litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αγόρασα σήμερα έναν westerDigital 150gb raptor 10000rpms X αλλα πάνω στην χαρα μου να τον πάρω δεν είδα οτι πήρα το μοντέλο sata1 Χάνω πολλά σε σχέση με τον προηγούμενό μου σκληρό wd 1600js 7200rpms sata2. Γενικά καλός είναι ο σκληρός μου?Επίσης είναι με πλαστικό απο επάνω και φοβάμαι μη μπει μέσα φως και χαλάσει...
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Πάντως για το φως μην ανησυχείς,αυτοί που το φτιάξαν ξέρουν να το φτιάχνουν. :wink: Για τα άλλα δεν ξέρω.
george_o/c Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μα όλοι οι Raptor, SATA είναι ... (αν δεν απατώμαι :razz:) Κερδίζεις θα έλεγα πολλά περισσότερα σε σχέση με τον παλιό W/D ... Το μεγαλύτερο seek time και η ταχ/τα στις 10000 στροφές το λεπτό, τον κάνουν να ξεχωρίζει :wink: Αν και προσωπικά αντί για ~190ε για τον Raptor, θα έδινα 130ε για δύο Seagate Barracuda 320G σε Raid 0 ... :wink:
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μακάρι, αν είναι καλός τέλειωσε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
george_o/c Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Τρέξε κανένα Hard Disk Benchmark στο Sandra, να μας διαφωτίσεις, με τις επιδόσεις του Raptor ... :wink:
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 δεν έχω σάντρα και δεν έχω τώρα χρόνο για να το βάλω (δηλαδή βαριέμε) αλλα μπορώ να κάνω το τεστ που έχει στην διαχείρησει συσκευών.Αν δεν κάνει , μόλις κατέβουν αυτά που κατεβάζω θα κατεβάσω και το σαντρα και θα ποστάρω κάποια στιγμή σήμερα. Α!Πριν το κάνω για φώτισε με που θα πάω απο το πρόγραμμα για bench και ποια έκδοση να κατεβάσω
george_o/c Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 http://files.extremeoverclocking.com/file.php?f=75 κάτω κάτω που λέει Primary Download Site :wink: Όσο για το ποιό test θα τρέξεις, μισό ... edit: Αυτό τρέξε :wink:
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 τα έκανα όλα αλλα δεν μπορώ να ανεβάσω στο Imageshack.com . Θα δοκιμάσω αύριο
litle_john Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 πάντως τώρα που έβαλα drivers για όλο το σύστημα μπορώ να πω πως η διαφορά είναι παρα πολύ αισθητή στην ταχύτητα (προς το καλύτερο φυσικά)
sa3rdna Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Αγόρασα σήμερα έναν westerDigital 150gb raptor 10000rpms X αλλα πάνω στην χαρα μου να τον πάρω δεν είδα οτι πήρα το μοντέλο sata1 Χάνω πολλά σε σχέση με τον προηγούμενό μου σκληρό wd 1600js 7200rpms sata2. Γενικά καλός είναι ο σκληρός μου?Επίσης είναι με πλαστικό απο επάνω και φοβάμαι μη μπει μέσα φως και χαλάσει... αν δεν κάνω λάθος (και σύμφωνα με την WD, δεν κάνω) δεν υπάρχει SATA ΙΙ μοντέλο της σειράς Raptor X άρα κανείς δεν σε έκλεψε. όσο για την ταχύτητα δεν υπάρχει συνολικά πιο γρήγορος δίσκος για desktop από αυτόν που πήρες κι αν υπάρχουν πιο γρήγοροι θα είναι 2-3 μοντέλα όχι παραπάνω, αν δεν κάνω λάθος.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 george_o/c δεν είναι όλοι οι Raptor SATA. ??? oloi oi raptor apo to 2001 sata einai apo oti ksero...
george_o/c Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Και εγώ αυτό νόμιζα guys ... Τί να πω? Sata 1 μου το 'παν πάντως ... :razz:
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 gia ton filo pou pire tous dio seagate barracuda se raid 0 kai ego tis idia apopsis eimai oti me to raid blepeis kalitera taxitita.,apla oti raid kai na ftiaxeis o raptor logo 10000 strofon exei mikrotero access time .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.