Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Αντε αφού βρήκε ο freakster , βρείτε μου και μένα ενα για να βολτάρω στην πόλη!!!
olatalefta Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ειδα μερικα ποδηλατα στο σιτε με 4,5χιλ ε.αυτη η scott θεωρειτε καλη μαρκα?ποιες αλλες παιζουν? κ απ οσο ξερω τα αγωνιστικα αυτα π ειναι για μακρινες αποστασεις με τις λεπτες ροδες παιζουν σε ακομη μεγαλυτερες τιμες.κ τα χειροποιητα σε τρελες τιμες.
Freakster Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Punky, φανταζομαι το ποδηλατακι σου θα ηταν καπως ετσι. http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=90&PHPSESSID=fc22bdaf993561c1489a1b156dc81567 Και με καλαθακι μπροστα.
Freakster Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Φιλε errorone γραψτο στα ελληνικα, γιατι στο μπλα μπλα απαγορευονται τα γκρικλις. Τεσπα. Ηθελε ενα ποδηλατο το οποιο να εχει τρελες αντοχες για αναβαση και καταβαση σε βραχωδες βουνο. Καταληξαμε τελικα στο Scott yz2.
punky Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Βασικά ήταν αυτό: Πέρα από την πλάκα, αν το ενσωματώσεις το ποδήλατο στη ζωή σου και το χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις σου και τα ψώνια σου, ή για να πας σε ένα φίλο και θες να κουβαλήσεις και κάτι μαζί σου, είναι περιοριστικό ένα τέτοιο ποδήλατο. Αφού λέω να πάω να κοιτάξω τώρα αν υπάρχει κάνα αξεσουάρ (όχι καλάθι βέβαια) που να σου επιτρέπει να φορτώνεις πράγματα.
errorone Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Φιλε Freakster το συγκεκριμενο ποδηλατο αν και πολυ ομορφο ειναι πολυ βαρη και σχετικα ακριβω σε σχεση με αυτα που προσφερει. Η σειρα ανταλακτικων του ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη. Να ξερεις οτι στα scott ποδηλατα πληρωνες παραπανω ονομα παρα ουσια. Σιγουρα μπορει να βρει κατι καλητερο αρκει να το ψαξει. Με βαση τον τροπο χρησης που το θελει πιστευω οτι χρειαζεται ενα ποδηλατο full suspension,και αν σε προβληματιζει η αποροφιση της δυναμης απο το πιδαλι (που ειναι αληθεια) υπαρχουν πισω αναρτησεις που κλειδωνουν. Τα ποδηλατα με διπλη αναρτηση ειναι σιγουρα πιο ανθεκτικα στις καταπονισεις και πιο ομαλα στην οδικη συμπεριφορα τους για την συγκεκριμενη χρηση.
Freakster Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 14.8 κιλα θεωρειται βαρυ; Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Θα τα εχω υποψιν για το δικο μου ποδηλατο. Το φιλαρακι μου το αγορασε ηδη το yz2. Για full suspension, δισκόφρενα και αναρτησεις θα χρειαστουν αρκετη συντηρηση, εξοδα και προσοχη ετσι δεν ειναι;
errorone Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Οχι απαρετητα. Τα σηκωνει πολυ συζητιση,υπαρχουν δυο ειδων τα μηχανικα και τα υδραυλικα. Τα μηχανικα ειναι καθαρα στην αγορα για διαφιμηστικους λογους μιας και ειναι κυριολεκτικα ειναι πρακτικα αχρηστα. Ειναι πολυ βαρια σχετικα ακριβα και με πολυ κακες επιδωσεις στην ουσια δεν υπερτερουν σε τιποτα απο τα v-brake. Απο την αλλη τα υδραβλικα ειναι για τους λατρεις του ειδους μια ς και ειναι παρα πολυ ακριβα,για να καταλαβεις μπορει να κοστιζουν οσο ενα ποδηλατο και αν βαλεις και την συντιρηση.... Βεβαια ειναι και εξισου αποδοτικα! Μια καλη και αξιοπιστη λυση για φρενα ειναι τα κλασικα v-brake (μιλαω παντα για καλη σειρα), που ειναι ελαφρια και αποδοτικα. Δεν ειναι απαρετιτο να εχεις δισκοφρενα σε περιπτωση που προτιμησεις full suspension. Αν μιλας για υδραυλικα θα συμφωνισω μαζι σου. Η πισω αναρτηση δεν θα ελεγα οτι χρειαζεται ουτε εξτρα λεφτα ουτε και πολυ συντιρηση.
giankar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Τα ποδήλατα του βίντεο είναι downhill. Όποιος θέλει να ασχοληθεί να έχει γερά πλευρά (παθών)
bilco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μήπως ξέρει κανείς, πως ρυθμίζεται η ανάρτηση στο ποδήλατο που δείχνει ο punky στη φωτογραφία;
Freakster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Στο Scott η δεξια μπροστα αναρτηση εχει μια ροδελα, τη στριβεις αναλογα τι θες, σκληρη ή μαλακη αναρτηση. Λογικα ετσι θα ειναι και στο ideal. @frou-frou Ψαξε για city ποδηλατα (sic) Ενδεικτικα http://www.kassimatisbikes.gr/en/prodcat.php?cat=11
bilco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Στο Scott η δεξια μπροστα αναρτηση εχει μια ροδελα, τη στριβεις αναλογα τι θες, σκληρη ή μαλακη αναρτηση. Λογικα ετσι θα ειναι και στο ideal. Ευχαριστώ Freakster αλλά έχει και μια άλλη στην αριστερή μπουκάλα που λέει Lock/Unlock. Και δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή ρύθμιση. Δηλαδή υπάρχει κάποιος οδηγός, αν πχ την πιέζω με όλο το βάρος μου να βυθίζεται τόσα εκατοστά;
Freakster Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Απο οτι καταλαβαινω το lock θα ειναι για να μην κινειται καθολου η αναρτηση. θα σε καταπονησει περισσοτερο ετσι. Εμας μας συμβουλεψε ο πωλητης, αναλογα πως μας βολευει να την ρυθμιζουμε, οπως νιωθουμε ανετα.
bilco Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ και πάλι Freakster θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω
Melissa_virus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Πω πω... Αυτά που κάνουν στο video είναι άπιαστα... Θα έχουν φάει άπειρες τούμπες μέχρι να μάθουν να προσγειώνονται χωρίς να τρώνε χώμα. Πολύ γερά χέρια, πόδια, μέση και φυσικά γερά κόκαλα! Ωραίο άθλημα το ποδήλατο. Ζηλεύω κάποιες επαρχιακές πόλεις που έτυχε να βρεθώ και όλοι κυκλοφορούσαν με ποδήλατα. Όπως Τρίκαλα – άπειρα ποδήλατα! Νέοι ηλικιωμένοι. Και Καρδίτσα. Και σε άλλα μέρη. Αλλά σαν τα Τρίκαλα, δεν έχω δει αλλού τόσα ποδήλατα (στην Ελλάδα). Βασικά κάτι που μου είπε μια φίλη μου και έπαθα σοκ, ο αδερφός της αγόρασε ποδήλατο αξίας 5.000 euro! Δεν ξέρω τι σκατά πήρε αλλά απλά πανάκριβο! Καρδίτσα βρίσκετε. Και πάει πάνω στην λίμνη για ποδηλασία σε βουνό. Αλλά 5.000 πολλά λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.