AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Εχθες πηγα να παρω μια τηλεοραση που ειδα σε προσφορα 950 ευρω αλλα την θελω μονο και μονο να την συνδεσω στον υπολογιστη.Πηγα εκει και ελεγε αναλιση 1300 κατι επι 780κατι.λεω οκ κανει η αναλιση.Βλεπω οτι εχει hd οτι εχει ακομα και hdmi αλλα δεν ειχε vga ωστε να την συνδεσω με pc.Μου ειπε αυτος πως μπορεις να παρεις ενα καλοδιο που Apo vga βγαινει σε hdmi[δεν εχω καρτα γραφικων με hdmi}και ετσι συνδεετε.Υπαρχουν τετια καλοδια?Αν το συνδεσω ετσι θα εχω χειροτερη ποιοτητα εικονας απο αν το συνδεα vga με vga?Αν υπαρχουν που μπορω να βρω?
GabrielConnor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Καλώδιο υπάρχει DVI σε HDMI. Αν δεν έχεις DVI στον υπολογιστή σου δεν γίνεται. Επιπλέον πρόσεξε η τηλεόραση που θα πάρεις να έχεις 1:1 pixel mapping αλλιώς δεν θα έχεις σωστή εικόνα από το PC.
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αρα αστο.Με καρτα γραφικον που να εχει εισοδο dvi γινετε?Αν ναι θα εχω καλυτερη πιοτιτα απο αν εκανα την συνδεση vga-vga.
jesE Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 vga = αναλογικο dvi = ψηφιακο + αναλογικό HDMI = ψηφιακο Οτιδηποτε εχει εξοδο DVI μπορει να καταληξει σε HDMI. Πχ. Μια καρτα γραφικων οπως αναφερεις. GabrielConnor τι lvl εισαι ορε no0ba? χο
joker99 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 xreothikes tin tv,pare kai mia kartoula me DVI na kaneis ti douleia sou. oso gia to sima vga i hdmi,sigoura pio kali piotita eikonas exei to hdmi.
Freakster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Σωκρατη, υπαρχουν μετατροπεις, vga σε dvi και απο εκει βαζεις το καλωδιο που εχω παρει και εγω απο το eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751579 Aλλα οπως ειπε ο Βασιλης, αν δεν εχεις καταλληλη καρτα δε θα καταφερεις τπτ. Να προτιμησεις να εχει vga εισοδο η τιβι, βαζεις εκει το πισι και εχεις αριστη εικονα. Το 360 το βαζεις στην component.
manoulitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 εχω καρτα γραφικων και με vga και με dvi. πως θα λειτουργήσω το dvi... δεν αρκει να το βαλω απλως γιατι το βαζω και δεν παιζει.help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.