Προς το περιεχόμενο

συνεχες restart και οχι εκκινηση τον windows

mariaarv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινώντας τον υπολογιστή βγαίνει το παρακάτω μήνυμα.

(Εννοείται ότι δεν ανταποκρίνεται ούτε σε ασφαλή λειτουργία)

Λυπούμαστε αλλά τα Windows δεν ξεκίνησαν επιτυχημένα αυτό ίσως οφείλετε σε μια πρόσφατη αλλαγή υλικού η λογισμικού.

Αν ο υπολογιστής σας σταματήσει να ανταποκρίνεται , επανακκινήθηκε απρόσμενα ή η λειτουργία του τερματίστηκε αυτόματα για να προστατευθούν τα αρχεία και οι φάκελοι , επιλέξτε τις τελευταίες γνωστές και σωστές ρυθμίσεις για να επιστρέψετε στις πρόσφατες ρυθμίσεις που λειτουργούσαν

Αν μια προηγούμενη προσπάθεια εκκίνησης διακόπηκε λόγω διακοπής ρεύματος ή πίεσης του κουμπιού ισχύος ή επαναφοράς ή δεν είστε βέβαιοι τι προκάλεσε το πρόβλημα , επιλέξτε κανονική εκκίνηση των Windows

- Ασφαλής λειτουργία

- Ασφαλής λειτουργία με δίκτυο

- Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών

Τελευταίες γνωστές σωστές ρυθμίσεις (οι ποιο πρόσφατες που λειτουργούσαν)

Πατήστε πάνω και κάτω βέλος για να μετακινήσετε την επιλογή σας δευτερόλεπτα μέχρι την εκκίνηση των Windows 28

.

0 και στη συνέχεια συνεχώς κάνει reboot

Σημειώνω ότι το λειτουργικό είναι Windows xp pro με sp2

Προσπαθησα να κανω format αλλα ενο εκανα κανονικα boot from cd κατα την εκκινηση μου εβγαλε μυνημα πως δεν μπορει να συνεχιση γιατι λειπει καποιο αρχειο και εβγαλε το μυνημα "load needed DLLs for HAL" Δοκιμασα δυο διαφορετικεσ κοπιες και εβγαλε ακριβοσ το ιδιο

κάποιος φίλος ας βοηθήσει

Δημοσ.

Το dvd-rom δουλευει καλα γιατι ειναι σχετικα καινουργιο (6 μηνων ) και μεχρι προχθε΅δουλευε σωστα που το χρησιμοποιησα

Δημοσ.

εγω προτεινω ενα φορματ ισως κατι να χτυπησε στα win τωρα αν δεν θες φορματ παμε σε λυση repair

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω format αλλα ενο εκανα κανονικα boot from cd κατα την εκκινηση μου εβγαλε μυνημα πως δεν μπορει να συνεχιση γιατι λειπει καποιο αρχειο και εβγαλε το μυνημα "load needed DLLs for HAL" Δοκιμασα δυο διαφορετικεσ κοπιες και εβγαλε ακριβος το ιδιο

Δημοσ.

κανε σε παρακαλω ενα MEMtest.κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα RAM.Αν θελεις να αποφυγεις το memtest,ελεγξε τις ram,καθαρισε τες κλπ.

Δημοσ.

κατεβασε το απο εδω και γραψε το .ISO σε ενα CD.μετα πρεπει να κανεις boot με αυτο το cd και να κανεις το τεστ.

για να μην μπλεξεις ακομα,κανε τον καθαρισμο που σου ειπα και δοκιμασε για αλλη μια φορα.αν δεν αποδωσει,προχωρα στο MEMtest

Δημοσ.

είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ως αναφορά το 1ο μέρος του προβλήματος σου... χωρίς να αλλάξει κάτι στο pc , έκανε restart με το τρόπο που περίγραψες... το πρόβλημα μου λύθηκε όμως με format, χωρίς το 2ο μέρος του προβλήματος σου ...

Δημοσ.

λογικο ειναι αυτο που λες...Για χιλιους δυο λογους μπορουν να καταστραφουν τα αρχεια για την εκκινηση των windows.

το να υπαρχει προβλημα με την RAM ειναι εξειδικευμενο προβλημα..

Δημοσ.

εβγαλα και καθαρισα τις ram ,τις τοποθετισα σε αλλες υποδοχες τις μητρικη και αποσυνδεσα οτι αλλο ειχα πανω στον υπολογιστη και ευτυχος αναψε αλλα σερνοταν . τι νομιζετε πως πρεπει να κανω ? να παρω καινουργιες μνημες?

Δημοσ.

εισαι σιγουρη οτι αναγνωριζει οση RAM ειχες και πριν??

(μηπως πχ πριν ειχες 1 GB και τωρα σου βρισκει μονο τα 512 mb?)

ελεγξε το στην εκκινηση,πριν φορτωσει windows,διαφορετικα δεξι κλικ στο "Ο Υπολογιστης μου",ιδιοτητες και βλεπεις κατω κατω ποση ραμ εχεις

ειναι πολυ πιθανο αυτο που αναφερω,ειδικα εφοσον μας λες οτι αλλαξες και θεση στις ραμ

Δημοσ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ RAM ΠΟΥ ΕΧΩ (1024) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

Δημοσ.

1) μην γραφεις με κεφαλαια.ειναι σαν να φωναζεις και ειναι ασχημο

2)προσωπικα αποκλειω να ειναι το τροφοδοτικο.εφοσον λες ομως οτι παει αργα και τρωει κολληματα,προς τον σκληρο πηγαινει το μυαλο μου.0ταν εστησες απ'την αρχη windows εκανες full ή quick format?αν εκανες full σου εβγαλε καποιο προβλημα?ποση ωρα σου πηρε?και για τι μεγεθος δισκου μιλαμε?

Δημοσ.

logika mono me format 8a li8i to problima sou file.afto pou mporis na kaneis an sou bgazei problima otan pas na kaneis format afto pou mporis na kaneis einai na sbisis to skliro sou telios kai meta na ton kaneis format.xrisimopiise kapi oprograma opos to Maxblast.sbise telios to skliro kai meta 8a ton kanei format

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...