fakeplastictree Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Καταρχήν, λυπάμαι που θα ξεκινήσω το πρώτο μου μήνυμα με γκρίνια, όμως νιώθω τόσο αγανακτισμένος για τη συγκεκριμένη εταιρία (VIVODI) που είμαι σίγουρος ότι θα με καταλάβετε. Επίσης θα ήθελα να προλάβω και όποιον άλλο κάνει το λάθος και σκεφτεί να κάνει αίτηση σε αυτό το «τσίρκο». Και όποιον περιμένει αρκετό καιρό και ακόμα το σκέπτεται να διακόψει. Το ξέρω ότι υπάρχουν πολλά άλλα post με το ίδιο θέμα και πολλοί θα πουν γιατί ανοίγεις καινούργιο, όμως είναι τόση η αγανάκτηση μου που αποφάσισα να το κάνω. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά και για το τεράστιο κείμενο. «Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ʽναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. .... Πάντα το νου σου να ʽχεις στην Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είνʼ ο προορισμός σου. Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι σου διόλου. Καλύτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει και γέρος πια νʼ αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώκει η Ιθάκη. Η Ιθάκη σʼ έδωσε το ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα ʽβγαινες στον δρόμο. Αλλά δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν φτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.» Αν ο Καβάφης είχε γνωρίσει την VIVODI ίσως η ανθρωπότητα να είχε στερηθεί αυτό το αριστουργηματικό ποίημα. Παρακάτω αφηγούμαι την δική μου Ιθάκη. Που δεν ήταν γεμάτη γνώσεις. Δεν με έκανε πιο πλούσιο και πιο σοφό. Μόνο με ξόδεψε, με παίδεψε και με εξόργισε. Τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη λοιπόν κάνω και εγώ αίτηση για να αποκτήσω το cabletv. 30-40 εργάσιμες μέρες μου είπαν. Μάλιστα. Πήγα και στο Χαλάνδρι να κάνω την αίτηση για να κερδίσω και μια μέρα νωρίτερα (τρομάρα μου!!!!) Περνάει λοιπόν ο Μάρτης και παίρνω τηλέφωνο: -Γεια σας, για την αίτηση τηλεφωνώ. -Ναι, είμαστε σε αναμονή από τον ΟΤΕ. Περνάει λοιπόν και ο Απρίλης. - Γεια σας, για την αίτηση τηλεφωνώ. -Είμαστε σε αναμονή από τον ΟΤΕ. -Έχουν περάσει όμως οι 40 μέρες αναμονής. -Ναι, το γνωρίζουμε φταίει ο ΟΤΕ. -Σε πόσο καιρό δηλαδή θα είμαι έτοιμος? -Σύντομα. Περνάει και ο Μάιος. - Γεια σας, για την αίτηση τηλεφωνώ. -Είμαστε σε αναμονή ακόμα από τον ΟΤΕ. -Με κοροϊδεύετε. Κλείσαμε τρεις μήνες. Μόνο ο ΟΤΕ φταίει? -Όχι. Φταίει και η VIVODI. Λοιπόν είτε το πιστεύετε είτε όχι, το εκτίμησα που μου είπαν την αλήθεια και είπα ας συνεχίσω να κάνω υπομονή. Εξάλλου πέρασαν και 4 μήνες… Που να τρέχω σε άλλη εταιρία. Τα ίδια και τον Ιούνη μονό που πλέον έπαιρνα σχεδόν κάθε μέρα. Οπότε φτάνουμε στης 20 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΝΑΙ στης 20 ΙΟΥΛΙΟΥ μετά από σχεδόν ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ -Για την αίτηση