newbie69 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Geia xara, tha ithela na rwthsw kapoion pou to exei dokimasei kai gnwrizei, ean mporw na xrisimopoiisw mia ekswterikh thiki 3,5'' (sygkekrimena mia ICYBOX apo to plaisio gia P-ATA disko) oxi me to disko pou tin exw sindedemei twra alla me to DVD-RW mou. Thema simbatothtas den prepei thewritika na yfistatai, apo apopsh xwrou bebaia to DVD den xwraei mesa alla thelw na xrisimopoiisw mono ton elegkth k to trofodotiko tis thikis, xyma panw se ena grafeio, wste na exw syndesei to DVD mou me to pc ekswterika mesw USB 2.0 Euxaristw
blackstar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Syndeseto prota, na deis an mporei na anagrorisi to dvd-rw, kai efoson to anagrorisi, tote mporeis na 3ekinisis na grafeis.
Akira_mpx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ωραια ιδεα !!!τελικα δουλεψε?? αν ναι απο ταχυτητα πως παει?
Akira_mpx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ωραια ιδεα !!!τελικα δουλεψε??αν ναι απο ταχυτητα πως παει? Ας απαντησω εγω λοιπον lol....χθες ειδα το αρχικο ποστ και ειπα να το δοκιμασο!! Εβαλα σε μια εξωτερικη θηκη ενα cd-rom Sony crx225a και επεζε μια χαρα το αναγνορισε κατυθειαν σαν συσκευη και τα cd τα διαβαζε κανονικα!! Και για να απαντησω και στην ερωτηση μου για την ταχυτητα lol απο ταχητητα ....ας μιλησουν οι αριθμοι...τα χρονομετρισα για την ακριβεια!! δεδομενα....1 φακελος 524 MB Συσκευες Sony Crx225a usb Nec optiarc AD-5170A ata kai Western digital 7200 rpm x2 sata Λοιπον Απο το sony ston disko εκανε για να αντιγραψει τον φακελο 2:40m απο το nec στον δισκο εκανε 2:05m απο δισκο σε δισκο εκανε 31sec Υποψην οτι το sony εινε 4ετιας αλλα κραταει γερα.. Το nec εινε πιτσιρικι το εχω για λιγοτερο απο ενα χρονο Αυτα τα ολιγα Cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.