ki_ha1984 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 φιλε pcfun εσει δεν ειπες ποιο επανω οτι με το Ashampoo Anti-spyware και το antispyware τα καθαρισες?
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Kλάψτα χαράλαμπε . Άσστο format κατευθειαν γιατι θα το ξεσκίοσεις το pc. τι είναι απροπόνητο και θα πάθει κάνα μυικό τραυματισμό???
pcfan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 ναι τα καθάρισα αλλα μετα το pc σερνοταν και ειχα και την έννοια ότι ειναι μολύσμένος και λέω τι το θες το πψ το μολυσμένο Format γρήγορα.!
ki_ha1984 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 liopyr για πες μας τι ειναι ? το οτι αρχιζει και σερνετε το βλεπω και εγω στο δικο μου αλλα εχω την εντιποση οτι ειναι απο το spyware . σημερα βρηκα το ashampoo antispyware201_sm που ειναι και για vista και εχει και πολι καινουρια update. εσεις τι λετε να κανω τελικα format ????
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 και να έχεις κολλήσει spyware, δεν είναι αυτό ο λόγος που σέρνεται το pc σου νομίζω... τα spyware,ναι είναι εκνευριστικά και μόνο στην ιδέα πως υπάρχουν, αλλά δεν είναι και τόσο ''βαριά'' πια ώστε να σέρνεται ο υπολογιστής... εγώ με nod32, zonealarm pro και κάνα ad-aware μια στο τόσο δεν είχα ποτέ πρόβλημα... :|
ki_ha1984 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 liopyr εσυ εχεις καθαρισει ποτε σου αυτο το συγκεκριμενο spyware (spyware secure). γιατη εγω δοκιμασα ολα αυτα που ειπεσ αλλα τιποτα .
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 όχι, δόξα τω Μάρξ, το pc μου ''φυσσάει'', έχουν πολύ καιρό να με απασχολήσουν τέτοια θέματα... απλά προσέχω τι κατεβάζω και από που...
arxhgos78 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 τα ίδια και σε 2 PC πελατών μου. πετάγονται popups από spyware-secure.com αν και δοκίμασα τα πάντα όπως και ο αρχικός φίλος που έκανε το post η τελευταία ελπίδα είναι εδω. http://www.secuser.com/alertes/2007/spyware-secure.htm αν και τα γαλλικά μου είναι άθλια, δοξα το θεό το systran.otenet.gr έκανε καλή δουλειά. με λίγα λόγια αναφέρει οτι θα αφαιρέσει το spyware-secure μαραφέτι που έχουμε κολλήσει χρησιμοποιόντας το AVG Anti-Rootkit Free http://free.grisoft.com/doc/5390/us/frt/0?prd=arw επίσης δοκιμάστε και τη νέα και δωρεάν έκδοση του spybot search & destroy 1.5.1 απο εδώ (και όχι την ξεχασμένη και μη αποτελεσματικη πλέον 1.4) http://www.safer-networking.org/en/mirrors/index.html εάν ούτε αυτό δουλέψει τοτε η μοναδική λύση είναι ο περιορισμός του μπλοκαρίσματος του host spyware-secure που επινόησα μετα απο λίγο ψάξιμο στο google. Υπάρχει μια λίστα που οποιοδήποτε Host περνά απο τα τη λίστα αυτή των windows πρίν βγεί στο Internet. εκεί κάνω ενα redirect του host που θέλω σε 127.0.0.1 εναρξη -> εκτέλεση -> notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts προσθέστε στο τέλος του αρχέιου 127.0.0.1 spyware-secure.com που σημαίνει οτι οποιοσδήποτε browser προσπαθήσει να ανοίξει τη συγκεκριμένη σελίδα θα βγέι η 127.0.0.1 η αλλιώς γνωστή σε εμάς localhost
johnpap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Το Spyware secure καθώς και ένα μάτσο άλλα που μας πετάνε popups από τον χώρο ειδοποιήσεων χρησιμοποιούν το Zlob Trojan. Το αντιμετώπισα και παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς χρησιμοποίησα. Επειδή υπάρχουν αρκετές παραλλαγές είναι δύσκολο να θυμάμαι! Ένα εργαλείο είναι το Smitfraudfix. Έπίσης κοίτα μέσα στο Program Files αν έχεις έναν φάκελο που λέγεται Video ActiveX Object ή κάτι παρόμοιο. Μία τρίτη λύση είναι XoftspySE το οποίο το χρησιμοποίησα για να εντοπίσω τα μολυσμένα αρχεία και μετά (αφού αν θυμάμαι καλά πρέπει να το αγοράσεις για να τα κάνει remove) πήγα και τα αφαίρεσα χειροκίνητα. Οδηγός χρήσης του smitfraudfix Ελπίζω να βοήθησα Τα links που δίνω είναι για το download των αρχείων που χρειάζεστε και παρόλο που είναι exe μην ανησυχείτε!
ki_ha1984 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια και το ιδιο θελω να πω οπως λεει και ο Pcfun μονο format . τωρα που το εκανα format καθαρισε επιτελουσ απο ολλα τα προβληματα. παντος πανω σε vista που εχω εγω κανενα απο τα παραπάνω δεν εκανε τιποτα. Τωρα εχω βαλει το Norton AntiVirus Corporate Edition την τελευτεα εκδοση και θελω να ελπιζω οτι δεν θα την ξανα πατησω
dimitris2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τωρα εχω βαλει το Norton AntiVirus Corporate Edition την τελευτεα εκδοση και θελω να ελπιζω οτι δεν θα την ξανα πατησω γνωμη μου ειναι πως αν δεν θες να την ξαναπατησεις να αλλαξεis antivirus
Charoula1985 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Γεια σας! Έχω πρόβλημα με το pc μου, έχει κολλήσει spyware και μου ανοίγει συνέχεια ένα site από τη mustikotita tou ipologisti και λέει ότι έχει κολλήσει spyware και πέφτει η απόδοση του συστήματος τρελά.Με λίγα λόγια δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το internet για να κάνω τη δουλειά μου, πρέπει να βγάλω μια πτυχιακή και δεν μπορώ.... Ορισμένα url δεν κατεβαίνουν.Έχω δοκιμάσει νομίζω τα πάντα.Δηλαδή: Spybot S&D, AVG AntispywareEset Nod32 Smart Security(όλα αυτά με update φυσικά), και έχω κάνει και format στο pc μου.Παρ όλα αυτά το πρόβλημα παραμένει και εγώ δεν μπορώ να δουλέψω.Σας παρακαλώ βοήθεια!!!
-WISE- Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 charoula υ[αρχει ηδη θεμα με το μυστικοτητατουυπολογιστη.κανε ενα σερτς και θα σαι οκ πιστευω. τωρα οσον αφορα το δικο μου προβλημα υπαρχι απο τον σεπτεμβρη.πως σας φανηκε?? εχω δοκιμασει τα παντα.το Smitfraudfix μου χαν πει θα εκανε δουλεια αλλα τπτ...εχω το avg και το zonealarm.εχω σκαναρει ενδεικτικα με το ανταγουερ,avg antispyware και αλλα πολλα αλλα τπτ.ρε γμτ δεν ξερω τι να κανω...τοσο καιρο αποφευγω να κανω φορματ λογω των αρχειων που εχω αλλα δεν αντεχω αλλο!τι λετε να κανω?
stauros772000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 ΦΟΡΜΑΤ... δεν καταλαβαινω την φοβια.... ή βαριεστε να γραψετε 2-3 dvd των δεδομενων σας????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.