Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με το qwerty12.exe!!!

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έλεος με το qwerty12.exe!!!

Έχω από χθες αυτό το ηλίθιο αρχείο μέσα στον υπολογιστή μου και δεν λέει να φύγει με τίποτα!Το spyware doctor το βρίσκει αλλά μόλις πάει να το καθαρίσει τρώει χοντρό κόλλημα και ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται!Έψαξα στο Ίντερνετ για αυτό το αρχείο και οι περισσότεορι προτείνουν 2 προγράμματα για καθαριμό (VundoFix το οποίο δεν μπόρεσε να το καθαρίσει με τίποτα και το VirtumundoBeGone το οποίο είχε την ίδια τύχη με το προηγούμενο) αλλά το αποτέλεσμα ήταν 0!!!

Κανένας που να το έχει βγάλει και να μου προτείνει κάποια πράγματα;;;Μου έρχεται να το σπάσω!!

Δημοσ.

Προς το παρόν κατάφερα να το φτιάξω με το Spybot αλλά και αυτό με τα 1000 ζόρια τον έβγαλε!Χρειάστηκε να κάνω 2-3 scan με restarts κ.α.!Θα δω αύριο και μεθαύριο μήπως ξαναεμφανιστεί και....βλέπουμε!!!

Πάντως έψαξα γενικά στο ίντερνετ για αυτό το κ**οαρχείο και είδα ότι πάρα πολλοί είχαν αυτό το πρόβλημα!!!

Δημοσ.

μπες σε safe mode και κανε scan τον υπολογιστη να τα βρει ολα.Εαν παλι δεν μπορεις να το διαγραψεις ανοιξε το explorer του nero και διεγραψε το αποκει

Δημοσ.

Το qwerty12.exe σηκωνεται ως service.

Πηγαινε Start->Run , γραψε services.msc και πατα Enter.

Ψαξε για το "Domain Service", κανοντας 2 click πανω του, επιβεβαιωσε πως το εκτελεσιμο ειναι το qwerty12.exe και κανε το service stop.

Μετα μπορεις να το διαγραψεις κανονικα.

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ παιδιά!Προς το παρόν δεν έχει ξαναεμφανιστεί αλλά....ποτέ δεν ξέρεις με αυτά!!!Αν έχω κάνα καινούριο νέο θα σας ενημερώσω!

Δημοσ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ!!!

Αλλά με τον τρόπο του tech25 το έσβησα.Άντε να δούμε για πόσο ακόμα θα μείνει σβησμένο!!!!Μακάρι να έχει σβήσει μόνιμα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...