Προς το περιεχόμενο

megali kai wide mexri 300E !

tatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera sas! opos grafo kai sto topic psaxno gia megali wide othoni alla mexri 300 eyropoula! vrika aytin edo! ti lete?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168556

einai alithia oti oso pio megalo einai to contrast apo ti mia einai poli kalo giati exis zontana xromata alla apo tin alli kourazonte gia plaka ta matia sou??

rotao giati stin othoni tha pernao polles ores...gaming poli , surfarisma poli kai poli doulia se office!! kai polles fores kapoia video edit pou asxoloume! akouo gnomes kai protaseis??^^

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα τη συγκεκριμένη οθόνη την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι.. φωτεινότατη!! Φτιάχνεται όμως με ρυθμίσεις και υπομονή. Εγώ την αγόρασα από γνωστό μαγαζί της Στουρνάρη με 280 ευρώ και έδωσα άλλα 30 για εγγύηση 0 pixel.

Δημοσ.

@koozoop otan les fotinotati..enoeis kai kourastikotati na fantasto eh??

+alla 30 gia 0 pixel gia ena xrono omws??gia poso kairo?

ego nomiza pos genikos i LG einai 3 xronia on site....eixa lg kai to on site einai oti kalitero...allaksa 4-5 fores othoni kai tin epomeni mera eixa alli spiti mou... an exete kai alles protasis tis akouo alla kai tin gnomi sas gia ayti tin othoni!

Δημοσ.

0 pixel για 6 μήνες. Δεν αποτελέι προσφορά της LG αλλά του καταστήματος που την αγόρασα. Εαν έχει καμμένο pixel στην αλλάζουν επί τόπου. Δεν έχει να κάνει με τα 3 on site της LG. Έτσι και αλλιώς , προς το παρόν, καμία εταιρία δεν δίνει εγγύηση για 0 pixel πάνω από τις 19".

Ναί, είναι λίγο κουραστική με τις default ρυθμίσεις αλλά τη φέρνεις στα μέτρα σου. Είναι θέμα συνήθειας..

Δημοσ.

'Εχει μόνο 15in D-Sub και όχι DVI-D, 5ms (αλλά δεν παίζει και πολύ ρόλο κάτω από τα 8 ms) και νομίζω ότι είναι 21.6" και όχι 22" (γιάννης... γιαννάκης..). Προσωπικά θα έδινα παραπάνω μόνο και μόνο για το DVI-D input.

Δημοσ.

Όσο μαθαίνω μερικά πράγματα απο αυτά που γράφουμε εδώ, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η αγορά της υποφήφιας οθόνης :)

και να φανταστείτε ότι ξεκίνησα με την προυπόθεση να πάρω μια acer 20'' που έχει το πλαίσιο με 219 , ενώ μετά που μου είπαν μακριά απο acer, αυτή που 'χαλβαδιάζω' τώρα είναι μια LG 22'' που είναι και tv.να δούμε :)

Δημοσ.
...

και να φανταστείτε ότι ξεκίνησα με την προυπόθεση να πάρω μια acer 20'' που έχει το πλαίσιο με 219 , ενώ μετά που μου είπαν μακριά απο acer, αυτή που 'χαλβαδιάζω' τώρα είναι μια LG 22'' που είναι και tv.να δούμε :)

περιμενε να φερει την 22αρα το eσοπ και χτυπα την:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...