τηλεφωνώ. Μόνο μην μου πείτε πως φταίει ο ΟΤΕ. -Είμαστε σε αναμονή. Ίσως ξεπεράσουμε και τον μήνα. -Δηλαδή σε 1 μήνα θα συνδεθώ. -Δεν το γνωρίζουμε κύριε. -Και ποιος το γνωρίζει? Ο Χορταρέας? Η Λίτσα Πατέρα? -Θέλετε κάτι άλλο. -Όχι. Θα έρθω από εκεί να βγάλω μια άκρη. -Μισό λεπτό παρακαλώ. Όπα λέω. Λες να έπιασε η «απειλή»? Λες να φοβηθήκαν και να επισπεύσουν την διαδικασία? Και μετά από ένα λεπτό η τηλεφωνήτρια απαντά: -Από της 9 μέχρι της 5 η γραμματεία θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!!!! Κλείνω το τηλέφωνο και σκέπτομαι… Με κοροϊδεύει τώρα η τύπισσα? Με ειρωνεύεται? Ταξί και φτάνω Χαλάνδρι. Μπαίνω μέσα στην VIVODI: -Ήρθα για να δω τη γίνεται με αυτή (μην πω τη λέξη) αίτηση. Θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο. -Μισό λεπτό. Και πάει από διπλά (για όποιον δεν έχει πάει στην VIVODI είναι μια μεγάλη τζαμαρία που χωρίζει τη γραμματεία με το χώρο των τηλεφωνητών) και φωνάζει μια ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ!!!! ΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ. -Πείτε μου τι θέλετε. -Δεν είστε υπεύθυνη εδώ. Άρα δεν έχει νόημα να μιλήσω μαζί σας. Τηλεφωνήτρια είστε. Τέλος πάντων. Ήρθα για να δω τι γίνεται με την αίτηση. -Μισό λεπτό. Ξαναμπαίνει μέσα. Κοιτάει στο pc. Βγαίνει. -Θα αργήσει ακόμα. -Πόσο? 1 ώρα? 1 μέρα? 1 εβδομάδα? 1 μηνά? -Μπορεί και 2 μήνες. Και αυτό δεν είναι και σίγουρο. Αρχίζω να φουντώνω. -2? 2? 2? Σε 2 μήνες θα κλείνουμε χρόνο. Θα κλείνουμε χρόνο. Και μπορεί να είναι και 3 αφού δεν είναι και σίγουρο. Είστε σοβαροί? -Θέλετε να κάνετε αίτηση διακοπής κύριε? Παιδιά πάγωσα. Ειλικρινά. Περίμενα να μου πει, ότι φταίει ο ΟΤΕ και ότι κάνουν ότι είναι δυνατό να με συνδέσουν το συντομότερο. Αλλά αυτή τίποτα. Ούτε μια δικαιολογία. Απλά μου κουνούσε την αίτηση στα μούτρα. Φυσικά δεν έκανα διακοπή. Γιατί αν έκανα αίτηση κάπου αλλού, θα ήμουν πάλι καινούργιος. Φτου και από την αρχή. Και αν έτρωγα και εκεί την ίδια φρίκη. Μετά σκεπτόμουν που αλλού να πάω. Θυμήθηκα στο adslgr καλά σχόλια για την netone. Και τη διαφήμιση για κρυφές καθυστερήσεις. Ότι είναι σχετικά καλή στους χρόνους. Και αφού ήταν και κοντά, πήγα μια βόλτα από Μαρούσι. Εκεί μίλησα με έναν πωλητή και μου είπε ότι σε 20 εργάσιμες, το αργότερο θα ήμουν έτοιμος. Τον κοίταξα σαν σκύλος πεινασμένος που μόλις του πετάξαν κόκαλο. -Είστε σίγουροι του λέω? 20 μέρες? Είμαι και σε δύσκολο κέντρο (ΠΑΤΗΣΙΑ). -Ναι μου λέει. Τόσο παίρνει. -Και τέλη Σεπτέμβρη αν έχω συνδεθεί, θα σας κάνω άγαλμα! Μην μου λέτε 20 εργάσιμες μέρες. Δεν θέλω να έρχομαι μετά και να τσακωνόμαστε. -Μπείτε και στο adslgr και διαβάστε τα μηνύματα άλλων πελατών της netone. Αυτός είναι ο χρόνος. -Οκ. Και κάνω την αίτηση Και πάω μετά στην VIVODI. -Ήρθα, για ακύρωση. -Μάλιστα. Παρακαλώ συμπληρώστε αυτή την αίτηση. -Να την συμπληρώσω. Εμένα τους 6 μήνες που περίμενα, ποιος θα μου τους αποζημιώσει? -Έχετε δίκιο κύριε. Λυπούμαστε πολύ. -Εγώ λυπάμαι περισσότερο. Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι. Θα κάνω καταγγελία, στην ένωση τηλεπικοινωνιών, στο συνήγορο του πολίτη. Σε forum όπως το adslgr το insomnia. Και η κοπελιά μόλις άκουσε για τα forum γέλασε. Και ενώ μέχρι τότε ήμουν ήρεμος, τρελάθηκα. -ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? Ε? ΓΕΛΑΤΕ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Και έφυγα. Είχε σηκωθεί μάλιστα και ο σεκιουριτάς, να με συνοδέψει. Και ξαφνικά το απογευματάκι της 6 Αυγούστου, χτυπάει το τηλέφωνο. -Γεια σας. Είμαστε από την netone. Έχετε συνδεθεί. Πλακά λέω θα είναι. Τίποτα φίλοι μου που ενώ είχαν κάνει αίτηση μήνες μετά από εμένα (ο ένας με Forthnet και ο άλλος με On και έχουν συνδεθεί καιρό) και τώρα με δουλεύουν. -Ποιο τηλέφωνο έχετε καλέσει? -Το δικό σας. 69.. Είστε ο κύριος … -Ναι εγώ είμαι. Ευχαριστώ πολύ. Και αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ, και κατάλαβα ότι δεν είχε γίνει λάθος, τρέχω ανοίγω το κουτί (ούτε καν το είχα κοιτάξει, λέω από Σεπτεμβρη θα το βγάλω να μην σκονίζεται) βγάζω το router, διαβάζω τις οδηγίες (ουσιαστικά μόνο στο ρεύμα το βάζεις, τα συνδέω (μέσα σε ένα λεπτό δεν κάνω πλάκα) και ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. Άνοιξα μετά από 6 ΜΗΝΕΣ την πρώτη σελίδα στο internet (έκανα ποδαρικό με το sportime.gr).Και δεν πίστευα στα μάτια μου ότι είχα internet μετά από τόσο καιρό. Είχε μάλιστα πρώτη σελίδα τον Τσιλίρο (ότι αναπολούν στην ΑΕΚ τις μέρες που ήταν με τον Σορεντίνο). Και από την χαρά μου μονό που δεν τον φίλησα τον Ιταλό. Και αλήθεια, ήταν πολύ κοντινή και άσχημη φωτογραφία. Και μοιραίος μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα: 1)Πως η NETONE με σύνδεσε σε λιγότερο από 8-9 μέρες και η VIVODI δεν μπορούσε εδώ και 6 μήνες? Και δεν ήταν σίγουρη ακόμα και μετά από 8-9 μήνες? 2)Ποιος αποζημιώνει όλους εμάς που πέφτουμε θύματα τέτοιων εταιριών όπως η VIVODI? Που ενώ ξέρουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν δέχονται συνέχεια αιτήσεις? Κοίταγα στο site της VIVODI ότι εκκρεμούν 22.200 αιτήσεις? Δηλαδή 22.200 άτομα παθαίνουν, έχουν πάθει ή θα πάθουν και ακόμα χειρότερα από μένα! 3)Ο ΟΤΕ γιατί δεν παρεμβαίνει να προστατεύσει το όνομα του? Η VIVODI σε όλα τα τηλεφωνήματα μου, έλεγε ότι φταίει ο ΟΤΕ. Και σκεπτόμουν. Γιατί την αφήνουν λοιπόν τη VIVODI να τα κάνει όλα αυτά? Και γιατί τα κάνει? Γιατί να έχει τόσο κακό όνομα? Γιατί την αφήνουν? Εδώ χρειάζεται να απαντήσει εισαγγελέας. Ας πάμε στο γιατί τα κάνει. Αν το καλοσκεφτείς, το σχέδιο είναι πανέξυπνο. Βγάζεις ένα απίστευτο πακέτο όπως το cabletv με 33 ευρώ. Μαζεύεις χιλιάδες αιτήσεις ενώ ξέρεις ότι δεν μπορείς να τις