skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μπορει να γινει ικανοποιητικα στο σπιτι?Να μοιαζει δηλαδη με αυτους που φτιαχνουν εξω?Και αν ναι πως?
Sellers Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν σε πιάνω ρε αδερφέ... Πως τους φτιάχνουν έξω δηλαδή???
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Εννοω εξω στις καφετεριες.Εγω οσες φορες εχω δοκιμασει να φτιαξω μονος μου βγενει εντελως μαπα.
desolatorXT Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δεν σε πιάνω ρε αδερφέ... Πως τους φτιάχνουν έξω δηλαδή??? εδώ συμφωνώ και εγώ... Να μη σου πώ στο σπίτι γίνετε και καλύτερος... Υ.Γ. εγώ μέτριο με γάλα πίνω
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ωραια αφου ειναι καλυτερος στο σπιτι πειτε μου πως τον φτιαχνετε!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Υπάρχει ήδη ειδικό topic περί του φραπέ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145450 Ας συνεχίσουμε εκεί (αν δεν σας καλύψουν οι ερωτοαπαντήσεις που δόθηκαν στις 7 σελίδες του topic εκείνου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.