Mik-1-s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πήγα να αγοράσω την εξής κάρτα από κατάστημα υπολογιστών http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=966037&tab=specs Έχω την Asus Crosshair SLI και τους λέω πως ενδιαφέρομαι για την κάρτα και μου λένε ότι επειδή είναι για Crossfire δεν πρόκειται να δουλέψει στο PC μου.Τους εξηγώ ότι θα βάλω μία κάρτα και όχι 2 και μου συνεχίζει την ίδια απάντηση. Είναι δυνατόν?
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μια χαρά θα δούλευε. Συγχαρητήρια στον υπάλληλο για την ατάκα του μήνα Αυγούστου
takos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 SLI=nvidia , crossfire=ATi 8a doupepsi an den kanw la8os. an baleis omos k defteri idia, den doulevi. kata tala einai kali epilogi, tsekare to trofodotiko posa watt einai. tipika xriazete 600ari gia na eisai ligo anetos.
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 an baleis omos k defteri idia, den doulevi. Έπαιξες και έχασες! Και δύο να βάλεις παίζουν ( σαν ξεχωριστές VGA για την οδήγηση πολλών monitor ) απλά δεν λειτουργούν σε CrossFire mode για βελτίωση των επιδόσεων ( δηλαδή μόνο η μια λειτουργεί στα παιχνίδια ).
Mik-1-s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τροφοδοτικό Thermaltake Toughpower 750W. Και εμένα μου φανηκε περίεργο γιατί 1 κάρτα θα έβαζα όχι 2 για να κάνω Crossfire που από την στιγμή που η μητρική μου δεν το υποστηρίζει δεν θα δούλευε κιόλας. Την ατάκα αυτή billpeppas και γενικά τέτοιες ατάκες προτείνω να φτιαχτεί κάτι παρόμοιο σαν το "έκανες πατατιά".
telegamesvg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Οπως ειπαν κ οι αλλοι μια Ati σε Sli motherboard παιζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.. Εχω ακριβως την ιδια σε ενα SLI m/b me to nvidia590 chipset κ δουλευει απροβληματιστα..
Mik-1-s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Το ξέρω ότι θα δούλευε κανονικά η κάρτα αλλά μίλησε ο ειδικός, ο χρόνια στο κουρμπέτι, δεν μπορείς να αντιλέγεις...
Mik-1-s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Αφού μόνος του μου την πρότεινε κιόλας babyboy γιατί να μην θέλει να πουλήσει? Να πω ότι την είχε κρατήσει για κανένα δικό του κομμάτια να πάει αλλά και πάλι δεν θα μου την ανέφερε καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.