sfakattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 ναι φίλε μου....έχει χειρότερη κάρτα γραφικών καλύτερο επεξεργαστή και το κυριότερο...έχει σχεδόν 1500...απαγορευτικό...για μενα τουλάχιστον
nobleman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απορρίπτηκε άδοξα η σύνθεση multirama με συνοπτικές διαδικασίες... Αν θέλεις μια πολύ συμφέρουσα λύση, διάβασε το νήμα που προτείνω... θα βρεις ενδιαφέρουσδες απόψεις... πάντως, το δοκίμασα και το βρήκα καταπληκτικό για την κατηγορία του +3 χρόνια εγγύηση!
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Me tosa xrimata pou diatheteis pare ena Macbook gia na goustareis. Xwris kan deuteri skepsi!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 ναι φίλε μου....έχει χειρότερη κάρτα γραφικών καλύτερο επεξεργαστή και το κυριότερο...έχει σχεδόν 1500...απαγορευτικό...για μενα τουλάχιστον ε πήγαινε τότε στον acer 5920 141 που καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις...
tonyk_x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 -Mην πάρεις laptop made in Greece. (turbo-x, multiδράμα innovator κλπ) Η ποιότητα κατασκευής είναι χάλια, η ποιότητα συναρμολόγησης ακόμα χειρότερη, υπερθερμαίνονται, κάνουν περισσότερη φασαρία κλπ.-Μην πάρεις ACER λόγω αντιπροσωπείας -Μην πάρεις υπολογιστή με δίσκο στις 4200στροφές αν δε θες να σέρνεσαι στο πάτωμα. Όπως καταλαβαίνεις απέκλεισα και τις 3επιλογές σου. Στα λεφτά αυτά μπορείς να πάρεις laptop με 17αρα οθόνη που είναι απόλαυση ειδικά αν το θες για desktop replacement (που απ' ότι καταλαβα γι' αυτο το θες). Εγώ πήρα το HP9362 με 1350euro και έμεινα απολυτα ευχαριστημένος. Είναι ένα κουκλί με πολύ ποιοτικά υλικά και άριστη συναρμολόγηση. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900229 Δες επίσης και τα Dell Vostro, όπου διαλέγεις εσύ τα εξαρτήματα που θες. http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/vostronb?c=gr&cs=RC1078530&l=el&s=pad Για τα ελληνικά Laptop Θα συμφωνήσω. Για το θέμα αντιπροσωπίας της Acer δεν καταλαβαίνω που στηρίζεσαι και το λες. Όσο για τον 5920 +1 από εμένα. Τουλάχιστον εγώ τον έχω δουλέψει και μπορώ να κρίνω καλύτερα από κάποιοπν που έχει δει απλά τα χαρακτηριστικά του σε e-shop... Τώρα όσον αφορά το HP που πήρες εκτός της 17άρας δεν νομίζω ότι υπερτερεί πουθενά σε σχέση με το Acer...
sfakattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δηλαδή: ο Multirama έχει + την εγγύηση,καλύτερη κάρτα γραφικών,καλύτερο σκληρό ο Acer έχει περισσότερες θύρες, γρηγορότερες μνήμες και σχετικά καλύτερο design...Δεν ξέρω τι να διαλέξω....
tzotzo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Οσο και αν σου φαινεται περιεργο,ο αργος σκληρος,δλδ στις 4200 στροφες,μπορει να φερει μειωσει της ταξης του 30 % στο συστημα.Οποτε μην το σκεφτεσαι καν. Η αντιπροσωπια της ACER ειναι γτπ,το ξερουν ολοι. Οσον αφορα για προτασεις μην κοιτατε μονο στο πλαισιο ρε παιδια,και κυριως μην κοιτατε με κριτηριο,τα eshops. Κανε μια βολτα στην στουρναρη δες πως ειναι τα μηχανακια και κρινε με βαση αυτο. Τα lenovo γιατι δεν εχουν παισει στο τραπεζι δεν καταλαβαινω
tonyk_x Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Η αντιπροσωπια της ACER ειναι γτπ,το ξερουν ολοι. Να υποθέσω ότι μιλάς με βάση επιστημονικά κριτήρια...
zourlas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 auto pira egw me hd 2600 kaliteri apo 8600 gt apo oti diavasa se ena sigritiko http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=132586
cxmgp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Να υποθέσω ότι μιλάς με βάση επιστημονικά κριτήρια... Προφανως μιλαει απο την εμπειρια τοσων χρηστων στα ελληνικα forums. Αν δεν το γνωριζεις τοτε μαλλον δεν ετυχε να διαβασεις κατι
cxmgp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 auto pira egw me hd 2600 kaliteri apo 8600 gt apo oti diavasa se ena sigritikohttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=132586 στο λινκ που παρεθεσες ο υπολογιστης εχει την hd 2300 που ειναι σαφως χειροτερη απο την 8600gt !!! Που βρηκες συγκριτικο που να αναφερει οτι η 2600 ειναι καλυτερη απο την 8600 ? Αν μπορεις δωσε λινκ
tonyk_x Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Προφανως μιλαει απο την εμπειρια τοσων χρηστων στα ελληνικα forums. Αν δεν το γνωριζεις τοτε μαλλον δεν ετυχε να διαβασεις κατι Μπα ... απλά έτυχε να έχουν περάσει καμιά 250αριά Acer από τα χεράκια μου... Το μόνο μοντέλο που είχε αποδεδειγμένα πρόβλημα ήταν το Aspire 1512 WLMi το οποίο εμφάνιζε προβλήματα με το chip γραφικών μετά από 1,5-2 χρόνια ή έκαιγε το inverter της οθόνης (ο Athlon του ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες και χρειαζόταν συχνά καθάρισμα στους ανεμιστήρες και τις ψύκτρες του). Πριν μιλήσεις ενημερώσου για τις νέες οδηγίες που έχει δώσει η Acer όσον αφορά τις επισκευές φορητών εντός και εκτός εγγύησης. Αν δεν στο έχουν επισκευάσει σε 15 μέρες γίνεται αντικατάσταση με ίδιο ή αντίστοιχο μοντέλο αν το μοντέλο σου δε βρίσκετε πλέον σε παραγωγή ή stock.... Σέβομαι τις απόψεις των μελών κάθε φόρουμ αλλά όταν έχω προσωπική εμπειρία προτιμώ να ακολουθώ αυτήν...
