skiabox Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Το topic μιλαει μονο του νομιζω.Εγω χρησιμοποιω dreamweaver cs3 αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες για αλλους editors.Ευχαριστω.
Sartiv Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Το topic μιλαει μονο του νομιζω.Εγω χρησιμοποιω dreamweaver cs3 αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες για αλλους editors.Ευχαριστω. Κ εγω χρησιμοποιω dreamweaver, just the best. :wink:
nemos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Για τα λίγα πράγματα που κάνω κ χωρίς να ξέρω και πολλά ... http://portableapps.com/apps/development/nvu_portable ...και, φυσικά, notepad
[email protected] Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Namo WebEditor 2006 , & PHP Designer 2005 Gia PHP test, & Notepad .... Den ginete na to AfHseis ....
freeworld Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Dreamweaver όταν είμαι στο σπίτι-γραφείο αλλά κάποιες φορές που έχει χρειαστεί να γίνουν μικροδιορθώσεις έχω μαζί μου nvu_portable που είναι λίγο της υπόμονης από θέμα χρόνου αλλά την δουλεία του την κάνει μια χαρά.
parsifal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 nvu παλιότερα, kompozer τελευταία, Notepad++ για τα μικρά και εύκολα...
alkisg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Frontpage ή Visual Studio και μετά διόρθωση του κώδικα με το χέρι...
Eusebius Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Notepad++ (Win) βάζει τα πιο χαρωπά χρώματα στον κώδικα SciTE (Win και Linux) Bluefish (Linux) Αλλά δεν είμαι ούτε web developer ούτε web designer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.