Προς το περιεχόμενο

Usb...

ilianna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς,δεν ξερω αν ταιριαζει καπου αλλου το θεμα.Αν ναι,μετακινηστε το!

Αγόρασα 1 φλασάκι usb 1GB και το συνδεσα κανονικα για να γραψω σε αυτο.Πάτησα που λέτε αντιγραφή+επικόλληση ενα αρχειο avi περιπου 700mb,αλλά ξαφνικά αλλαξα γνωμη και καθως αυτο αντεγραφε,πατησα ακυρωση.Απο τότε ό,τι και να πάω να γράψω(τι αποστολή προς,τι αντιγραφή) τιποτα δε γινεται!Και τώρα δεν μπορω ούτε καν να το ανοιξω,γιατι οταν παω μου βγαζει μηνυμα οτι ο δισκος F δεν ειναι διαμορφωμενος.Διαμορφωση τωρα; Παταω ναι και μολις παει να τελειωσει τη διαμορφωση,μου γραφει ότι δεν μπορεσε να ολοκληρωθει! Τι να κανω ρε παιδια; Επειδη ειναι και καινουργιο,οψι τιποτα αλλο...:roll:

Υ.Γ.Ξέχασα να γράψω ότι δοκίμασα ανασυγκροτηση και ελεγχου του F,αλλα δε γίνεται! Και όταν παταω ιδιοτητες εχει ως μεγεθος 0 byte...

Δημοσ.

Α....Καλή ιδέα...Απλά ειπα μηπως γινοταν ετσι!Οκ,αν δεν υπαρξει αλλος τροπος μεχρι αυριο,θα το στειλω!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις το εξής:

Σε μια γραμμή εντολών (command prompt) δώσε την εντολή:

FORMAT (X: ) /FS:FAT32 /U όπου Χ βάλε το γράμμα που έχει δωθεί στο φλασάκι σου και πάτα enter

Αν σου ζητήσει να διακόψει τις ενεργές συνδέσεις πάτα ναι

Δημοσ.

Και εγώ είχα πάρει ένα φλασάκι 4GB με πρόβλημα. Τη μία μου έβγαζε ότι είχε πολλά παραπάνω GBs, την άλλη πήγαινα να αντιγράψω (με cut και paste κιόλας) και μου έβγαζε "All files will be lost". Στο τέλος μου το έβγαζε γεμάτο και με κινέζικους χαρακτήρες.

Το πήγα πίσω και μου το άλλαξαν αμέσως...

Δημοσ.

Από χθες έχω πρόβλημα κι εγώ με το φλασάκι μου (ένα Flash Voyager 1GB)

Όποτε πάω να το συνδέσω μου βγάζει οτι "can perform faster" αν συνδεθεί σε USB2.0!

Το θέμα είναι οτι στις ίδιες USB2.0 θύρες το έβαζα και πριν και δούλευε, τί έπαθε ξαφνικά;

Η ταχύτητά του μειώθηκε αισθητά:neutral:

Το δοκίμασα σε 4-5 υπολογιστές και μου βγάζει το ίδιο

Δημοσ.

Όταν έχετε τέτοια προβλήματα με τα usb sticks να δοκιμάζετε τα utilities που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες ειδικά για format του stick. Συνήθως δουλεύουν και "ανασταίνουν" τα φλασάκια που έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.
Όταν έχετε τέτοια προβλήματα με τα usb sticks να δοκιμάζετε τα utilities που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες ειδικά για format του stick. Συνήθως δουλεύουν και "ανασταίνουν" τα φλασάκια που έχουν πρόβλημα.

Δοκίμασα φορμάτ σε NTFS αλλά πάλι τίποτα

Δημοσ.

dmarccos, εσύ έχεις πρόβλημα ταχύτητας που βέβαια δεν λύνεται με αυτό που γράφω προηγουμένως. Πώς λύνεται, δεν ξέρω. Αφού όμως το δοκίμασες σε πολλούς υπολογιστές χωρίς επιτυχία, θα μπορούσες να το αντικαταστήσεις με καινούριο, αν είναι εντός εγγύησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...