fasteagle Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Πάρε macbook pro gr 15,4", 2.2GHz c2d santa rosa (800MHz FSB) (T7500) 2048 MB DDR2 667MHz 8600M GT 128 MB ram GDDR3 120GB SATA 5400rpm Έχει 1680 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) αλλά πίστεψέ με το αξίζει. Ποιότητα και εγγύηση μαμάς apple. Κορυφαία δηλαδή. Και το κυριότερο με Bootcamp τρέχεις και win vista (όχι ως εξομοίωση αλλά σαν dual boot) δηλαδή με όλα τα καλούδια των win και με την σταθερότητα των Mac. Εγώ το πήρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προμηθεύτηκα από Multirama. Μου δώσανε και win vista home premium gr (dsp). Αν είσαι από Αθήνα μπορείς να το προμηθευτείς κατευθείαν από rainbow. Το Bootcamp Είναι εγκεκριμμένο από apple και διατίθεται δωρεάν από το site.
cxmgp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μπα ... απλά έτυχε να έχουν περάσει καμιά 250αριά Acer από τα χεράκια μου...Το μόνο μοντέλο που είχε αποδεδειγμένα πρόβλημα ήταν το Aspire 1512 WLMi το οποίο εμφάνιζε προβλήματα με το chip γραφικών μετά από 1,5-2 χρόνια ή έκαιγε το inverter της οθόνης (ο Athlon του ανέβαζε τρελές θερμοκρασίες και χρειαζόταν συχνά καθάρισμα στους ανεμιστήρες και τις ψύκτρες του). Πριν μιλήσεις ενημερώσου για τις νέες οδηγίες που έχει δώσει η Acer όσον αφορά τις επισκευές φορητών εντός και εκτός εγγύησης. Αν δεν στο έχουν επισκευάσει σε 15 μέρες γίνεται αντικατάσταση με ίδιο ή αντίστοιχο μοντέλο αν το μοντέλο σου δε βρίσκετε πλέον σε παραγωγή ή stock.... Σέβομαι τις απόψεις των μελών κάθε φόρουμ αλλά όταν έχω προσωπική εμπειρία προτιμώ να ακολουθώ αυτήν... ακυρη η πρωτη σου παραγραφος, μακαρι να ηταν μονο αυτο το μοντελο προβληματικο. Τεσπα το παιδι αναφεροταν για το service και οχι για τα laptop! Aπο ποτε γινετε αντικατασταση ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ; δεν εχουμε προβλημε με acer και fujitsu! Προβλημα εχουμε με το service τους! Σε αυτο σου λεω οτι αν δε το γνωριζεις, τοτε δεν εχεις ψαξει
TechnoState Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 re tonyk_x me geia sou k xara sou, oson afora na ypostirikseis ta symferonta sou edw afou douleueis gia logariasmo tis ACER (toulaxiston egw apo ta post sou auto katalava, diorthwse me an thes) opws arketa paidia edw mesa, imoun k egw telikos xristis tis Acer me ena Aspire, eilikrina itan mia apo tis xeiroteres agores pou eixa kanei, euxaristw ton theo pou mporesa na to diwksw(metapwlisi) me mikres apwlies/zimia. Prin to acer eixa ena FujitsuSiemens, Amilo X Series, gia ta lefta pou eixa dwsei itan apsogo k epeidi to aderfaki efeuge Agglia xreiastike note-book (tou to ekana pass, episis itan eukairia na allaksw) etsi vrika tin 'eukairia' tou Acer k meta apo ligo kairo agwniousa na ton ksefortwthw(den exeis idea posa polla provlimata parousiase-xrisi grafeiou k elafries efarmoges ektos apo kanena photoshop i sympiesi video) varethika na plirwnw courier gia na to stelnw sto service(menw eparxia) kai na menw 15thimera xwris pc.... so gia na kleisw, eimai 7 mines me Lenovo 3000Series symperiferetai apsoga exei 2xronia eggyisi k episis tin ypografi tis IBM afou exei eksagorasei apo autin ton tomea kataskeuis proswpikwn foritwn ypologistwn (mazi me tin Dell oi megalyteroi kataskeuastes notebooks den einai? i kanw lathos?) p.s.1 to Fujitsu Siemens zei k vasileuei p.s.2 apo tin empeiria mou k mono, vevaiws k den tha proteinw ACER se opoiondipote xristi thelisei tin gnwmi mou. filika Cwstas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.