pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Ας πούμε οτι αγοράζεις μια CPU,ή μια κάρτα γραφικών,ή μνήμες,ή ξέρω γω τι. Με όλα αυτά που ακούμε κατά καιρούς για τα μαγαζιά προκύπτει το ερώτημα,γιατί εγώ να τους εμπιστευτώ? Γι'αυτό αναρωτιέμαι,πως μπορώ να ελέγξω αν μου δώσαν προΐόν δεύτερο χέρι? :???:
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 O,ti den einai se kleisti-zelatinati syskevasia, na to fovasai Pappou :twisted:
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Για παράδειγμα οι σκληροί δίσκοι. Στο Πλαίσιο τους δίνουν μέσα σε μια διαφανή πλαστική θήκη χωρίς τίποτα άλλο.Δεν έχουν συσκευασία κανονική?
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 An kai exo kairo na agoraso hd (teleftaios itan 200aris IDE) tous thimamai -panta!- se kleisto asimenio antistatiko sakkoulaki 8-) Ki otan leme "kleisto", den ennooume "kleisto" [??] me kollitiki tainia :twisted:
paonikgt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Εγω εγω πηρα την 2900ΧΤ με ανοιχτη συσκευασια απο το πλαισιο.Ηταν η τελευταια και σκεφτομαι δεν .... σε εμενα θα τυχη να ειναι ελαττωματικη?Ελα ομως που μου ετυχε.Τελικα την πηγα πισω και πηρα καινουργια και σφραγισμενη.Παλι καλα που ειναι ενταξει το πλαισιο
dpolal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Τα πράματα είναι απλά νομίζω... Τα αντικείμενα που έρχονται με κουτί είναι πάντα σφραγισμένα με την αυτοκόλλητη ταινία του κατασκευαστή. Τα περιεχόμενα τους δε, είναι και αυτά τις περισσότερες φορές σε σφραγισμένα σακουλάκια, χαρτάκια, κουτάκια ή έχουν επάνω τους κολλημένες προστατευτικές ζελατίνες. Αν φαίνεται ότι η ταινία του κουτιού έχει σκιστεί και από πάνω υπάρχει άλλη τότε μπορούμε να ζητήσουμε να το ανοίξουν και να δούμε την κατάσταση των περιεχομένων. Αν και αυτά φαίνονται παραβιασμένα τότε είτε το αντικείμενο είναι βιτρίνας είτε από επιστροφή. Το αν θα το πάρουμε είναι δικό μας καπέλο τώρα. Προσωπικά δεν με πολυνοιάζει από τη στιγμή που με καλύπτει η εγγύηση. Για πάρα πολύ ακριβά αντικείμενα μπορούμε πάντα να διαπραγματευτούμε μια καλή μείωση τιμής και να κερδίσουμε από εκεί αντισταθμίζοντας το ρίσκο της αγοράς. Οι δίσκοι έρχονται σε μεγάλες κούτες και είναι σφραγισμένοι μέσα στα αντιστατικά σακουλάκια τους. Ακόμα και αν είναι ανοικτοί έχουν 3-5 χρόνια εγγύηση και ακόμα και αν έχουν δουλέψει σε κάποιο μηχάνημα δεν σημαίνει ότι θα χαλάσουν ποιό γρήγορα. Μερικές μνήμες επίσης έρχονται μαζικά σε μεγάλα κουτιά χωρίς σακουλάκι ή κάτι άλλο οπότε πωλούνται χύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.