Προς το περιεχόμενο

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε (Εισ μνήμην 7600GS)?

mao mao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μετά από ατελείωτο ψάξιμο σε ξένα και ελληνικά forum, μετά από ατελείωτες συνταγές και τεχνολογικές πατέντες θα ήθελα να καταλάβω αν τελικά τα προβλήματα που βγάζει η 7600GS λύθηκαν?

Για να καταλάβετε...ΈΧω μια μητρική MSI K8N Neo Platinum.Όταν έβαλα πάνω της την Club-3d 7600GS σε AGP τότε:

1) Ενίοτε το pc έβγαζε την μπλε οθόνη

2) Κόλλαγε οικτρά στα video

3) Προβλήματα στα παιχνίδια με τα γραφικά

Οι λύσεις που εκανα ήταν:

1)Τροφοδοσία απευθείας στην κάρτα από το Q-Tek 500W που έχω - Αποτελεσμα:Τίποτα

2)Απενεργοποίηση του fast-write και στα bios έβαλα το AGP στα 4Χ - Αποτέλεσμα:Τίποτα

3)Άλλαξα τους drivers και έβαλα τους πιο παλιούς (μέχρι και ForceWare 84.83)

Γενικά δοκίμασα πολλές πατέντες από όλες αυτές που προτείνονταν από συμπάσχοντες.Αυτό που θέλω να μάθω είναι: Τελικά τα προβλήματα που εμφανίζουν οι 7600GS έχουν λυθεί?Πως? Μπορεί κάποιος να μου πει αναλυτικά πια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να λειτουργήσει αυτή η καρτα?

Σας Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει αναφερθεί και από άλλους και η αλλαγή της κάρτας έφερε τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα δεν είναι στην κάρτα αλλά μάλλον στους drivers της. Κάποιος που είχε αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ίσως καταλάβει τι εννοώ...

Δημοσ.

H τροφοδότηση γίνεται με ένα καλώδιο απευθείας από το τροφοδοτικό,τα υπόλοιπα περιφερειακά δε συνδέονται χωρίς να παρεμβάλλεται η κάρτα, ανεξάρτητα

Δημοσ.

Πως εισαι σιγουρος πως δεν ειναι ελατωματικη η συγκεκριμενη καρτα...

Τροφοδοσια να φταει το αποκλειω μιας και θα ετρεχε ακομα κ σε no-name 300αρι η 7600...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...