ικανοποιήσεις. Αλλά δεν σε νοιάζει. Γιατί και αν χάσεις ένα 10 με 20% των πελατών σου πάλι κέρδος θα έχεις. Εξάλλου ποντάρει σε κάτι άτομα (όπως ήμουν και εγώ) που δεν γνωρίζουν τεχνικές λεπτομέρειες (η καραμέλα ότι φταίει πάντα ΟΤΕ), δεν ασχολούνται και πολύ και όταν ασχοληθούν σκέπτονται (όπως πάλι εγώ) πως αφού περίμενα τόσους μήνες, ας κάνω λίγο υπομονή ακόμα. Παράλληλα η VIVODI και η κάθε VIVODI βγάζει ένα σεβαστό ποσό από το 13880. Σχεδόν σαν να πλήρωνες το cabletv αν καλείς στο 13880 συνέχεια. Ίσως και παραπάνω. Για την VIVODI δηλαδή στον οικονομικό της τομέα, έχεις συνδεθεί. Και αυτοί που έφυγαν, είναι πελάτες που δεν τους θέλει. Είναι αυτοί που ασχολούνται, που γνωρίζουν, που θα φωνάξουν αν δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. αν δεν έχει καλή ταχύτητα στο internet. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Και κάτι τελευταίο. Διάβαζα όλα αυτά τα άσχημα μηνύματα που έλεγαν για την VIVODI. Και έλεγα, αποκλείεται. Τα γράφουν ανταγωνιστές. Επίσης όταν είχα κάνει την αίτηση αρχές ακόμα, σκεπτόμουν όλους αυτούς που ακύρωναν μετά από 3-4-5 μήνες. (μετά από 6 μήνες πρέπει να είμαι ο μοναδικός πάντως. Σκέπτομαι να αλλάξω το nick μου και να το κάνω ipomonetikos-gaitharos) Και έλεγα χαζοί είναι? Περίμεναν τόσο καιρό και ακυρώνουν. Την ώρα που θα συνδεθούν. Μέχρι που βρέθηκα και εγώ να είμαι ένας από αυτούς. Ακόμα και αν μου έλεγαν ότι θα με συνδέσουν στην VIVODI τέλος Αυγούστου και σε μια άλλη εταιρία τέλος Σεπτέμβρη, δεν θα διάλεγα τη VIVODI. Γιατί κατάλαβα ότι δεν με σέβονται. Και ότι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Και δεν ήθελα να βγάλουν ούτε 1 ευρώ πλέον από εμένα. Ειλικρινά δεν θέλω να κλείσει η VIVODI. Εξαιτίας του ανταγωνισμού, έπεσαν οι τιμές και βελτιωθήκαν οι ταχύτητες. Όχι όμως και να κοροϊδεύει τον κόσμο τόσο απροκάλυπτα, χωρίς να δέχεται κυρώσεις από πουθενά. Τελικά έχω συνδεθεί και όμως αντί να είμαι μόνο χαρούμενος, αισθάνομαι ότι με έχουν εξαπατήσει, ότι το γνωρίζουν και το γνωρίζω, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όπως και οι υπόλοιποι που έχουν μπλέξει με τέτοιες εταιρίες. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
kostastrikala Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Οτι και να λες φιλε εχεις δικιο.Προκειται για μεγαλους απατεωνες.Οταν βλεπεις τον αλλον να μη σε σεβεται ενω πληρωνεις και εισαι πελατης σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....Ελεος πια με αυτη την κ...εταιρια
kostastrikala Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 κοιταξτε και αυτο το θεμαhttp://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=205192 Για ποιο λογο υποχρεωνουν τον ανθρωπο να βαλει μεγαλυτερη ταχυτητα; Μεγαλοι απατεωνες.Μακρια απο vivodi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.