mstavra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum που έχετε φτιάξει. Θα ήθελα την βοήθειά σας πάνω στο θέμα που αναφέρω και το οποίο είναι αν μπορώ μέσω php να δημιουργήσω έναν web based client, στον οποίο θα μπορώ να κάνω καταχωρήσεις, καθώς επίσης και να τρέχω κάποια queries. Ας τα πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρόσφατα ζητήθηκε στην δουλεία να φτιάξω μία βάση στην οποία θα μπορώ να καταχωρώ όλο το υλικό που υπάρχει στα κεντρικά γραφεία, καθώς επίσης και στα καταστήματα. την βάση την δημιούργησα με τον sql server 2005 και το αμέσως επόμενο βήμα είναι να δημιουργηθεί ο client ο οποίος θα διαβάζει την βάση και μέσω του οποίου θα μπορούν να γίνουν οι καταχωρήσεις. Δεν θέλω να ασχοληθώ με access και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να το δημιουργήσω μέσω php. Το θέμα είναι ότι είμαι εντελώς άσχετος από προγραμματισμό και δεν ξέρω αν και κατα πόσο η php με καλύπτει για τις ανάγκες μου. Το καλό είναι ότι έχω όσο χρόνο χρειαστώ, όποτε ότι χρειαστεί μπορώ να το μάθω. Αυτό που θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω είναι αν η php βλέπει ton sql server και αν ναι θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια βιβλία τα οποία θα με βοηθήσουν στην δημιουργία του client. Ευχαριστώ πολύ.
Hatman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 H php synergazetai apsoga me panw apo 20 vaseis. Mia apo aytes einai kai o MS SQL server. Vivlia thes ellhnika h agglika?
mstavra Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 H php synergazetai apsoga me panw apo 20 vaseis. Mia apo aytes einai kai o MS SQL server. Vivlia thes ellhnika h agglika? A poly oraia. Gia vivlia den exo problima, opoia theoreis kalytera
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Afou ma8eis ta basika tis php diabase auto: http://gr2.php.net/mssql Einai ta functions gia na kaneis query se mssql server me paradeigmata. Mporeis na ksekiniseis to diabasma me to official manual tis php: http://gr2.php.net/manual/en/langref.php Good luck
mstavra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τα replies σας Hatman και Diavol. Έχω ξεκινίσει ήδη το λιώσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.