι στειλτε τα σεναρια σας κ κερδιστε 1000ε αχχαχα απορω ποιοι μλκς εστειλαν σεναριο για να κερδισουν 1000ε ενω θα μπορουσαν να κερδισουν μερικες χιλιαδες ε...
michael92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν είναι λίγο αργά για τα σενάρια, από ότι ξέρω προτάσεις γίνονται από τα μέσα του καλοκαιριού για να ξεκινήσουν στα τέλη τα γυρίσματα, εκτός και αν μιλάμε για τηλεοπτική σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο.
xpapias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω ότι είναι αργά. Υπάρχουν κάτι άκυρες σειρές που ξεκίνησαν μέσα στο χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.