COMPUTER-MAN Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 το forum μου το σβήσανε !!να τι μου βγαίνει ότανε πάω να μπω Bienvenido a instalacion de tu foro gratis Para crear un foro, solo tiene que rellenar los campos abajo. Las cuentas email de hotmail, consideran nuestros email enviados como spam. Intentalo con una cuenta de Gmail όυτε τσόντες έβαλα ούτε κρακς γιατί το σβήσανε??και κίνηση είχε http://www.greekhiphop.phpbb24.com το καινούργιο που έφτιαξα....αλλά δν έχει μέλη
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αυτό που σου βγαίνει είναι ο οδηγός εγκατάστασης του forum στα ιταλικά. Προφανώς παραβίασες κάποιον όρο και για αυτό στο σβήσανε.
COMPUTER-MAN Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 tora to proi pou eida dn to sbisane.:???::???:alla kalou kakou tha tsekaro mipos graftike tipota kai itane proeidopiisi
dim's Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αυτό που σου βγαίνει είναι ο οδηγός εγκατάστασης του forum στα ιταλικά.Προφανώς παραβίασες κάποιον όρο και για αυτό στο σβήσανε. Κοντά έπεσες, Ισπανικά...
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Κοντά έπεσες, Ισπανικά... omg, πως κατάφερα και είδα το los για la ? Όντως είναι Ισπανικά
Stavros_Ribo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ωχ κι εγώ για Ιταλικά τα πέρασα ???? Όσο για το forum πρέπει πάντα να προσέχεις τι γράφεις και τι κάνεις. Γι` αυτό καλό κάνουν στο Insomnia που διαγάραφουν κάθε <<πονηρό μήνυμα>>.
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πιάσε πες τους: Eh, gringos, que passa? Mia forum no CRACKos no BIZI no kohonas? Que dilitos gaouchos?
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πιάσε πες τους: Eh, gringos, que passa? Mia forum no CRACKos no BIZI no kohonas? Que dilitos gaouchos? Cojones, not kohonas
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Cojones, not kohonas και στα ελληνικά και στα ισπανικά ανορθόγραφος...
COMPUTER-MAN Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 mipos ta link prepei na ta grafo se ''code'' http::τάδε.com/''code'' kai oxi se http://www.τάδε.com??
dim's Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Πιάσε πες τους: Eh, gringos, que passa? Mia forum no CRACKos no BIZI no kohonas? Que dilitos gaouchos? Ιταλικά είναι αυτά;
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ιταλικά είναι αυτά; Βασικά εγω σε αυτό που έγραψε βλέπω ένα mix από ιταλικά και ισπανικά και μερικές άγνωστες λέξεις
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Βασικά εγω σε αυτό που έγραψε βλέπω ένα mix από ιταλικά και ισπανικά και μερικές άγνωστες λέξεις Ιταλικά;;; Έγραψα εγώ Ιταλικά; Ρε τι κρυφές γνώσεις έχω! Ισπανικά ήθελα να γράψω. Ότι έμαθα από το San Andreas.
billpeppas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αχαχαχαχ. Mia forum = my forum ( in italian )
alexzzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ακατέργαστο διαμάντι είμαι τελικά!!! Τζάμπα χάνομαι στα forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.